etam, poleca, może on ma pełno kontaktów na jabberze. A mi tam to generalnie wisi, przez jabbera tak samo się dogadam jak przez gg, a że w gg mam najwięcej kontaktów to jego najczęściej używam właśnie i nie mam zamiaru kombinować bo nie widzę sensu. A jabbera pomimo usilnych prób jego używania jeszcze w Linuksie, niestety nie dało rady z jednej przyczyny: 2 kontakty na liście i prawie nonstop offline. Dla mnie używanie komunikatora jest proste (ja piszę, ktoś odpisuje i nic więcej) i naprawdę śmieszą mnie wpisy typy "gg do dupy, jabber to jest to", dziecinada i tyle.
Z jabberem jest tak jakbyś sobie kupił super wypasiony samochód, do którego z częściami byłby problem. Albo kupił super komputer, na którego są 2 programy na krzyż. Albo napisał super wypasiony serwis społecznościowy i na nim siedział jako jedyna osoba i sam z sobą rozmawiał.
Bez jaj, pomyliło się niektórym do czego komunikator służy.

mytribe - nowy komunikator
Rozpoczęty przez
maslo_chrzan
, 05 maj 2010 20:35
30 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 czerwca 2010 - 09:28
Napisano 16 czerwca 2010 - 09:42
no właśnie poczytałem na necie, bo myślałem, że to jakiś multikomunikator, czy coś takiego, ale wychodzi na to, że jednak zostanę przy swoim...
nie chce mi się kombinować (plus mam zawiechę i nie mogę layoutu do strony wymyślić - i to mnie najbardziej martwi...)
Napisano 20 czerwca 2010 - 12:47
Ktoś wie jak usunąć konto z mytribe?

Napisano 10 sierpnia 2010 - 14:06
To niby mytribe nie wysyła wiadomości w trybie jak ktoś po drugiej stronie jest offline ? Pytam odnośnie gg.
Napisano 10 sierpnia 2010 - 14:10
Jeśli odnosisz się do mojego posta #22, to nie - pisałem o Skype w odpowiedzi na post #21.
No i trochę przeinaczyłeś moje słowa, ale to już nieważne ;-)
Napisano 10 sierpnia 2010 - 15:08
A to spoko ale ja teraz mam problemy z dodaniem facebooka i yahoo ;/ Jedyne co działa to GG;/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych