Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Słuchawki - które wybrać?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2851 odpowiedzi w tym temacie

#851 luq

luq
  • 29 postów

Napisano 29 czerwca 2011 - 21:50

Co powiecie o tych:

Słuchawki douszne Denon AH-C260 AHC260 - Warszawa (1689101236) - Aukcje internetowe Allegro

Lub te:

SENNHEISER CX 300 II CX300 5kolorów wysyłka GRATIS (1671084499) - Aukcje internetowe Allegro

Które są lepsze i ewentualnie jakie byście mi polecili w tej cenie, białe do iPhona?

#852 janusz.95

janusz.95
  • 42 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 czerwca 2011 - 21:50

Do koleżanki Meo.. Nie powinnaś tak besztać tych którzy posiadają/mają chrapkę na Beats'y Dr. Dre. To że dźwięk nie jest może jakiś idealny, ale jeżeli ktoś słucha rapu, a nie nagrań z opery lub muzyki Mozarta, to być może są to słuchawki dla niego. W rapie bass się liczy, myślę że w muzyce klubowej również, więc wyraźne tony niskie w tych słuchawkach mogą znaleźć wielu miłośników. Oczywiście cena nie odzwierciedla w tym przypadku jakości dźwięku. Szczerze może i są to słuchawki do lansu, ale cóż w tym złego że ktoś lubi dobrze wyglądać? ;) Ja teraz będę każdemu polecał Sennheiser'y HD202. Dobre, tanie słuchawki o zamkniętej konstrukcji. Po około dwóch tygodniach użytkowania nie mogę powiedzieć o nich złego słowa, poza tym że są trochę złym wyborem na lato i upały... ale to jak każde inne nauszne słuchawki. Jeszcze kabel... 3 metry na codzień w kieszeni to niemało.

#853 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 29 czerwca 2011 - 22:03

Do koleżanki Meo.. Nie powinnaś tak besztać tych którzy posiadają/mają chrapkę na Beats'y Dr. Dre. To że dźwięk nie jest może jakiś idealny, ale jeżeli ktoś słucha rapu, a nie nagrań z opery lub muzyki Mozarta, to być może są to słuchawki dla niego. W rapie bass się liczy, myślę że w muzyce klubowej również, więc wyraźne tony niskie w tych słuchawkach mogą znaleźć wielu miłośników. Oczywiście cena nie odzwierciedla w tym przypadku jakości dźwięku. Szczerze może i są to słuchawki do lansu, ale cóż w tym złego że ktoś lubi dobrze wyglądać? ;)

Napisałeś to tak jakby każdy inny gatunek "muzyki" nie był muzyką tylko papką dla głuchej masy bez własnego zdania. Fakt, muzyka klasyczna jest piękna i wymaga naprawdę dobrych, audiofilskich słuchawek, które nie będą koloryzowały a oddawały prawdziwe brzmienie utworu. Jednak w przypadku innego gatunku muzyki jakim jest Trance, House zdecydowanie lepiej brzmi jak słuchawki oferują pewnej jakości "bas". Jednak z umiarem, tak by góra i środek nie zostały zniekształcone lub co gorsza zatarte. I Rock i Trance zwłaszcza Progressive, Uplifting potrafi być piękny a nie tylko "elektroniczne łupu cupu" z tandetnym wokalem i paroma dźwiękami.

Nie wiem czego słucha koleżanka Meo jednak może w przypadku Jej muzyki ów słuchawki nie zdawały egzaminu. Ja zaryzykowałem i wkrótce się przekonam czy było warto.

#854 parmenides

parmenides
  • 960 postów

Napisano 29 czerwca 2011 - 22:13

Dobry bas (a nie "bass") jest potrzebny zarówno u Mozarta, w tym również w jego operach, jak i w muzyce dawniejszej (rozkwit opery, to jednak bel canto po Mozarcie), np.: w suitach wiolonczelowych, nie mówiąc już o tych safardyjskich wynalazkach, które odkopuje Jordi Savall. Jak bes dobrego basu brzmi fortepian u Chopina czy Lista...W bardziej nam współczesnym, i może Tobie bliższym, jazzie - też dobry bas się przydaje. Czym byłby zespół Colemana bez Hadena; czym byłoby trio Jarretta bez Peacocka. Oczywiście: Marcus Miller musi przywalić, ale to jest wpisane w elektryczny bas. Erykah Badu na warszawskim koncercie tak "dupnęła" basem, że nic innego nie było słychać. Słuchawki dobiera się do oczekiwań, przyzwyczajeń koncertowych, etc. Na dodatek nie ma obiektywnego kryterium. Nie lubię monsterów (tych, które słyszałem), bo według mnie pogrubiają brzmienie - tzn nadmiar basu wpływa na średni zakres. Skrzypce brzmią jak altówka. Jeśli jednak chciałbym (a nie chcę) przypomnieć sobie wrażenia z koncertu Badu, to Dr. Dre byłyby idealne. Peace!

#855 janusz.95

janusz.95
  • 42 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwca 2011 - 19:49

Ale źle mnie zrozumieliście.. przynajmniej kolega abovePL. Chodziło mi o to że tak na prawdę w gatunkach typu rap, czy muzyka klubowa, potężny bas to podstawa. Nie neguję, broń Boże innych gatunków, tylko mówię że do tychże potrzebny jest dobry bas. W muzyce poważnej, dźwięk moim zdaniem powinien być bardziej zrównoważony. Czyli bas nie powinien być podkreślony.

#856 BORAX

BORAX
  • 443 postów
  • SkądKrynica Morska/Elbląg

Napisano 01 lipca 2011 - 14:24

Ja od siebie polecam AKG K518DJ. Używam ich do iPoda Touch 3. generacji i myślę że z tego iPoda wyciągają wszystko. Niskie tony według mnie są bardzo dobre(szczególnie jak jest dobra ścieżka). Po odpowiednim ustawieniu WMP bass jest potężny :)

#857 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 01 lipca 2011 - 15:01

mialem beatsy tour podrobki i dla mnie fatalne, bass dobry ale reszta wrecz do dupy. Podobno te fejki graja dosc podobni jak org. Teraz przymierzam sie do SOLO HD i czy one graja tak samo jak te male? to znaczy ze dobry bas a slabo srednie i wysokie tony? Denerwuja mnie ludzie ktorzy mowia ze mozna miec lepsze sluchawki, tym bardziej ze sa na forum appla. Za cene maców mozna tez miec 2x razy lepszy komputer, nawet za cene iphona mozna miec lepszy telefon. Jezeli ktos chce miec te beatsy to nic ci do tego. Beatsy sa od Dre czyli od mistrza rapu, najlepszego producenta. Koles to perfekcjonista, jego plyta zapowiedziana w 2003 czy 2004 ciagle nie moze wyjsc bo ciagle ja dopracowuje. Dlatego kupie te sluchawki bo jaram sie rapem. Chce zobaczyc jak ten kawalek bedzie slychac na beatsach

#858 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 01 lipca 2011 - 15:44

mialem beatsy tour podrobki i dla mnie fatalne, bass dobry ale reszta wrecz do dupy. Podobno te fejki graja dosc podobni jak org. Teraz przymierzam sie do SOLO HD i czy one graja tak samo jak te male? to znaczy ze dobry bas a slabo srednie i wysokie tony? Denerwuja mnie ludzie ktorzy mowia ze mozna miec lepsze sluchawki, tym bardziej ze sa na forum appla. Za cene maców mozna tez miec 2x razy lepszy komputer, nawet za cene iphona mozna miec lepszy telefon. Jezeli ktos chce miec te beatsy to nic ci do tego. Beatsy sa od Dre czyli od mistrza rapu, najlepszego producenta. Koles to perfekcjonista, jego plyta zapowiedziana w 2003 czy 2004 ciagle nie moze wyjsc bo ciagle ja dopracowuje. Dlatego kupie te sluchawki bo jaram sie rapem. Chce zobaczyc jak ten kawalek bedzie slychac na beatsach

Solo stoją na bardzo podobnym poziomie co Tour. Lepiej kup Studio bo są dużo lepsze jakościowo. Mam właśnie Tour i jestem lekko zawiedziony, ale napisze coś w poniedziałek jak je ostro wygrzeje i przetestuje. Zaraz po zakupie tylko bas i nic więcej, teraz już coś górę słychać, ale wciąż nie warte swoje ceny oprócz wyglądu rzecz jasna.

#859 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 01 lipca 2011 - 18:18

ale ty masz org. czy fejki? Bo ja mialem tour fejki no i bass fajny, ale srednie i wysokie tony taki "przymulone" musialem bawic sie eqalizerem a i tak slabo to bylo. Ja nie oczekuje nie wiem jakiego dzwieku, bo nie jestem zadnym audiofilem, ale sluchawki maja grac dobrze, Mam sluchawki Creative Fatality i jestem zadowolony ale chce teraz kupic te beatsy by dre Solo, stac mnie tylko na fejki, ale podobno te fejki sa bardzo dobre i tak. Pozatym ciagle widze kogos w tych beatsach to sportowca, to muzyka to znaczy ze takie slabe nie sa... Mial albo sluchal ktos te beatsy solo albo studio, nie wazne czy fejk czy org? above widzialem twoj koment przy recenzji na yt: ja slucham w 90% rapu wiec one chyba beda mi pasowac? nie slucham trance, techno, rocka itp

#860 Therioon

Therioon
  • 4 281 postów
  • SkądZ brzucha:)

Napisano 01 lipca 2011 - 18:26

Najlepszymi słuchawkami z kategorii Jakość/Cena są KOSS Porta Pro, które w MediaMarkcie widziałem już za 179 zł ! Mają zaj$%isty dźwięk, jeszcze 3 lata temu, kosztowały prawie 500 zł . dlaczego staniały(oczywiście oprócz wieku) ? spójrzcie na ich wygląd :
http://t3.gstatic.co...5z9AmDXC6isk62y
Pominę już to że What's HiFi co roku daje im miejsce w pierwszej trójce słuchawek kompaktowych, ale jak widac lans i wygląd też się liczą ...

mam już trzeci rok i działają bez zarzutu, rewelacyjny dźwięk za tą cenę

#861 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 01 lipca 2011 - 20:07

ale ty masz org. czy fejki? Bo ja mialem tour fejki no i bass fajny, ale srednie i wysokie tony taki "przymulone" musialem bawic sie eqalizerem a i tak slabo to bylo. Ja nie oczekuje nie wiem jakiego dzwieku, bo nie jestem zadnym audiofilem, ale sluchawki maja grac dobrze, Mam sluchawki Creative Fatality i jestem zadowolony ale chce teraz kupic te beatsy by dre Solo, stac mnie tylko na fejki, ale podobno te fejki sa bardzo dobre i tak. Pozatym ciagle widze kogos w tych beatsach to sportowca, to muzyka to znaczy ze takie slabe nie sa...

Mial albo sluchal ktos te beatsy solo albo studio, nie wazne czy fejk czy org?

above widzialem twoj koment przy recenzji na yt: ja slucham w 90% rapu wiec one chyba beda mi pasowac? nie slucham trance, techno, rocka itp

Oryginały. Zdecydowałem się je kupić w iSpot chociaż chciałem na Allegro.
No cóż dla mnie to przereklamowany produkt, ale wstrzymam się z opinią póki ich nie wygrzeje bo może coś się poprawi (tuż po zakupie bas i nic więcej, dzisiaj więcej góry, więc kto wie może za parę dni się wyrobią).

Fake ma to do siebie, że przymula basem. A, że sportowcy, gwiazdy je noszą nic nie znaczy. Zwykła reklama ot co. Zamiast kupować podróbki za połowę kwoty kupże coś od Sennheiser. Może nie wyglądają tak dobrze jak Monstery, ale brzmią dużo lepiej i nie przymulają basem. Aczkolwiek Monstery przystosowane są pod Rap, HH więc skoro tego słuchasz to powinieneś być zadowolony. Solo brzmią bardzo podobnie do Tour. Jedynie Studio i Pro wybijają się jakością chociaż nie jest to stosunek jakość do ceny. Fakt, produkty Beats by Dr Dre powalają jakością i designem. Jednak ja nie jestem na tą chwile zadowolony i całkowicie bas zamula mi wokale czy inne dźwięki warte uwagi. To jak jakby jeść owsiankę z drobnymi kawałkami banana i ananasa.

#862 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 01 lipca 2011 - 22:27

no ale ty masz tour, a ja chce kupic Solo, ja nie lubie tego typu sluchawek jak tour, nawet najmniejsza nakladka wypadala mi z ucha. pozatym strasznie bolaly mnie uszy. A solo to juz inne typ sluchawek i kupie je jak bede mial pieniadze nie zaleznie od opinii, potem najwyzej sprzedam na allegro.

#863 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 02 lipca 2011 - 00:43

no ale ty masz tour, a ja chce kupic Solo, ja nie lubie tego typu sluchawek jak tour, nawet najmniejsza nakladka wypadala mi z ucha. pozatym strasznie bolaly mnie uszy. A solo to juz inne typ sluchawek i kupie je jak bede mial pieniadze nie zaleznie od opinii, potem najwyzej sprzedam na allegro.

Solo to straszny niewypał. Mają gorsze recenzje, opinie i oceny niż Tour. Największym minusem jest jakość dźwięku. Studio pod tym względem dużo lepiej, ale i tak nie jest to zachwyt zwłaszcza w przypadku ceny. Jak chcesz osiągnąć lans, szpan i opinie bogacza to kup, noś, ale muzyki na tym nie usłyszysz ;)

#864 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 02 lipca 2011 - 08:30

decydujac sie na slabego 3gs tez osiagnelem ten lans szpan i opinie bogacza. ja myslalem ze ty masz solo, a recenzje jakis ludzi to ja mam w dupie za przeproszeniem dopoki sam nie sprawdze. A najgorsze recenzje to maja toury bo jako plus tylko dizajn i bas, reszta na minus. Pozatym Cena jest o wiele wieksza niz powinna byc, wszystkie te beatsy sa przereklamowane i za drogie ale Tour to juz wogole, zreszta latwo zobaczyc po ile stoja podrobki a po ile org. Rozncia w fejkach solo czy studio jest o wiele mniejsza. Ja czytalem duzo opinii ze ludzie mieli kossy akg denony itp a beatsy sa najlepsze jakie mieli. Nawet uzytkownicy tego forum jak fifty czy ktos kto na yt wstawil recenzje.

#865 progressive94

progressive94
  • 13 postów
  • SkądOtwock, PL

Napisano 02 lipca 2011 - 21:19

Hej! Chyba zdecydowałem jakie słuchawencje kupię do swojego iPod'a Nano 5g. Wybór padł na JAYS a-Jays one. Czy to dobry wybór? Proszę o szybką odpowiedź. W szczególności chodzi mi o to, czy mój mały iPod'zik pociągnie te słuchawki, ponieważ ma małą moc. ;)

#866 TheJoker

TheJoker
  • 18 postów

Napisano 02 lipca 2011 - 22:32

ipod nano 5g pociągnie każde słuchawki, uwierz mi , bo testowałem akg 142 HD. osobiście mam akg k 518 dj, i uważam że są świetne,i do domu ,i do miasta. Nie odsłuchiwałem tych twoich, ale z takiego przedziału cenowego i typu, brałbym te ,,pewniaki" :
[url=http://sklep.rms.pl/index.php?p3151,akg-k-321-k321-sluchawki-przewodowe-douszne-dokanalowe-2-kolory]AKG K 321 (K321) Słuchawki przewodowe douszne dokanałowe - 2 kolory :: Sklep.RMS.pl (hi-fi, kino domowe, akcesoria audio-video)[/url]
albo te:
[url=http://www.oleole.pl/akcesoria-audio-wideo/sluchawki/yamaha-eph-30-bialy.bhtml]Yamaha EPH-30 (biały) w niskiej cenie! Słuchawki przewodowe Yamaha w OleOle.pl[/url]
[url=http://www.oleole.pl/akcesoria-audio-wideo/sluchawki/denon-ah-c260-srebrne.bhtml]Denon AH-C260 (srebrne) w niskiej cenie! Słuchawki przewodowe Denon w OleOle.pl[/url]
albo jakiekolwiek inne kossy lub akg'ki . Te pierwsze, maja b.dobry dźwięk i dobrą czułość na tony, mają też niezłe basy, choc są douszne, no i mam, hmm jak to nazwać... pewnego rodzaju feysz do AKG :)(AKG Rulez !!!). Drugie i trzecie są porównywalne, oczywiście, każde z nich mają inną specjalność, ale to już musisz sam odsłuchac na swoim sprzęcie. co do sklepu, to nie polecam tyc z linków, bo ich totalnie nie znam. Co jak co, kupic słuchawki przez neta, to najgorszy grzech ze wszystkich :) Ja osobiście kupuje w audio-sklepie na poznańskiej starówce. Jak ktoś chce adres, to oczywiście PW
Pozdro :)

#867 progressive94

progressive94
  • 13 postów
  • SkądOtwock, PL

Napisano 02 lipca 2011 - 23:50

Właśnie na początku chciałem kupić AKG K518 DJ, ale bałem się czy mój iPod im sprosta, ale skoro mówisz, że tak, to... prawdopodobnie je kupię! ;D Dzięki!

#868 TheJoker

TheJoker
  • 18 postów

Napisano 03 lipca 2011 - 10:54

Tylko wiesz, nie muszę ci chyba mówić, żeby słuchawki kupić w sklepie, tylko po odsłuchaniu w tymże sklepie:) ja testowałem je na nano 3G i przy 518 dj trzymały na baterii krócej niż na dousznych. Nie pamietam już ile.

#869 Anonymoous

Anonymoous
  • 47 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 lipca 2011 - 13:25

Witam ja mam taki dylemat bo poszukuje słuchawek do iPhone 4 Zastanawiam miedzy nuforce 700m albo senkami cx200 a A-jays 4. Dodam, że sluchalem muzyki na cx200 i na nuforce 700m ale jakoś nie zauważyłem różnicy słuchałem popu we flacu w sklepie mp3 store . Dodam ze chciałbym żeby słuchawki posiadały pilota.Mógłby mi Ktoś doradzić .Dodam ze słucham każdego rodzaju muzyki zaczynając od popu a kończąc na muzyce filmowej i Klasycznej.Chcialbym przeznaczyć na słuchawki od 300 do 400 zł .Nie wiem czy jestem audifilem, ale słucham muzyki tylko we flacu i alacu. Będę wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.

#870 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 04 lipca 2011 - 16:02

Miałem dzisiaj okazję porównać swoje Tour ze Studio w iSpocie w Katowicach.

Nie było żadnych przeszkód abym sobie przetestował Studio. Miły pan podał mi kabel i rozpocząłem zabawę.
Przede wszystkim słuchawki tak jak i Tour oraz inne modele wyglądają prześlicznie! Świetny jakościowo plastik, elementy aluminium, lakier i czasze. Do tego każdy element dopasowany. Nic nie trzeszczy! Klasa sama w sobie. Najładniejsze słuchawki jakie kiedykolwiek widziałem. Za sam wygląd zapłaciłbym ostro.

Studio są bardzo wygodne i nie uciskają uszu. Jedyny mankament to po 30 minutach testowania miałem lekko "zagrzane" uszy co świadczy o braku wentylacji. Świetnie leżą na głowie. Ponadto są bardzo lekkie.

Dźwięk. Na dzień dobry puściłem największy hicior na iPhonie (Arty & Mat Zo "Rebound") rzecz jasna w ALAC i usłyszałem chyba najdokładniejszy, najsoczystszy, mięsisty bas! Dosłownie urywał mi głowę. Aż che się słuchać muzyki elektronicznej z dużą ilością energii i potężnym basem. Jednak nie jestem fanatykiem mocnego basu i niczego poza tym. Nie ma róży bez kolców i niestety ostro się zawiodłem. Przede wszystkim słuchawki posiadają głębie dźwięku co słychać od razu. Bas jest potężny, ale nie powoduje, że słuchawki brzmią jak z bazaru za 5 zł. Jest to wszystko punktowe i z umiarem. Niestety góra i środek jak dla mnie za słaba. Za słaba na kwotę jaką trzeba wydać i markę. Próbowałem bawić się EQ w iPhonie, ale od iOS 4 tak go skopali, że niczego wyczarowałem. Możliwe, że z "wiekiem" usłyszałbym coś czego nie mogłem wciągu tych 30 minut stojąc i się bawiąc. Nie usłyszałem żadnych dodatkowych dźwięków o których mowa na opakowaniu. Kawałek brzmiał ciut lepiej -ze względu na bas i głębie- niż w domu, ale nie był to poziom cena=jakość. Przetestowałem parę innych m.in. Andain "Promises (Myon & Shane 54 Remix)" w którym to wokal był wyjątkowo czysty i wyraźniejszy niż normalnie w domu, więc w przypadku tego utworu byłem zadowolony. Później coś progressywnego jak Mat Zo "Superman" i niestety podzielił on losy Rebound czyli bez większych zmian czy jakiegoś magicznego "wykopu" dźwięków, których wcześniej nie słyszałem.

Słuchawki są piękne, designersko najwyższej klasy. Z najlepszego materiału z bardzo dobrym basem i wyczuwalną głębią jednak oczekiwałem dużo więcej niż to co usłyszałem. Gdyby kosztowały z jakieś 600-700 zł byłby idealne pod względem cena=jakość. Jednak aż 1200 czy nawet więcej to lekka przesada. Polecam każdemu udać się do iSpot i przetestować.

PS: Ale wiecie co? I tak bym je kupił ze względu na wygląd i bas. Do domu, do słuchania ALAC'ów coś bardziej audiofilskiego.
PS2: Zapomniałem. Tour brzmią gorzej niż Studio. Jest to słyszalne. Bas wydaje się podobny, lecz jakość góry i środka na korzyść Studio, ale co się dziwić skoro kosztują drugi raz tyle, a wątpię aby użyte materiały były aż tak drogie.

#871 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 16:43

Weź poprawkę na to, że słuchałeś niewygrzanych słuchawek. Po prawidłowym rozruszaniu membran usłyszałbyś więcej. Bas robi się znośniejszy, choć nadal dla mnie go za dużo i jest zbyt "dudniący", ale przede wszystkim góra robi się dużo lepsza. Może nie jest obfita, ale brzmi zdecydowanie "kulturalniej". Będąc u znajomych w UK miałem okazję używać tych słuchawek dwa tygodnie. Praktycznie przejąłem je we władanie na cały ten czas i nie przyzwyczaiłem się. To nie moje brzmienie. Wolę P5, są bardziej neutralne i zrównoważone. Niczego nie jest za wiele, jedynie góra jest dość ostra, ale ja tak lubię.

#872 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 04 lipca 2011 - 16:57

Weź poprawkę na to, że słuchałeś niewygrzanych słuchawek. Po prawidłowym rozruszaniu membran usłyszałbyś więcej. Bas robi się znośniejszy, choć nadal dla mnie go za dużo i jest zbyt "dudniący", ale przede wszystkim góra robi się dużo lepsza. Może nie jest obfita, ale brzmi zdecydowanie "kulturalniej".

Będąc u znajomych w UK miałem okazję używać tych słuchawek dwa tygodnie. Praktycznie przejąłem je we władanie na cały ten czas i nie przyzwyczaiłem się. To nie moje brzmienie. Wolę P5, są bardziej neutralne i zrównoważone. Niczego nie jest za wiele, jedynie góra jest dość ostra, ale ja tak lubię.

Oczywiście testowałem słuchawki z ekspozycji a nie był to model wyjęty z pudełka bo widać było oznaki użytkowania. Ponadto stały tam one i pudełko z nowymi na całą "szafkę". Widać schodzą a te, które testowałem stały tam dłuższy czas. Łącznie pewnie przegrały parę godzin, ale masz racje. Wygrzane brzmiałyby lepiej.

Tutaj wszystko ładnie omówione. Warto obejrzeć przed kupnem jakichkolwiek słuchawek:
http://www.youtube.com/watch?v=KrcF-vaLDx4

#873 Anonymoous

Anonymoous
  • 47 postów
  • SkądŁódź

Napisano 05 lipca 2011 - 03:16

Mam pytanie czy ktoś mi pomoże? bo mam wrażenie że mój post został pominięty.,.

#874 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 05 lipca 2011 - 10:21

Witam ja mam taki dylemat bo poszukuje słuchawek do iPhone 4 Zastanawiam miedzy nuforce 700m albo senkami cx200 a A-jays 4. Dodam, że sluchalem muzyki na cx200 i na nuforce 700m ale jakoś nie zauważyłem różnicy słuchałem popu we flacu w sklepie mp3 store . Dodam ze chciałbym żeby słuchawki posiadały pilota.Mógłby mi
Ktoś doradzić .Dodam ze słucham każdego rodzaju muzyki zaczynając od popu a kończąc na muzyce filmowej i
Klasycznej.Chcialbym przeznaczyć na słuchawki od 300 do 400 zł .Nie wiem czy jestem audifilem, ale słucham muzyki tylko we flacu i alacu. Będę wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.

A ja polecam Ci całkowicie inne DENON AH-C560R stoją lekko ponad 300 zł. Mają pilota i są całkowicie przystosowane pod iPod'a, iPhone'a. Ewentualnie możesz kupić a-Jays Four, ale nie będą tak dobre jak Denony pod względem jakości.

Ogólnie tutaj masz zrób najlepszych słuchawek -najwyżej ocenianych.

#875 holoq

holoq
  • 80 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 19:41

Jakie słuchawki nauszne do 180zł???? proszę o pomoc

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych