Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bumper za darmo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
711 odpowiedzi w tym temacie

#176 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 19:54

ok zaraz spróbuje

---------- Wpis dodano o 20:54 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:52 ----------

dobra. Do angielskiego programu wymiany jest potrzebna aplikacja z appstore która nie mogę ściągnąć ponieważ mam konto w PL store, a w PL store nie ma tej aplikacji. Czy ktos ma ta aplikacje w pliku ipa? żebym mógł sobie ręcznie ją wgrać?

#177 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 19:56

dobra. Do angielskiego programu wymiany jest potrzebna aplikacja z appstore która nie mogę ściągnąć ponieważ mam konto w PL store, a w PL store nie ma tej aplikacji. Czy ktos ma ta aplikacje w pliku ipa? żebym mógł sobie ręcznie ją wgrać?

Posiadanie IPA Ci nic nie da, bo darmowe aplikacje tez maja DRM. Załóż konto w UK AppStore i pobierz aplikacje.

#178 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 20:26

OK, właśnie zakładam, męczę sie z numerami kart kredytowych;/

edit: Jezus pomóżcie, co ja mam wpisać w payment method, próbowałem wpisać nawet moją kredytówke i nie przyjmuje;/ DLACZEGO TAM NIE MA OPCJI "NONE";///

---------- Wpis dodano o 21:26 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:03 ----------

albo powiem tak. Proszę niech ktoś mi pożyczy jakieś fake konto w UK store, jesli ktoś z was ma oczywiście... dane niech mi wyśle na prywatną wiadomość, bo jestem w kropce nie wiem jak założyć te konto w UK store;/;/

#179 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 20:30

"kup" darmowa aplikacje i wtedy przy zakladaniu konta bedzie opcja "NONE", kart Ci nie przyjmuje, bo muszisz miec brytyjska karte, tak samo jak polski AppStore nie przyjmuje innych kart niz wydane w Polsce.

#180 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 20:55

Dzięki pomogło, jesteś wielki:) kombinuje dalej:)

---------- Wpis dodano o 21:55 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:40 ----------

Dobra, sytuacja wygląda tak. Aplikacja ściągnięta wszystko ok, składam zamówienie i jak chce wybrać kraj to do wyboru mam jakieś 10-12 krajów i polski nie ma na liście. Co mam zrobić? zostawić UK? reszta danych wpisana poprawnie.

#181 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 20:59

Musisz znalezc jakiegos znajomego w ktoryms z tych krajow ktore masz do wyboru i podac adres. Do Polski sie nie da wyslac.

#182 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 21:09

kurcze znów jestem w kropce...:)

#183 Esseti

Esseti
  • 43 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 23:09

A ja mam maly problem, bo wypelnialem formularz i juz bylem na ostatnim kroku, lecz chcialem sie cofnac aby zmienic 'operatora'. Jednak gdy wypelnilem formularze ponownie strona podawala mi niepoprawny S/N IMEI! Tak jakby juz go dodala sobie do bazy, bez wcisniecia przeze mnie Wyslij formularz!

#184 Patrykw

Patrykw
  • 580 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 23:34

Napisz maila do support'u. My tu nic nie pomożemy.

#185 yahuto

yahuto
  • 323 postów
  • SkądŁódź

Napisano 01 września 2010 - 10:14

do wyboru mamy dwie sieci: - polska telefonia - polska telefonia cyfrowa sp. z o.o. ktora jest era a ktora orange? jesli to ma znaczenie? bo pewnie nie ma ...

#186 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 01 września 2010 - 10:21

Jezeli Era to Polska Telefonia Cyfrowa Sp. z o.o., to zgadnij ktore z tych dwoch moze byc orange...

#187 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 01 września 2010 - 10:24

Dołączona grafika

Hehehe ale piękny efekt skórki pomarańczowej :-D Widoczny mimo tak kiepskiego zdjęcia - IS rządzi :-D

#188 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 01 września 2010 - 18:42

ehh poddaje sie, nie mam rodziny za granicą, postanowiłem kupić bumper za kasę. Niestety tego którego wybrałem nie ma na allegro, czy ktoś wie gdzie mogę taki nabyć: Griffin Technology: Motif for iPhone 4 - Tough, glossy skin for iPhone 4

chciałem zadzwonić nawet do supportu ze mam iPhone z Angli a teraz mieszkam w Polsce, ale PL support obsługują tylko Era i Orange a ja mam Simplus na kartę...:(

#189 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 01 września 2010 - 21:50

Tak na "a może się uda" zamówiłem ten bumper w Apple , wpisałem wszystkie moje dane i zostawiłem kraj UK. W additional info dopisałem: (COUNTRY POLAND, I MOVED FROM UK) może przejdzie i się uda.

#190 kozzie

kozzie
  • 156 postów

Napisano 02 września 2010 - 08:02

No właśnie co trzeba wybrać za operatora, żeby był to Orange? Czy to bez różnicy?

#191 szczottie

szczottie
  • 285 postów
  • SkądBielsko-Biała, Poland

Napisano 02 września 2010 - 08:56

No właśnie co trzeba wybrać za operatora, żeby był to Orange? Czy to bez różnicy?

Parę postów wyżej OleYek napisał: "Jezeli Era to Polska Telefonia Cyfrowa Sp. z o.o., to zgadnij ktore z tych dwoch moze byc orange..."

#192 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 02 września 2010 - 09:47

Co za głupi pomysł apple z organizacją tego, zaczynam już wypełniać formularz, przechodzę do wyboru a tam tylko lista bez żadnych zdjęć. Przejrzałem temat ale nie znalazłem nic takiego, czy zamieszczał ktoś linka gdzie mozna obejrzeć wszystkie te bumpery? pozdrawiam

#193 Kraery

Kraery
  • 138 postów

Napisano 02 września 2010 - 10:07

Co za głupi pomysł apple z organizacją tego, zaczynam już wypełniać formularz, przechodzę do wyboru a tam tylko lista bez żadnych zdjęć. Przejrzałem temat ale nie znalazłem nic takiego, czy zamieszczał ktoś linka gdzie mozna obejrzeć wszystkie te bumpery?
pozdrawiam

Poszukaj dobrze. Na 100% ktoś podał link do zdjęć wszystkich etui. Nie koniecznie w tym temacie, ale również związany z darmowymi Bumperami.

#194 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 02 września 2010 - 14:08

kurcze, a ja zamiast PT wzialem PTC a mam telefon w Orange, myslicie ze moge miec jakies problemy z bumperem czy wysla bez problemu bo tak na to nie patrza ? :)

#195 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 02 września 2010 - 16:59

Nie chce się wdawać w szczegóły ale udało mi się zamówić bumper za free i przyśla mi go do polski (mimo iż iPhone z Anglii:))

#196 iff

iff
  • 59 postów

Napisano 02 września 2010 - 19:02

Zamówiłem przedwczoraj, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia na mail... To znaczy, że nie zaakceptowane zamówienie i mam wypełnić formularz jeszcze raz?

#197 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 02 września 2010 - 19:22

Zamówiłem przedwczoraj, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia na mail... To znaczy, że nie zaakceptowane zamówienie i mam wypełnić formularz jeszcze raz?

nie, wszystko jest ok, potwierdzenie może przyjdzie w dniu wysyłki albo wcale ale po złożeniu zamówienia nic nie przychodzi, nie ma co się martwić :) A tak w ogóle mogłeś trochę prześledzić temat bo było o tym...

#198 kubaamm

kubaamm
  • 252 postów
  • SkądPL|USA

Napisano 02 września 2010 - 19:41

Zderzak zamówiony pozostało czekać;)!

#199 zbieraj

zbieraj
  • 1 016 postów

Napisano 02 września 2010 - 22:08

Pomogę tym, co nie potrafią używać Google, podają trzy przykłady, które mnie interesowały.

Ja mam problem z wyborem pomiędzy:

First Looks: Apple iPhone 4 Bumper | iLounge

Speck | Fitted Case for iPhone 4

First Looks: Griffin Perforated Silicone Case / FlexGrip Punch for iPhone 4 | iLounge

#200 dr4g0n

dr4g0n
  • 201 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 września 2010 - 01:08

A ja bardziej polecam wklepanie nazwy na YT. Lepiej to obrazuje wygląd case'a niż zdjęcia :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych