Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Film z iPhone 4 w roli głównej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

#26 Lestek

Lestek
  • 880 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 18:38

Czy jutro będzie nowy soft czy ewentualnie tylko informacja o wersji ostatecznej i data wydania. Jak myślicie?

#27 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:04

Witam. Napotkałem na pewnej stronie jak piszą tylni panel iPhone 4G przypominający iPad'a.

http://i4.photobucke..._pimp/4gs-1.jpg

http://i4.photobucke..._pimp/4gs-2.jpg

Pozdrawiam, ssebal.

#28 knittos

knittos
  • 68 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:05

Jutro raczej nowego softu nie wypuszczą, o 19 będzie dopiero KeyNote, ale do końca tygodnia powinien pojawić się w iTunes. Jestem bardzo ciekawy OS 4.0 - cały czas na forach opisywane są te same nowe funkcje multitasking (wielozadaniowość), foldery, tapeta -- a na ostatniej konferencji Steven Jobs mówił o 100 nowych funkcjach. Ciekawe co to będzie?! No cóż jeszcze 24 godziny i będziemy to wiedzieć. Pozdrawiam

#29 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:13

"Steven Jobs mówił o 100 nowych funkcjach" Będzie wysuwany scyzoryk i wbudowany otwieracz do wina ;)

#30 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:14

Knnitos co do nowych funkcji to np. przycisk do papieru. Tak na poważnie ja bez używania bety naliczyłem 10 nowych funkcji. Co do tej obudowy to jakaś firma stworzy futerał ipado podobny. Ssebal jeszcze kawe zaparzy. Czego wy oczekujecie? Ps. Może jeszcze frytki do tego w 4.0?

#31 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:29

Moze nie bedzie sie rysowal, ale ma byc z materialu podobnego w dotyku do ekranu z przodu. Pewnie troche dziwne uczucie miec taki 2-stronny fon... I boje sie, ze ewentualne uszkodzenie tylu bedzie wiazalo sie z wiekszymi kosztami niz teraz.

#32 Kazek-ff49ee234d

Kazek-ff49ee234d
  • 527 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:44

Nie moga zrobic obudowy z aluminium ? tak jak macbook pro ? z jednego kawalka! to by bylo cos! tak jak iphone 2g tyl tego tele byl rewelacyjny! bo 3g i 3gs to rysuja sie od samego patrzenia ;/

#33 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:45

Wystarczy miec case na niego to sie nie bedzier rysowal. A potem sprzedac po miesiacach uzytkowania prawie jak nowke.

#34 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:58

I przy okazji miec jako taką ochrone przed zniszczeniem :) I niedosc, ze w obudowie nie wyglada jak Gejfon (to tak odnosnie rownoleglej dyskusji), to i w dloni swietnie lezy. 4G z tymi kantami poki co niezbyt dobrze sie prezentuje :/

#35 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 06 czerwca 2010 - 21:07

A mi sie podoba. Czekamy na jutrzejsza prezentacje. Oby byl znow pedalski, wtedy go znow wszyscy beda chcieli miec ;)

#36 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 czerwca 2010 - 21:08

Ja nie wiem jak można nosić iPhone'a w jakiejś obudowie.... Nie dość, że robi się z niego jeszcze większą cegłę, to jeszcze zazwyczaj wygląda jak pół dupy zza krzaka... Ludzie, to jest rzecz! Prędzej czy później i tak się rozwali, zarysuje, czy wymienicie go na nowy...

#37 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 czerwca 2010 - 21:12

Poczekajmy z osądami i komentarzami (vide iP 4G) do jutra po występie Steve'a. Osobiście wolę bardziej ascetyczny wygląd, bez bling-bling.

#38 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 21:27

@Endi, chyba lepiej pozniej niz predzej, co nie? Tymbardziej, ze jak ci glebnie i sie uszkodzi to kolejne stowy pojda na naprawe. iPhone sam w sobie jest naprawde cienki, wiec obudowa duzo nie pogrubia. A dla takich jak ty sa obudowy typu Super Thin itd. Jak sie troche rozejrzysz to znajdziesz obudowy, ktore wygladaja bardzo dobrze. Ja sobie bardzo chwale SwitchEasy Vulcan. Wyglada swietnie, na dodatek jeszcze lepiej lezy w dloni niz bez obudowy, bo sie nie wyslizguje i nie jest za cienki.

#39 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 06 czerwca 2010 - 21:32

Ja nie wiem jak można nosić iPhone'a w jakiejś obudowie.... Nie dość, że robi się z niego jeszcze większą cegłę, to jeszcze zazwyczaj wygląda jak pół dupy zza krzaka... Ludzie, to jest rzecz! Prędzej czy później i tak się rozwali, zarysuje, czy wymienicie go na nowy...

Ja nosze w obudowie griffina, ktora ma dodatkowy lens pozwalajacy na robienie bardziej dokladnych zdjec z bliska (niestety w 3g nie ma autofocusa). Z drugiej strony, wczesniej mialem macally ktory uratowal zycie iphonowi. Wlasnie wybieralem numer by zadzwonic a tutaj pies na smyczy mnie pociagnal tak mocno, ze telefon wylecial na kilka metrow ode mnie na beton (pies mnie szarpnal bo zobaczyl kota). Wszystkie rogi troche poobijalem, a telefon caly i zdrowy.

#40 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 06 czerwca 2010 - 22:36

chris.zurada

Miałem podobnie tylko, że ja akurat gestykulowałem z telefonem w dłoni ;), na szczęście zwykła plastikowa obudowa mnie uratowała przed zbiciem wyświetlacza itp.

#41 kleskus

kleskus
  • 821 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 23:18

Mi ostatnio na beton spadł (mam jedynie gelaskina z tyłu) i tylko leciutki ślad został :D (na szczęście)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych