Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Rozmowy na luzie jak wrażenia?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#26 iphoneMAN*_3g_32g

iphoneMAN*_3g_32g
  • 349 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:05

A nie wiadomo czy bateria będzie "wymienialna" bo ten prototyp miał zdejmowaną klapkę?

nie

o i wlasnie pytanie wg jakiej reguly itunes wtedy to przepuszczal? czy jest sznasa zeby dzis ci ktorzy nie maja ani JB ani problemu z simlockiem mogli lyknac bez konta dev 4.0?

wątpie

i oto filmik z wwdc jestem 1 przed administracją !!!!! Watch the Apple Keynote's Network Meltdown

---------- Wpis dodano o 21:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:04 ----------

A nie wiadomo czy bateria będzie "wymienialna" bo ten prototyp miał zdejmowaną klapkę?

nie

o i wlasnie pytanie wg jakiej reguly itunes wtedy to przepuszczal? czy jest sznasa zeby dzis ci ktorzy nie maja ani JB ani problemu z simlockiem mogli lyknac bez konta dev 4.0?

wątpie

i oto filmik z wwdc jestem 1 przed administracją !!!!! Watch the Apple Keynote's Network Meltdown

#27 zabiel

zabiel
  • 357 postów
  • SkądEdinburgh / Żory

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:06

Filmik prezentujacy iPhone 4 jest juz na stronie Apple

#28 iphoneMAN*_3g_32g

iphoneMAN*_3g_32g
  • 349 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:07

Apple - iPhone - View the features of the new iPhone 4. <<< i wideo z nowym iphonem w roli głównej

#29 Moher

Moher
  • 158 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:08

Szczerze, to miałem cichą nadzieję, że rzucą coś, dzięki czemu będę chciał sprzedać mojego nowego 3GS i kupić 4G, ale to dzisiaj to było jakieś nieporozumienie... No przepraszam, poza baterią to co przydatnego pokazali? Wyświetlacz, z którego korzystanie w pełni możliwości będzie pewnie zerować "nową" pojemność baterii ? Albo iMovie (?!) ?... Nie wiem, ja się troche na nich zawiodłem, miałem ciut większe oczekiwania... Nie mówiąc już o imo beznadziejnym desingu. Nie ma opcji, żebym zmieniał telefon tylko dla baterii i lepszego aparatu, z którego i tak nie korzystam. Amen. Bym zapomniał - jedyny plus tej dzisiejszej konferencji, na którą czekałem nie wiem ile czasu to chyba tylko to, że OS4 będzie darmowy, czekać tylko, kiedy go złamią i można instalować :) Pozdrawiam, M.

#30 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:11

Porazka. Czekac do konca czerwca na soft i simlocka no przeciez co im teraz szkodzi. Oby hackerzy zrobili porzadek i na dniach dali 4.0 dla wszystkich plus soft do simlocka.

#31 superjas

superjas
  • 107 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:13

czyli jak tylko 4.0 pojawi sie w sieci mozna instalowac :D to co mi sie bardzo podoba w 4.0 to nowy mail i foldery ale umowmy sie rewolucja to to nie jest... w nowym iphonie bardzo podoba mi sie tyl zrobiony z tego samego co...przod :D tzn skoncza sie porysowane plecy iP

#32 Elenestir

Elenestir
  • 43 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:18

Czy mi się wydaje czy nic nie powiedziano o hardware nie wiadomo ile będzie miał ramu, jaki procek itp. Ciekawe kiedy to poznamy... Chyba że coś mnie ominęło to chętnie się dowiem. Pozdrawiam

#33 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:19

tragedia... niczym mnie nie zaskoczył iPhone 4. Tak więc zostaję przy 3GS ;)

#34 neonfx

neonfx
  • 154 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:20

procek taki jak w iPadzie

#35 superjas

superjas
  • 107 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:20

a przepraszam co tam 'hakerzy' maja do roboty? :D

#36 DzonLon

DzonLon
  • 403 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:21

Mi się podoba. Ładny designe, 5 megapikseli, filmy w HD, flash, A4. Dla mnie jest to godny następca mojego iPhona.

#37 DiegoRamirez

DiegoRamirez
  • 348 postów
  • SkądPoznań

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:22

Można by powiedzieć, że Gizmodo popsuło całą niespodziankę. Ale wg. mnie pokazali tylko wcześniej, że niespodzianki i "wow" nie będzie :) Na ekran w 3gs chyba nikt nie narzekał, aparat w telefonie służy dla mnie jako szybka notatka, wi-fi czat to w PL dobry żart. Szału nie ma :)

#38 Sendil

Sendil
  • 140 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:22

Mi z kolei bardzo podoba się ten iPhone. Wygląda dużo lepiej niż mój 3GS- który i tak wg mnie jest najładniejszą z komórek, dlatego myślę, że po wakacjach oddam 3GS'a komuś w rodzinie a sobie sprawię czwartego iPhone'a. Wygląd- kwestia gustu. Mi podpasował. Czekam teraz na wypuszczenie keynote'a do iTunes. Chociaz po relacji z myapple i engadget- Jobs sprzedał mi nowy telefon. Pozdrawiam

#39 ToS21

ToS21
  • 27 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:25

Dobra panowie, ale gdzie jest cały spis 100 nowych funkcji iOS4? Tak się chwalili na konferencji, a na stronie raptem 12 .

#40 igor791

igor791
  • 108 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:27

a wie ktos cos moze czy plotki o rotacji SB potwierdzila sie?

#41 dliwski

dliwski

• 15 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:31

Myślę, że te pliki znalezione w oprogramowaniu dotyczyły iPada i iPhone wcale nie miał mieć poziomego ekranu początkowego.

#42 reaper

reaper
  • 1 108 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:34

Licze,ze wyjdzie latka 3rd party,ktora umozliwi wideo konferencje w sposob standardowy z kazdym innym telefonem. Ja zmieniam mojego 3G na 4G na bank.

#43 tasak_94

tasak_94
  • 107 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:35

Powiem wam że gdy tylko zobaczyłem że nowy iP ma wyglądać jak pokazał Steve... załamałem się... ale po tych zdjęciach Apple - iPhone 4 - Video calls, multitasking, HD video, and more zmieniłem zdanie.

#44 aravalboy

aravalboy
  • 105 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:36

Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcia nowego iphona - pomyślałem porażka. Patrząc na materiały na apple.com przekonałem się do niego. :)

#45 loskamillos

loskamillos
  • 247 postów
  • SkądHeilbronn, DE

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:37

Mi się podoba. Ładny designe, 5 megapikseli, filmy w HD, flash, A4. Dla mnie jest to godny następca mojego iPhona.

Wydaje mi się, że w przypadku iPhona lepiej napisać "lampa błyskowa" :D

#46 Luk

Luk
  • 108 postów
  • SkądTychy

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:38

Hmm liczyłem, że wygląd będzie w stylu iPada (był chyba nawet taki koncept gdzieś na necie). No cóż wypowiem się jak dotknę i zobaczę na żywo. Na razie same fotki nie przemawiają do mnie :)

#47 kawowy5g

kawowy5g
  • 22 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:38

Mi iPhone osobiście się nie podoba, ale może to dlatego że nie miałem go jeszcze w rękach(tak samo miałem z poprzednimi iP):) jak bym dostał go chociaż na jeden dzień to bym stwierdził czy mi się podoba czy nie:D Co do hardware to cóż plusem jest to że jest wykonany z lepszego tworzywa, 2 kamery i 2 mikrofony no i jaśniejszy wyświetlacz oddający w końcu pełnie kolorów:) i żywotniejsza bateria. Oczywiście na pierwszym miejscu konfiguracja pamięci operacyjnej i szybkość procesora:) Są także minusy np jego kształt jak nie dziecko Apple no i poza tym to chyba tyle:D A jeżeli chodzi o software to z plusów to na pewno foldery, lepsza poczta email, no i jeszcze nie wiem co za dużo troche wrażeń i za mało informacji o nim jak na razie by cokolwiek wyrazić:P Ale minusem według mnie są reklamy w aplikacjach gdyż strasznie mi sie to nie podoba:)

#48 duchian

duchian
  • 1 224 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:39

no ok, ale ja najbardziej czekałem na wideo rozmowy. Ok, mam iphone 4, ktoś do mnie dzwoni z sony ericssona z wideo rozmową i jeśli nie mam akurat wifi obok to nie połączy się? Jaki jest tego sens? :|

#49 Pablowej

Pablowej
  • 531 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:39

Ja niecierpliwie czekam na wyciek OS 4.0 GM do netu by zainstalować go już teraz tak jak było to z 3.0

#50 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 07 czerwca 2010 - 20:41

Jak to co przecież soft tylko dla dev wiec pewnie jakaś blokada będzie. Niech geohot ściąga czy tam jego kumple i pracują nas aimlockiem tak by tego 21 jak wyjdzie for all to od razu pozbyć się smoka i korzystać z telefonu. A ip4 fajny aczkolwiek jakoś mnie nie przekonał. Na pewno cieszą filmy w HD. Aparat już 3gs ma super. Ekran no cóż nie narzekam ale do oglądania filmów jak znalazł. Ciekawe jak cena.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych