Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[za darmo] Kubek iSpot za darmo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
179 odpowiedzi w tym temacie

#126 kros

kros
  • 194 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 18:55

Trzeba mieć wydrukowany mail z ipot i tyle. Tak było w katowicach. Panowie w ispot w katowichach byli tak mili że sami mi wydrukowali te maile.

#127 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 25 czerwca 2010 - 19:20

Racja w SCC dosyć mili panowie. Ja miałem wydrukowanego maila a kolega nie... i jemu również wydrukowali. Hehe najbardziej zdziwiła mnie ta regułka "Otrzymałem " Bo zwykle daje się tylko autograf ;)

#128 Pi0tR

Pi0tR
  • 46 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 21:10

Ja również po 2 e-mail-ach ze spamem dostałem Twój kubek już czeka... szkoda tylko ze nie mam jak go odebrać xD

#129 stanik25

stanik25
  • 289 postów
  • Skądulica sezamkowa

Napisano 26 czerwca 2010 - 12:19

Ja się wybiorę w poniedziałek do krk. Wie ktoś może jak wygląda odbiór w galerii Krakowskiej lub Bonarce?

#130 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 26 czerwca 2010 - 13:14

Ja się wybiorę w poniedziałek do krk. Wie ktoś może jak wygląda odbiór w galerii Krakowskiej lub Bonarce?

Ja wiem. Wprowadzają ciebie do takiego czerwonego pokoju, w którym znajduje się czerwony skórzany fotel a przed nim chromowana rura. Wiążą tobie jakąś chustką oczy i każą chwilkę poczekać. Następnie przychodzi bardzo skąpo ubrana młoda kobieta wraz z twoim wymarzonym kubkiem. Za nim ci go da odwiązuje tobie oczy i zaczyna bardzo śmiały, erotyczny taniec. Potem oddala się do tej chromowanej nierdzewnej rury i kontynuuje taniec. Na koniec daje ci kubek i buziaka na pożegnanie... C'est La Vie

Parę postów wyżej masz napisane jak to wygląda, niezależnie dokąd pójdziesz! :???:

#131 Numb

Numb
  • 256 postów
  • SkądWrocław

Napisano 26 czerwca 2010 - 13:54

We Wrocławiu nie trzeba było mieć wydrukowanego maila, przynajmniej w Mongolia Park (Magnolia).

#132 chudas94

chudas94
  • 144 postów
  • SkądKatowice

Napisano 26 czerwca 2010 - 13:59

Właśnie odebrałem swój kubek w Katowicach :) Pan poprosił mnie o wydruk e-maila na którym miałem napisać: odebrałem kubek dnia 26,06 2010 imię i nazwisko. Dzięki tej promocji może uda mi się namówić ojca na iMac (był w iSpocie razem ze mną i zaczął się nim bawić)

#133 perzyk

perzyk
  • 302 postów
  • SkądWawa

Napisano 26 czerwca 2010 - 17:26

ja również odebrałem kubek ;p i kolejny spam na mailu ;D

#134 DiegoRamirez

DiegoRamirez
  • 348 postów
  • SkądPoznań

Napisano 26 czerwca 2010 - 18:31

ten kubek to nagroda za akceptację spamu :)

#135 Arise1337

Arise1337
  • 266 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 26 czerwca 2010 - 19:49

Ja wiem. Wprowadzają ciebie do takiego czerwonego pokoju, w którym znajduje się czerwony skórzany fotel a przed nim chromowana rura. Wiążą tobie jakąś chustką oczy i każą chwilkę poczekać. Następnie przychodzi bardzo skąpo ubrana młoda kobieta wraz z twoim wymarzonym kubkiem. Za nim ci go da odwiązuje tobie oczy i zaczyna bardzo śmiały, erotyczny taniec. Potem oddala się do tej chromowanej nierdzewnej rury i kontynuuje taniec. Na koniec daje ci kubek i buziaka na pożegnanie... C'est La Vie

Parę postów wyżej masz napisane jak to wygląda, niezależnie dokąd pójdziesz! :???:

to moze jednak sie wybiore z bydgoszczy ;p

#136 kurde-kurde@tlen.

kurde-kurde@tlen.
  • 127 postów
  • SkądWrocław

Napisano 26 czerwca 2010 - 19:57

Ja dziś odebrałem w Magnolii we Wrocławiu, kazali pokazać tylko dowód i tyle. Żadnej ankiety itp nie trzeba było wypełniać :D

#137 Snipper42

Snipper42
  • 251 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 26 czerwca 2010 - 21:37

Heheh odebrany w Katowicach-niestety z powodu pracy wyslałem brata z dowodem..iii zapomniałem w tym wszystkim wydrukować maila.. Naszczęście nie było problemu.. :) skorzystał z iMac'a i przesłał potwierdzenie na maila podanego przez sprzedawce...:) Po Kłopocie, kubeczek całkiem ładny!

#138 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 28 czerwca 2010 - 10:53

Wracając do promocyjnej płyty - może sytuacja jest taka sama jak z kubkiem - odbiór osobisty?

#139 Meo

Meo
  • 409 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 czerwca 2010 - 14:25

Kubek mam od wczoraj, został odebrany w Arkadii. :) Jest całkiem okej.

#140 arturbesciak

arturbesciak
  • 27 postów

Napisano 28 czerwca 2010 - 14:44

Ja tez odebralem swoj kubek. Dziwia mnie jednak akcje z dowodem osobistym, wydrukiem miala... Bylem w iSpot w Galerii Krakowskiej i Bonarce (moj kubek i mojej dziewczyny) i wypelnialismy jedynie ankiete. Nikt nie weryfikowal mojej tozsamosci. Podejrzewam, ze gdybym poszedl tam jeszcze raz i przedstawil sie jako Jan Kowalski tez dostalbym kubek. Kubek tak czy siak fajny :) No i moze ten spam z iSpot cos wniesie. :-D

#141 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 28 czerwca 2010 - 20:33

kubek slaby jak świst :) wyglada jakby troche nie udany :) tyle dobrze ze darmowy :)

#142 mikro123

mikro123
  • 1 274 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 czerwca 2010 - 21:07

A jak sprawa wygląda w Złotych Tarasach??

#143 Lumiuz

Lumiuz
  • 3 postów
  • SkądŁódź

Napisano 28 czerwca 2010 - 23:58

ja podałam tylko nazwisko, bez wydruku maila, bez dowodu, bez wypełniania ankiety (Łódź, Manufaktura)

#144 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 29 czerwca 2010 - 00:22

Mój został odebrany w Poznaniu, formularz wypisany na moje dane, nawet bez maila bo nie był znany - ziom trochę trzeszczał, że tak nie można i bla bla ale dał kubek i się odczepił hehe. Tak że teraz sobie stoi, marny wytwór skąpego iSpotu na półce, a co tam. Potwierdzam jedynie, że jakość jest, ekhm, no nie jest to "Designed by Apple in California Assembled in Foxc/ekhmhm/China";-)

#145 Mikey124

Mikey124
  • 550 postów

Napisano 29 czerwca 2010 - 14:42

Widzę, że do każdego podchodzą "indywidualnie". Ja np. w Magnolii we Wrocławiu musiałem pokazać maila. Jakość kubka jest wszystkim znana, do zmywarki raczej się nie nadaje.

#146 kurde-kurde@tlen.

kurde-kurde@tlen.
  • 127 postów
  • SkądWrocław

Napisano 29 czerwca 2010 - 14:53

Widzę, że do każdego podchodzą "indywidualnie". Ja np. w Magnolii we Wrocławiu musiałem pokazać maila. Jakość kubka jest wszystkim znana, do zmywarki raczej się nie nadaje.

A widzisz, ja odbierałem w sobotę w Mongolii i chcieli dowód, choć maila miałem awaryjnie wydrukowanego. Tak jak piszesz, to zależy od osoby na jaką trafisz. :)

#147 devlin108

devlin108
  • 280 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwca 2010 - 14:59

A jak sprawa wygląda w Złotych Tarasach??

W ZT musiałem tylko podpisać kartkę z informacją o zgodzie na przetwarzanie danych, podać imię i nazwisko, numer telefonu, maila i adres zamieszkania.

Kubek - jestem zawiedziony. Ten nadruk kota jest słaby.

#148 benq

benq
  • 192 postów
  • SkądWrocław

Napisano 30 czerwca 2010 - 15:16

A widzisz, ja odbierałem w sobotę w Mongolii i chcieli dowód, choć maila miałem awaryjnie wydrukowanego. Tak jak piszesz, to zależy od osoby na jaką trafisz. :)

ja odbieralem na samym poczatku tam, ani ankiety, ani dowodu, ani maila nie chcieli.

#149 chudas94

chudas94
  • 144 postów
  • SkądKatowice

Napisano 30 czerwca 2010 - 15:19

Zadam pytanie i potrzebuję pilnej odpowiedzi. Czy jeśli wydrukuję swojego e-maila od apple dwa razy i dam go swoim rodzicom to czy mogli by oni pójść i odebrać kubek (nie wypełnili ankiety na stronie ani nic)?? Proszę o szybką odpowiedź.

#150 shrekKR

shrekKR
  • 576 postów
  • SkądKrólewskie Stołeczne Miasto KRK

Napisano 30 czerwca 2010 - 15:40

Pewnie tak jak tylko beda mieli kubki :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych