Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bumper za darmo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
711 odpowiedzi w tym temacie

#376 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 września 2010 - 19:03

Heh widzę, że jakaś grubsza dostawa pokrowców do PL przyszła :), ja swojej spodziewam się najwcześniej za dwa tygodnie. Dostał ktoś może etui zamówione na iPhone'a kupionego poza Polską?

#377 bjabrzyk

bjabrzyk
  • 544 postów

Napisano 22 września 2010 - 20:08

ej, coś tu nie gra ;p zamówiłem jeszcze w sierpniu i nie dostałem... już zaczynam podejrzliwie patrzeć na tego listonosza... ;D

#378 jaceeek

jaceeek
  • 29 postów

Napisano 22 września 2010 - 21:49

Także dzisiaj dostałem paczkę z UK :) dokładnie po 20 dniach. Zamówiłem etui Griffin Diamond. Na telefonie wygląda rewelacyjnie: z tyłu fajnie błyszczy, z przodu etui wystaje ponad ekran jakieś 2 mm, więc chroni telefon przed zarysowaniami z każdej strony. Przycisk włącz/wyłącz oraz przyciski regulacji głośności są zakryte, ale działają równie lekko jak bez etui. Polecam ;) no i kwestia zasięgu - wcześniej przy zabójczym uścisku pokazywało mi się "brak sieci", teraz spada tylko do dwóch kresek...

#379 zbieraj

zbieraj
  • 1 016 postów

Napisano 22 września 2010 - 21:54

Moja recenzja Speck Fitted.

(wybaczcie jakieś ew. błędy, pierwszy raz coś takiego nagrywałem w życiu :D i polecam 720p).

YouTube - Pokrowiec Speck Fitted - Recenzja

#380 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 22 września 2010 - 22:30

Także dzisiaj dostałem paczkę z UK :) dokładnie po 20 dniach. Zamówiłem etui Griffin Diamond. Na telefonie wygląda rewelacyjnie: z tyłu fajnie błyszczy, z przodu etui wystaje ponad ekran jakieś 2 mm, więc chroni telefon przed zarysowaniami z każdej strony. Przycisk włącz/wyłącz oraz przyciski regulacji głośności są zakryte, ale działają równie lekko jak bez etui. Polecam ;) no i kwestia zasięgu - wcześniej przy zabójczym uścisku pokazywało mi się "brak sieci", teraz spada tylko do dwóch kresek...

Z jakiej części Polski jesteś? zamówiłem dokładnie takiego samego bumpera jak ty, dokładnie 2 września tak samo jak ty i jeszcze nic nie dostałem;/

#381 czacha

czacha

fotografista ;)

• 2 209 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 23 września 2010 - 06:54

od wczoraj bumper na telefonie :)

#382 free66

free66
  • 501 postów
  • SkądAndrychów / Kraków

Napisano 23 września 2010 - 08:46

(wybaczcie jakieś ew. błędy, pierwszy raz coś takiego nagrywałem w życiu :D i polecam 720p).

YouTube - Pokrowiec Speck Fitted - Recenzja

a czy ten futeral zostawia po sobie jakies slady? Tzn czy rysuje sie obudowa tak jak przy bumperze?:/ Bo bylo juz kilka wzmianek ze rysuje sie obok wejscia na sluchawki.

#383 zbieraj

zbieraj
  • 1 016 postów

Napisano 23 września 2010 - 09:32

Nie, pokrowiec nie rysuje w żaden sposób telefonu. Wydaje się, ze konstrukcja jest zrobiona tak, aby własnie nie było ryzyka porysowania :)

#384 djksyy

djksyy
  • 272 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 23 września 2010 - 11:26

Właśnie dostałem od listonosza Incase Snap Case for iPhone 4 - Clear prezentuję się bardzo ładnie wszystko pasuję, nie traci zasięgu itp.
Szczerze polecam.
http://img810.images...i/dsc03421.jpg/
http://img178.images...i/dsc03424.jpg/
P.S Jeżeli ktoś chciał by się wymienić za Apple Bumper zapraszam na PM

#385 iff

iff
  • 59 postów

Napisano 23 września 2010 - 12:28

Dzisiaj listonosz przyniósł Speck pixelskin HD. Pokrowiec według testów iLounge itd. najlepszy z darmowych :). Polecam

#386 kleskus

kleskus
  • 821 postów

Napisano 23 września 2010 - 12:34

Do mnie dalej nic nie przyszło, nie dostałem nawet maila że wysłali, czyli jestem w pupie. Czuję się oszukany. Co teraz mam robić? Jak się skontaktować z Apple?

#387 Empiryczny

Empiryczny
  • 525 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 września 2010 - 12:37

kleskus - mail z potwierdzeniem nie przychodzi. Po złożeniu zamówienia wyraźnie było napisane ze czas realizacji zamówienia może wynieść 4-6 tygodni. Czekaj cierpliwie - ja też czekam.

#388 drew

drew
  • 47 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 września 2010 - 12:45

kurcze ja mam pewien problem, wypełniałem wniosek i zauważyłem przy potwierdzeniu, że zrobiłem literówkę w adresie... była opcja wyślij i anuluj wysyłanie formularza więc ucieszyłem się że to wyłapałem dałem anuluj(nie było opcji popraw) i od nowa wypełniam wniosek i wpisując IMEI oraz SERIAL wypisuje mi nieprawidłowe dane...(próbowałem już z 20 razy przes ostatni tydzień) napisałem do Apple do Europe support i nic... dzwoniłem do nich chyba do Irlandii i niestety nie są odpowiedzialni za darmowe bumpery i niestety wygląda na to że mam pecha :((( i go niestety nie dostanę... ale jakby ktoś miał pomysł jak można to spróbować jeszcze zamówić proszę o pomoc... bo do 30.09, zostało 7 dni...

#389 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 września 2010 - 13:53

kleskus - mail z potwierdzeniem nie przychodzi. Po złożeniu zamówienia wyraźnie było napisane ze czas realizacji zamówienia może wynieść 4-6 tygodni. Czekaj cierpliwie - ja też czekam.

Przychodzi mail z potwierdzeniem zamówienia.

Od: Apple Promotions
Temat: Apple : Zamówienie na opaskę-zderzak do telefonu iPhone 4

#390 siwulec

siwulec
  • 67 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 września 2010 - 13:59

Ja też nie dostałem żadnego maila ale zamówienie złożyłem 8 września więc mają jeszcze czas na przysłanie

#391 bjabrzyk

bjabrzyk
  • 544 postów

Napisano 23 września 2010 - 14:23

do mnie żaden mail nie przyszedł.... ;/ pytanie do tych którzy już dostali: przyszło wam jakieś potwierdzenie?

#392 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 23 września 2010 - 14:40

do mnie żaden mail nie przyszedł.... ;/ pytanie do tych którzy już dostali: przyszło wam jakieś potwierdzenie?

Zupelnie zadne.

#393 devlin108

devlin108
  • 280 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 września 2010 - 14:53

Dostałem dokładnie taką samą obudowę. Wygląda ładnie, ale... Jakoś nie przemawia do mnie. Poza tym po 3 dniach używania zauważyłem, że przy krawędzi, gdzie obudowa styka się z ekranem z przodu, zbiera sie kurz. Do tego obudowa ma lekki luz wzdłuż krawędzi poniżej przycisków głośności. Nie wiem czy każda tak ma, czy tylko moja.

Dzisiaj po pracy ją ściągnę i pozostanę przy iP bez pokrowaca. Jak ktoś jest zainteresowany, to mogę odsprzedać za rozsądne pieniądze. Kontakt na priv.

#394 bjabrzyk

bjabrzyk
  • 544 postów

Napisano 23 września 2010 - 15:06

dostałeś potwierdzenie na maila o zamówieniu? ;] ja zaczynam się denerwować juz ;p

#395 iff

iff
  • 59 postów

Napisano 23 września 2010 - 16:19

Do mnie żaden mail nie przyszedł. A dostałem pokrowiec bo 4 tygodniach. Btw. Paczka była otwierana i pudełko z pokrowcem też. Albo nasi na poczcie chcieli ukraść coś albo sam nie wiem dlaczego?

#396 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 września 2010 - 17:12

Ja zamawiałem na dwa różne iPhony i dostałem dwa różne potwierdzenia.

#397 reaper

reaper
  • 1 108 postów

Napisano 23 września 2010 - 17:39

Ja nie dostałem żadnego potwierdzenia, a dzisiaj dostałem Incase Snap Case :) Listonosz, palant, włożył przesyłkę nie do mojej skrzynki. Na szczęście ucziwy człowiek przyniósł mi ją do domu.

#398 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 23 września 2010 - 19:06

Przyszedł bumper, woczraj rano Royal Mailem, czyli z UK zapewne. Czy wasze bumpery też tak grzechodzą?? Nie moge uzywać moich słuchawek, tudzież szykuje sie wymiana statywu samochodowego, nie moge używać docka (ipod universal) mimo dokupienia przejściówek dla iP 4 (w ilości 3 sztuki - 2 NA SPRZEDAŻ jakby ktoś chciał) no i ostatni problem. Mam invisible shield full body, przy zakładaniu zdejmowaniu, folia po trochu sie odkleja na brzegach ;(((

#399 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 23 września 2010 - 19:29

Ja zamawiałem na dwa różne iPhony i dostałem dwa różne potwierdzenia.

Dostałeś potwierdzenie na e-mail ?? Jak to wyglądało, skoro zaden z nas a bynajmniej ja nie dostałem nic ? :)

#400 free66

free66
  • 501 postów
  • SkądAndrychów / Kraków

Napisano 23 września 2010 - 19:33

Spokojnie, pierwsze jak zamawialem bumper nie dostalem zadnego potwierdzenia a BUMPER PRZYSZEDL. Wczoraj znow zamawialem futeraly i dostalem potwierdzenia. Takze bez nerwow :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych