Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bumper za darmo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
711 odpowiedzi w tym temacie

#426 mario_skce

mario_skce
  • 4 postów
  • SkądSkierniewice

Napisano 27 września 2010 - 15:47

Dzisiaj doszedł do mnie Incase Snap Case - Smoke. Zamówiony 04.09.10.

#427 iAndrut

iAndrut
  • 54 postów
  • SkądWawa

Napisano 27 września 2010 - 16:20

A ja na razie kupiłem dwa bumpery Apple na allegro (uważam, że najfajniej wyglądają i pasują) bo po skończeniu oficjalnej części CASE PROGRAM może być problem z dostępnością. Jak mi się uda to wtedy sprzedam te co ewentualnie mi przyślą (bo nie wiem czy telefon dotrze do mnie przed 30 :) )

#428 free66

free66
  • 501 postów
  • SkądAndrychów / Kraków

Napisano 27 września 2010 - 16:42

Ja gdzies do miesiaca bede mial do sprzedazy KAZDY z futeralow do iPhona 4. Beda to futeraly takie jakie sa dostepne w "case program". Ok 2, 3 sztuk z kazdego modelu.

#429 iAndrut

iAndrut
  • 54 postów
  • SkądWawa

Napisano 27 września 2010 - 16:45

Heh, szkoda że dopiero teraz mówisz :) Czarny kupiłem za 90, ale zielony.... dla żony... za 250 :(

#430 free66

free66
  • 501 postów
  • SkądAndrychów / Kraków

Napisano 27 września 2010 - 16:53

Heh, szkoda że dopiero teraz mówisz :) Czarny kupiłem za 90, ale zielony.... dla żony... za 250 :(

bumpery bede mial tylko czarne niestety ;/

#431 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 27 września 2010 - 22:11

To ja dorzucę swoje 3 grosze w tym temacie. 31.08 zamówiłem korzystając ze znanej tu wszystkim polskiej strony, etui (dokładnie to Incase SnapCase Smoke) do mojego nabytku. Oczywiście poza zrzutem ekranowym z numerem zamówienia, żadnego potwierdzenia, maila, itp. nie mam. Etui do dziś również nie dotarło... :/ Z głupia frant ściągnąłem kilka dni temu aplikację iPhone 4 Case Program, wiedziałem że dedykowana jest na inne rynki ale z ciekawości wybrałem znów model etui (tym razem Speck PixelSkin HD) podałem adres ciotki w USA i - o dziwo - zgłoszenie zostało przyjęte! Co więcej, na drugi dzień (23.09) przyszło potwierdzenie zamówienia, a dziś w kolejnym mailu informacja o tym, że etui zostało wysłane! :o Ciekawa sprawa, wydawało mi się że numer IMEI oraz seryjny słuchawek sprzedawanych w Europie nie zadziała w USA, a jednak :) Natomiast niezmiernie irytujący jest fakt, że na naszym zadupiu realizacja tego programu darmowych etui (jak zresztą wielu innych rzeczy) działa wg teorii przypadku, bardziej przewidywalne są chyba deszcze na Saharze :/ 4 tygodnie i zero gwarancji, że etui dotrze vs 5 dni oraz 2 wiadomości informujące na bieżąco o statusie zamówienia - ciekaw jestem kto z ramienia Apple zajmuje się wysyłką programem darmowych etui na Polskę, wiem jedno - to na pewno ktoś leniwy i nieodpowiedzialny. PS. Jeśli jakimś cudem w moim posiadaniu będą oba zamówione etui - dam znać ;)

#432 nemesis

nemesis
  • 364 postów
  • SkądPoznań/Berlin

Napisano 27 września 2010 - 22:56

Mam pytanko czy jak kupilem od kogos na Allegro to moge tez zamowic? Sorry za pytanko ale nie wiem pojecia a zostaly tylko 3 dni na ew. zamowienie albo czy moge jakos sprawdzic czy na to imei ktos juz zamawial.

#433 owczarnia

owczarnia
  • 270 postów
  • SkądGdynia

Napisano 27 września 2010 - 23:01

Z tego co się orientuję, nie liczy się data złożenia zamówienia, a data zakupu iPhone'a chyba? Steve wspominał coś o tym, że każdy zakupiony do 30 września i tak dalej, więc teoretycznie powinno tak właśnie być?

#434 nemesis

nemesis
  • 364 postów
  • SkądPoznań/Berlin

Napisano 27 września 2010 - 23:03

Nic zamowilem :D dzieki za pomoc

#435 wtomek

wtomek
  • 149 postów

Napisano 27 września 2010 - 23:37

Jak nie możecie się doczekać na swojego case'a, to tutaj macie instrukcje jak zrobić prawie darmowego :P
$2.50 iPhone Bumper Case

ps. sorry, ale nie mogłem się powstrzymać ! :D

#436 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 września 2010 - 12:37

Przyszedł mój Bumper, zamówiony 04.09. :)

Posted Image

#437 pmmazz

pmmazz
  • 9 postów

Napisano 28 września 2010 - 12:41

no do mnie w końcu też dotarły... równocześnie BUMPER zamówiony 3.09 i SPECK'S PIXELSKIN HD zamówiony 4.09 oczywiście Royal Mail ;)

#438 omen105

omen105
  • 54 postów

Napisano 28 września 2010 - 12:48

Dzisiaj chyba cała partia zaległych przychodziła, bo mój też dotarł - Incase Snap (Smoked). I trzeba przyznać, że jest rewelacyjny. Zdecydowanie milszy w dotyku niż SwitchEasy Nude. Ale będę pewnie używał wymiennie ;)

#439 Arise1337

Arise1337
  • 266 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 28 września 2010 - 12:52

Do mnie tez doszedl Apple Bumper RoyalMailem :) Jest swietny i nawet nie gryzie sie z SGP Incredible shield :)

#440 Quimeen

Quimeen
  • 1 004 postów
  • SkądTrzebinia

Napisano 28 września 2010 - 13:55

I do mnie dotarł zwykły bumper Apple. Czytałem gdzieś wcześniej, że są na nim luzy. Ale u mnie wszystko idealnie spasowane i nie wyczuwam żadnych.

#441 pmmazz

pmmazz
  • 9 postów

Napisano 28 września 2010 - 14:22

Chwilę wyżej pisałem o tym co do mnie dotarło (bumper i pixelskin hd)

no właśnie zrobiłem przymiarkę i powiem tyle

JEŚLI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY SPECK PIXELSKIN HD

to chętnie oddam za jakąś przyzwoitą kwotę....

propozycje proszę na priv....

fajny, ładny ale jak dla mnie (a mam założony SGP LEATHER Skin Guard + folię SGP Ultra Crystal) to tylko bumper od Apple

#442 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 28 września 2010 - 15:07

Ja dziś otrzymałem jeden z dwóch zamówionych Bumperów od Apple, czas oczekiwania ok. dwóch tygodni, drugiego zamówiłem tydzień później więc będę musiał jeszcze poczekać, dziwi mnie jednak spadek cen bumperów na Allegro, na ebay chodzą drożej, ja swoje zostawiam bo niedługo kończy się akcja zamawiania darmowych bumperów i może być spory problem z zamówieniem ich do PL. Co do czasu oczekiwania, to zależy on tylko i wyłącznie od naszej "super" Poczty Polskiej, z doświadczenia wiem że paczki wysyłane royal mailem docierają zazwyczaj w 5dni, ale nie rzadko przez sprawność naszej poczty przedłuża się ona do 4 tygodni więc nie narzekajcie na realizację owego programu, bo oni na pewno robią to szybko, biorąc pod uwagę czas zamówienia w innych krajach tylko cieszcie się darmowymi bumperami. Ucieszył mnie fakt że na ten sam IMEI można zamówić bumper np. do stanów, z tego co czytałem, dlatego zaraz będę próbował takowy zamówić. Pozdrawiam!

#443 Patrykw

Patrykw
  • 580 postów

Napisano 28 września 2010 - 16:46

Ucieszył mnie fakt że na ten sam IMEI można zamówić bumper np. do stanów, z tego co czytałem, dlatego zaraz będę próbował takowy zamówić.
Pozdrawiam!

Dostałeś już jednego, jeszcze Ci mało?

#444 bjabrzyk

bjabrzyk
  • 544 postów

Napisano 28 września 2010 - 17:43

mam mojego specka fitted. Okazało się ze już był 21.09 tylko... nie zmieścił się do skrzynki, dziś przyszło powtórne awizo, co ciekawe... nie było pierwszego... to jest kurde poczta polska. Sam pokrowiec jest bardzo spoko. Tylko dziwnie troszkę się mi obsługuje telefon, nigdy wcześniej na żadnym tel. nie miałem pokrowca więc to jest nowe doświadczenie ;D

#445 Jax

Jax
  • 462 postów
  • SkądDolina Muminków

Napisano 28 września 2010 - 17:53

Do mnie tez juz dotarl Snap Case Clear, ladny, ale juz mam inny, wiec ten chetnie odsprzedam.

#446 liroyek

liroyek
  • 530 postów
  • Skądslask

Napisano 28 września 2010 - 18:08

hmmm do mnie tez dotarl :) to chyba byla jakas masowa wysylka :) ja zamowilem gdzies kolo 12 wrzesnia ;) jak dla mnie folia od zagg i bumper to najlepsze polaczenie :D

#447 Bodzio81

Bodzio81
  • 50 postów

Napisano 28 września 2010 - 18:24

Również dziś dostałem:) Ale tak jak wy tez chętnie sie go pozbędę...będzie zaraz wysyp na "Alledrogo" :P

#448 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 28 września 2010 - 18:34

do mnie tez dotarl :) to chyba byla jakas masowa wysylka :) ja zamowilem gdzies kolo 12 wrzesnia ;)
jak dla mnie folia od zagg i bumper to najlepsze polaczenie :D

też mam zagg + bumper ale mi sie ta folia po prawie miesiacu zaczyna odklejać na brzegach z winy bumpera... a zdażyłem zaledwie 3 razy założyć i ściągnąć bumper. Teraz już nie ruszam, bo jak folia zejdzie to mnie szlag trafi, bo tania nie jest ;P

#449 siwulec

siwulec
  • 67 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 września 2010 - 18:57

Ja też dzisiaj otrzymałem swojego czarnego bumpera :) Zamówiłem chyba 9 wrzesnia +/- jedeń dzień Zauważyłem, że trochę uciążliwe jest teraz korzystanie z przełącznika wyciszenia iPhone'a

#450 liroyek

liroyek
  • 530 postów
  • Skądslask

Napisano 28 września 2010 - 20:23

Homer ja zalozylem tydzien temu :) trche sie palcuje, ale pozatym ok, mam andzieje ze mi nic sie nie bedzie odklejac :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych