Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Rozmowy na luzie jak wrażenia?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#76 Theone

Theone
  • 80 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:16

sadze ze cena nowego iphone-a nie bedzie sie roznic zbytnio od jego poprzednikow w momencie w, ktorym weszly na rynek. uwzgledniajac cene dolara teraz to moze byc ponad 3 tysiace.

#77 belrum

belrum
  • 336 postów
  • SkądŁodzia

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:26

a czy z tymi wideo rozmowami to nie jest tak, że po wifi dostępny jest teraz odpowiednik iChata (jak oni to tam nazwali) i działa on tylko pomiędzy iP a iP, a normalne rozmowy wideo dostępne są u każdego operatora według normalnych stwkach ?

#78 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:28

Szczerze, to miałem cichą nadzieję, że rzucą coś, dzięki czemu będę chciał sprzedać mojego nowego 3GS i kupić 4G, ale to dzisiaj to było jakieś nieporozumienie... No przepraszam, poza baterią to co przydatnego pokazali? Wyświetlacz, z którego korzystanie w pełni możliwości będzie pewnie zerować "nową" pojemność baterii ? Albo iMovie (?!) ?... Nie wiem, ja się troche na nich zawiodłem, miałem ciut większe oczekiwania... Nie mówiąc już o imo beznadziejnym desingu.
Nie ma opcji, żebym zmieniał telefon tylko dla baterii i lepszego aparatu, z którego i tak nie korzystam. Amen.

Bym zapomniał - jedyny plus tej dzisiejszej konferencji, na którą czekałem nie wiem ile czasu to chyba tylko to, że OS4 będzie darmowy, czekać tylko, kiedy go złamią i można instalować :)

Pozdrawiam,
M.

Mam takie samo zdanie.. Słowo w słowo. Liczyłem na coś więcej, a nie na iPhona który wygląda gorzej niż jakiś szajsung, czy LG. Moja siostra teraz zobaczyła "iPhona 4" i od razu mi powiedziała, że wygląda właśnie jak LG a nie iPhone.. Jeszcze ta biała obudowa to jakaś tragedia, wygląda jak tandetna podróbka z Chin za 5 groszy.
Do samego softwaru generalnie nic nie mam, aczkolwiek nie zmienia to faktu że design samego urządzenia jest po prostu gó****ny.. :| Całe to FaceTime i iMovie to jakieś nieporozumienie.. video-rozmowy pomijam, bo i tak nie zamierzam z tego korzystać. iMovie za 5$, gdzie "możliwości" są warte co najwyżej dolara..? Hmm.. no ale z tego też nie zamierzam korzystać.
Ale zapewne zmienię zdanie, kiedy zobaczę iPhona 4 na żywo. No cóż, nie popisało się Apple tym razem.

#79 le1t00

le1t00
  • 540 postów
  • SkądPiła

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:29

Cena to 199$ za model 16 GB oraz 299$ za 32 GB

#80 bh7

bh7
  • 74 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:33

ja czekam jak pojawi sie w necie ios 4 golden master. chyba bedzie mozna wgrac go jak bylo w 3.0 ?

#81 pio11

pio11
  • 1 700 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:35

michasz skąd wiesz czy iMovie nie jest warte tych 5 dolarów? Apple - iPhone 4 - Edit HD movies with iMovie on iPhone 4 - Będą mapy, różne przejścia wejścia i podpisy tak jak w iMovie na komputerze :D. Coś czuję w kościach, że niedługo dostaniemy nowy pakiet iLive :P

#82 Bernioleq

Bernioleq
  • 211 postów
  • SkądNiemcz, Poland

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:36

Do końca liczyłem, że będzie ładniejszy :(. Przynajmniej technicznie jest ekstra.

#83 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:37

Mi się POdoba ! A4, HD i do przodu !

#84 Manohi

Manohi
  • 77 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:37

HA HA HA... Zwróciliście uwagę, że teraz jedyną dostępną wersją 3GS będzie 8GB? Przynajmniej do wyczerpania zapasów... Mam nadzieję, że do listopada jeszcze w ERZE będą mieli większe 3GS'y.

#85 loocaso

loocaso
  • 260 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:38

Moim zdaniem to Szajs ;/... Czekałem tyle na ten telefon a tu takie rozczarowanie... Swoim wyglądem przypomina teraz Avile, Ta kreska u dołu wogle masakra, po co dali MicroSD ?, albo Te WideoRozmowy, Tylko przez WI-FI, WIELKI ŻAL!!!!!! Takiego rozczarowania nigdy nie zaznałem, Jak będe kupował to 3GS... Niczym nie zaskoczyli, Bo co niby takiego on Ma lepszego ? Aparat ?

#86 igiel

igiel
  • 1 141 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:38

ja tak samo jak poprzednicy-miałem nadzieję że apple mnie zaskoczy,już się szykowałem na zmianę do iphone 4 a tu kicha ;/ o ile możliwości ma naprawdę fajne ,to ten koszmarny wygląd..No kurczę :( Chcę tylko jeszcze zobaczyć tą jego "cienkość" o której mówił jobs... Zapewne się przesiąde na 4 ale to chyba tylko dlatego że nie ma alternatyw żadnych teraz ;p(ale to i tak jak mi się skończy umowa ze erą-szkoda ,zostaje 3g dalej)

#87 igor791

igor791
  • 108 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:41

a o co chodzi z tym ze ibooks bedzie obsługiwał PDF?

#88 Sexyl3oy

Sexyl3oy
  • 149 postów
  • SkądLondyn

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:42

jaka cena w UK bez kontraktu?

#89 arkrider

arkrider
  • 166 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:43

loocaso, jakie MicroSD? coś mnie ominęło?...

#90 pio11

pio11
  • 1 700 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:44

Apple - iPhone 4 - Take your mail with you everywhere - na samym dole środkowy obrazek - "Open in Keynote" Czyżby iWork na iPhonea?

#91 tomciopaluch123

tomciopaluch123
  • 988 postów
  • SkądEarth

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:46

Dolaczam sie do pytania , czy gold master ios 4.0 moge instalowac na windowsie , juz bez UDID ? Czy dalej lipa ?

#92 Pablowej

Pablowej
  • 531 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:46

loocaso, jakie MicroSD? coś mnie ominęło?...

Nie MicroSD tylko Micro SIM

#93 igiel

igiel
  • 1 141 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:47

widzieliście te całe Bumpers for iphone 4 :D ? to może być w miarę fajne
Apple - iPhone - Technical specifications of iPhone 4
na samym dole obrazek białych ip 4 :)-fajne,przynajmniej pozytywna rzecz jakaś :)

#94 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:49

się zachwycacie, się żalicie, się frustrujecie.. ej. kawał porządnego złomu. jak będzie w polszy dostępny to kupuje.. nie będę brał się za 3g 3gs'y. jestem zadowolony, nawet wygląd, choć nie powala, jest godny

#95 igiel

igiel
  • 1 141 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:53

ale tu nie chodzi że jest jakiś tragiczny-tylko że apple poszło w stronę tych wszystkich lg i innych samsungów,bez sensu-w internecie ludzie robili naprawdę fajne koncepty które się podobały większości...Tak to iphone się wyróżniał designem,tutaj no czym się z zewnątrz różni od niektórych modeli innych firm ? Wewnątrz owszem-jak najbardziej na ogrooomny + a nawet +++...

#96 pio11

pio11
  • 1 700 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:55

Hmmm :P igiel a który telefon z tyłu ma szkło? :P

#97 igiel

igiel
  • 1 141 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 07 czerwca 2010 - 21:59

no to własnie tutaj jest jedyna nadzieja ,muszę to kur** zobaczyć jak oni to zmajstrowali i jak się to prezentuje na żywo !Na zdjęciach to wiadomo, ciekawe jakie to też szkło i czy naprawdę jest takie wytrzymałe. Ale mam głęboką nadzieję ,że przez ten szczegół cały telefon jednak okaże się fajny ;p

#98 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 07 czerwca 2010 - 22:02

Chlopaki troche rozumu i logiki. Dizajn to nie tylko wyglad. Jakos wszystko trzeba upakowac (bateria!), trzeba jakos zapewnic chlodzenie ukladom. Trzeba upakowac kamerki, tak by jakosc byla "Applowska" do tego wszystkie te czujniki i kompas, ktory nie moze byc zaklocany wewnetrznymi ukladami. Mi sie podoba. Do tego faktycznie jest dosc cienki przez co pewnie fajnie bedzie wygladac w dloni.

#99 bbolss

bbolss
  • 461 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 22:08

no coz jestem na nie! coprawda tylko ze względu na wygląd ale definitywnie nie do ostatniej chwili sie łudziłem ze to co chłopaki z gizmodo mają to jakis prototyp alpha i wyglad bedzie zupelnie inny;p dramat zostaje na 3gs + nowy soft oczywiście ;]

#100 kris89

kris89
  • 202 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 07 czerwca 2010 - 22:09

Mega! Duzo lepszy procek, latarka (ktorej mi tak brakowalo), lepsza bateria. Wyglad wg. mnie tez na plus. Idealny zamiennnik 3g.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych