Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

mytribe - nowy komunikator

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#26 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 09:28

etam, poleca, może on ma pełno kontaktów na jabberze. A mi tam to generalnie wisi, przez jabbera tak samo się dogadam jak przez gg, a że w gg mam najwięcej kontaktów to jego najczęściej używam właśnie i nie mam zamiaru kombinować bo nie widzę sensu. A jabbera pomimo usilnych prób jego używania jeszcze w Linuksie, niestety nie dało rady z jednej przyczyny: 2 kontakty na liście i prawie nonstop offline. Dla mnie używanie komunikatora jest proste (ja piszę, ktoś odpisuje i nic więcej) i naprawdę śmieszą mnie wpisy typy "gg do dupy, jabber to jest to", dziecinada i tyle. Z jabberem jest tak jakbyś sobie kupił super wypasiony samochód, do którego z częściami byłby problem. Albo kupił super komputer, na którego są 2 programy na krzyż. Albo napisał super wypasiony serwis społecznościowy i na nim siedział jako jedyna osoba i sam z sobą rozmawiał. Bez jaj, pomyliło się niektórym do czego komunikator służy.

#27 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 16 czerwca 2010 - 09:42

no właśnie poczytałem na necie, bo myślałem, że to jakiś multikomunikator, czy coś takiego, ale wychodzi na to, że jednak zostanę przy swoim... nie chce mi się kombinować (plus mam zawiechę i nie mogę layoutu do strony wymyślić - i to mnie najbardziej martwi...)

#28 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów
  • SkądOne of Banksy's manors

Napisano 20 czerwca 2010 - 12:47

Ktoś wie jak usunąć konto z mytribe? :D

#29 loocaso

loocaso
  • 260 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 14:06

To niby mytribe nie wysyła wiadomości w trybie jak ktoś po drugiej stronie jest offline ? Pytam odnośnie gg.

#30 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 356 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 14:10

Jeśli odnosisz się do mojego posta #22, to nie - pisałem o Skype w odpowiedzi na post #21. No i trochę przeinaczyłeś moje słowa, ale to już nieważne ;-)

#31 loocaso

loocaso
  • 260 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 15:08

A to spoko ale ja teraz mam problemy z dodaniem facebooka i yahoo ;/ Jedyne co działa to GG;/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych