Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Bumper za darmo

• Please log in to reply
711 replies to this topic

#651 mlodywilq

mlodywilq
  • 59 posts

Posted 23 November 2010 - 10:58

ja zamawiałem 4 października i dzisiaj dostałem :D

#652 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 23 November 2010 - 12:36

Jak ktoś chce czarnego bumpera nich pisze, bo mam jednego na sprzedaż.

#653 lewy

lewy
  • 1034 posts
  • SkądMálaga

Posted 23 November 2010 - 13:41

A ja nadal nie mam :). Po co.

#654 chudas94

chudas94
  • 144 posts
  • SkądKatowice

Posted 23 November 2010 - 14:12

Dziś dostałem bumper :D Zamówiłem 20 października.

#655 North

North
  • 1337 posts

Posted 23 November 2010 - 16:55

Doszły wszystkie zamówione bumpery ładnie zapakowane. Minęło około 6 tygodni. Odzyskałem wiarę w Apple:D

#656 proxx

proxx
  • 1264 posts

Posted 23 November 2010 - 17:10

Zamawialem w pazdzierniku bumpera Z amerykanskiego konta itunes gdzie sa podane zle dane,ale w dostawie podalem prawdziwe Jak wy robiliscie? Czy może przez to nie dojść ?

#657 belmondoo

belmondoo
  • 78 posts

Posted 23 November 2010 - 18:11

A ja nadal nie mam :). Po co.

lewy dobrze pamietam ze zamawiales specka??

#658 worrek

worrek
  • 64 posts

Posted 23 November 2010 - 18:16

ja zamawialem specka 24 września i dalej jeden wielki CH... a nie przesyłka :D apple to złodzieje... poczekam do końca tygodnia i chyba zgłoszę się do federacji konsumentów...

#659 lewy

lewy
  • 1034 posts
  • SkądMálaga

Posted 23 November 2010 - 18:25

Tak, zamawiałem Specka. Może to jest powodem.

#660 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 23 November 2010 - 18:27

Zamawialem w pazdzierniku bumpera
Z amerykanskiego konta itunes gdzie sa podane zle dane,ale w dostawie podalem prawdziwe
Jak wy robiliscie?
Czy może przez to nie dojść ?

Ja zrobiłem tak samo jak ty i doszło.

#661 TigerStyle

TigerStyle
  • 1385 posts
  • SkądBournemouth / Łódź / Planeta

Posted 23 November 2010 - 18:44

ja zamawialem specka 24 września i dalej jeden wielki CH... a nie przesyłka :D apple to złodzieje... poczekam do końca tygodnia i chyba zgłoszę się do federacji konsumentów...

No pewnie wszycscy rusza na ratunek w sprawie jeden pierdoły :-). Mi by się chciało czasu tracić. Myśle że powodem znikania Bumperow i im podobnych nie leży pi stronie Apple.

#662 Baronik

Baronik
  • 395 posts
  • SkądOtwock

Posted 23 November 2010 - 19:22

Ja jestem niestety tego pewien - jakiś czas temu miałem spore problemy, gdy zamawiałem znajomym z forum kalendarze z Rogerem Federerem ze Szwajcarii. Ponieważ nieopacznie wysłali każdy z czterech kalendarzy oddzielnie, więc poczta uznała, że to pomyłka i dostałem tylko 1!!!! Szwajcarzy nie mogli uwierzyć, że PP to złodzieje, ale wysłali ponownie 3 kolejne sztuki, tym razem mocno połączone razem. I te doszły bez problemu. Oczywiście wysyłka tak jak w przypadku bumperów była pocztą nierejestrowaną, ale u nich niepojęte jest, że coś może nie dojść, bo w sortowni poczty gdzieś w Polsce pracują złodzieje...

#663 bsz

bsz
  • 98 posts

Posted 23 November 2010 - 19:48

Do mnie też dzisiaj dotarł. Zamawiałem 19 października, a więc dotarł w miesiąc. Mój iPhone kupiłem dopiero w październiku, ale mimo to przesłali mi bumpera :-)

#664 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 23 November 2010 - 20:36

"Ktoś i gdzieś" przyczaił po pewnym czasie, że w miarę wartościowy towar jest na większą skalę wysyłany ot tak jako zwykły list. Takie jest moje zdanie. Głęboko mam nadzieję, że jest zupełnie inaczej, co nie zmienia faktu, że bumpera ani specka nie otrzymałem.

#665 Zielony_M

Zielony_M
  • 300 posts
  • Skąd0-22

Posted 25 November 2010 - 11:47

Zdaję sobie sprawę, że polski link już nie działa, ale czy mimo to ktoś próbował jakoś manualnie zamówić jeszcze bumper? Coś mi się o uszy obiło, że (co prawda w US) jak ktoś się zgłosi sam to i tak dostanie bumper mimo, że np. przyjdzie z tym problemem po ichniejszym 30 września. Mam iP z 39 tygodnia produkcji (oryginalnie iOS 4.1) i ewidentnie jest problem z anteną. Dodam, że ZUPEŁNIE NIE WIERZYŁEM w opowieści na necie na ten temat. Ale po 3 tyg używania stwierdzam, że problem istnieje (kto nie wierzy, może wpaść się przekonać ;-) Np. na chacie gdzie mam 5 kresek zasięgu ORANGE jest mi w stanie spaść do BRAK SIECI w kilkanaście sekund (najszybciej w 9sek!) podczas zwykłego trzymania pionowo telefonu np. w czasie pisania sms. Niby można sobie z tym poradzić trzymając jakoś inaczej opuszkami, ale jest to niewygodne i niepewne. W dodatku wykonując krótki test odizolowania dłoni od telefonu za pomocą np. folii woreczka śniadaniowego nie przynosi efektu. Gubi zasięg. Także o odizolowanie dotyku też tu chyba nie chodzi (ktoś kiedyś wspominał o oklejeniu taśmą) Nie wiem czy nie iść z tym do Orange aby wymienili telefon - pytanie jaki ma to sens, skoro dostałem w miarę ze świeżej produkcji. Sorki za drobny OT - w razie czego proszę przenieść.

#666 Patrykw

Patrykw
  • 580 posts

Posted 25 November 2010 - 15:50

Zdaję sobie sprawę, że polski link już nie działa, ale czy mimo to ktoś próbował jakoś manualnie zamówić jeszcze bumper?
Coś mi się o uszy obiło, że (co prawda w US) jak ktoś się zgłosi sam to i tak dostanie bumper mimo, że np. przyjdzie z tym problemem po ichniejszym 30 września.

Mam iP z 39 tygodnia produkcji (oryginalnie iOS 4.1) i ewidentnie jest problem z anteną. Dodam, że ZUPEŁNIE NIE WIERZYŁEM w opowieści na necie na ten temat. Ale po 3 tyg używania stwierdzam, że problem istnieje (kto nie wierzy, może wpaść się przekonać ;-)
Np. na chacie gdzie mam 5 kresek zasięgu ORANGE jest mi w stanie spaść do BRAK SIECI w kilkanaście sekund (najszybciej w 9sek!) podczas zwykłego trzymania pionowo telefonu np. w czasie pisania sms. Niby można sobie z tym poradzić trzymając jakoś inaczej opuszkami, ale jest to niewygodne i niepewne. W dodatku wykonując krótki test odizolowania dłoni od telefonu za pomocą np. folii woreczka śniadaniowego nie przynosi efektu. Gubi zasięg. Także o odizolowanie dotyku też tu chyba nie chodzi (ktoś kiedyś wspominał o oklejeniu taśmą) Nie wiem czy nie iść z tym do Orange aby wymienili telefon - pytanie jaki ma to sens, skoro dostałem w miarę ze świeżej produkcji. Sorki za drobny OT - w razie czego proszę przenieść.

Spróbuj go oddać do naprawy w Orange, ciekawe co zrobią. To jest nie do pomyślenia, że kupując najdroższy telefon w ofercie, możesz mieć takie problemy.

#667 kummer

kummer
  • 2002 posts
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Posted 25 November 2010 - 19:52

W Orange ostatnio są duże kłopoty z zasięgiem. Prawdopodobnie serwisują anteny przed zapowiedzianą akcją radykalnej zmiany szybkości 3G. Także moim zdaniem nie jest to problem telefonu tylko wina Orange i niedługo sytuacja powinna się poprawić. A darmowego bumpera już nie zamówisz. Za późno.

#668 TigerStyle

TigerStyle
  • 1385 posts

Posted 25 November 2010 - 19:55

W Orange ostatnio są duże kłopoty z zasięgiem. Prawdopodobnie serwisują anteny przed zapowiedzianą akcją radykalnej zmiany szybkości 3G. Także moim zdaniem nie jest to problem telefonu tylko wina Orange i niedługo sytuacja powinna się poprawić. A darmowego bumpera już nie zamówisz. Za późno.

Na forum bardzo dużo osób się wypowiada w związku z problemami z iPhone 4 i Orange. Myślę, że kummer ma dużo racji w tym co pisze.

#669 mygumas

mygumas
  • 338 posts
  • SkądBDG

Posted 25 November 2010 - 22:49

Jak mam Iphone z czerwca tego roku to moge jeszcze sie jakos zalapac na tego bumpera ? Jesli tak to co musze zrobic ?

#670 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 25 November 2010 - 23:18

Jak mam Iphone z czerwca tego roku to moge jeszcze sie jakos zalapac na tego bumpera ? Jesli tak to co musze zrobic ?

Nic nie zrobisz, program darmowych bumperow sie skonczyl.

#671 Baronik

Baronik
  • 395 posts
  • SkądOtwock

Posted 26 November 2010 - 09:48

Z Orange odszedłem kilka dni temu właśnie ze względu na ogromne problemy z zasięgiem, które występowały zarówno u mnei w domu (problemy z połączenie, ciągłe zrywanie rozmów, wahania zasięgu od 4 kresek do 1 itd). W pracy miałem identycznie - odejście od okna, gdzie z trudem łapałem 2 kreski kończyło się zerwaniem połączenia. W środku Warszawy, na Mokotowie!!! I to we wszystkich telefonach, jakie ostatnio miałem ja i żona (Nokia E63, BB9000, SE k800i, Omnia II, Samsung Wave). W Erze wziąłem i4 i mam zasięg jak skała, non stop 4-5 kresek w pracy i w domu, jakbym go nie ściskał i łapał nigdy nie traci ani jednej kreski. Także to zdecydowanei wina operatora, a nie telefonów, chociaż w przypadku autora tematu może to być połączenie obu tych problemów...

#672 Vonn79

Vonn79
  • 49 posts
  • SkądSzczecin

Posted 26 November 2010 - 14:40

No dobra, ale tak serio to dlaczego oryginalny bumper Apple jest lepszy niż ten podrabiany: Pokrowiec BUMPER etui APPLE iPhone 4 + folia 4G (1330600990) - Aukcje internetowe Allegro Jakość materiału ? Przyleganie ? :) Ten podrabiany przynajmniej na foto nie wygląda jakoś specjalnie gorzej i odpustowo - ale przyznaję nie widziałem żadnego z wymienionych na żywo :)

#673 Stivo

Stivo
  • 1232 posts
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Posted 28 November 2010 - 21:00

Podróby są o niebo gorsze. Jakość materiału. Cęsto pękają bądź odkształcają się i robi się nieład artystyczny ze zgrabnego bumpera wiejącego tandetą gdy dotkniesz.

#674 lewy

lewy
  • 1034 posts
  • SkądMálaga

Posted 28 November 2010 - 21:24

Miałem nadzieję, że jak dużo osób tutaj dostało swojego Bumpera, to ja także dostanę. Nic bardziej mylnego, minął cały tydzień i jak nie było, tak nie ma :).

#675 TigerStyle

TigerStyle
  • 1385 posts

Posted 28 November 2010 - 21:49

Miałem nadzieję, że jak dużo osób tutaj dostało swojego Bumpera, to ja także dostanę. Nic bardziej mylnego, minął cały tydzień i jak nie było, tak nie ma :).

Tydzień? A nie jest tak, że oficjalnie już dawno Apple nie wysyła od końca poprzedniego miesiąca? Jest ważna data zakupu, czy data zamówienia (iPhona data zakupu)?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users