Nie zamierzam stosowac iPada jako zasobnik na swiezo zrobione zdjecia, nie zamierzam robic raczej tylu niespodziewanych zdjec, abym musial natychmiast oproznic karte i zrzucic gdzies zdjecia.
Moje najwieksze obawy wiazaly sie z optymalizacja zdjec przez iTunes. Obserwowalem znaczne pogorszenie jakosci wgrywajac obrazy do iPhone, do iPoda Touch.
Jednak, kiedy wgralem na iPada zdjecia / obrazy / tapety poprzez iTunes - jestem zadowolony (wstepnie) z ich jakosci. Czy w takim wypadku ow "Kit" rzeczywiscie przydalby mi sie?
Czy ktos probowal wrzucac obrazy za pomoca owego urzadzenia jak tez i przez iTunes i moze porownac to? Czy ktos moze wydac werdykt na korzysc lub niekorzysc iTunes?
Przeczytalem tez taka opinie:
My problem with the camera connection kit is that you cannot put your photos into albums. The only way you can do that is by downloading photos to a computer, making folders and then syncing through itunes which makes the kit pointless. The photos downloaded through the kit are organised by date - but what if you wanted 3 separate albums in one day? Am I missing something?