Nowy porządek świata - wątek dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą
Napisano 19 kwietnia 2010 - 20:58
Nowy Porządek Świata. Horror, który czeka ludzkość- Onet.pl - Wiadomości -15.09.2009
Polecam także serie filmów na Yotube:
Esoteric Agenda (napisy PL) (13 części)
Zeitgeist Final Edition (Napisy PL) (12 części) - dużo informacji odnośnie religii chrześcijańskiej
Zwalczaj Nowy Porządek Świata (3 części)
11 września Niewygodne fakty (Lektor) (9 części)
Do tego mamy kilka serwisów informacyjnych z dość obszernym archiwum w tym temacie min.:
prawda2.info
Pytanie czemu oficjalne media milczą w tej kwestii ? Odpowiedź jest prosta - same są częścią tego procederu. Nie będę się zbytnio rozpisywał wszystko jest sensownie wyjaśnione na w/w filmach.
Pozdrawiam
Napisano 19 kwietnia 2010 - 23:02
Napisano 19 kwietnia 2010 - 23:38
Napisano 20 kwietnia 2010 - 01:51
Napisano 20 kwietnia 2010 - 18:35
Napisano 20 kwietnia 2010 - 20:35
Napisano 20 kwietnia 2010 - 21:29

Napisano 20 kwietnia 2010 - 21:30
Napisano 20 kwietnia 2010 - 21:53
żyjcie w nieświadomości- to jest piękne!
wszakże niewiedza jest błogosławieństwem.
a teraz z innej beczki..
dołożę do tego wątku swoje poglądy.
bez zbawienia jesteśmy po śmierci "nikim".
jest zbawienie, otrzymujemy je od Jezusa Chrystusa.
otrzymujemy je za wiarę, lecz nie jest to bezinteresowne.
paradoksalnie, oddając swe życie Bogu (niewola) stajemy się wolni.
wolność ta odnosi się do niewoli grzechu, od której teraz jesteśmy niezależni.
z kolei ta niewola w Bogu wiąże się z wypełnianiem Jego woli, dążeniem do zgłębienia Biblii i wypełnianiem w swym życiu tego co tam napisane.
a więc zbawienie jest życiem wiecznym..
ha! więc co by się nie działo z tym światem.. żadne nowe czy stare porządki świata.. mnie nie ruszają. po prostu to się dzieje i tyle. toż mam zbawienie w Jezusie Chrystusie.. cóż mi człowiek może uczynić.
ops.. trochę poglądów chrześcijańskich nawypisywałem. wybaczcie, czasem to człowiek nawet nie wie, że się rozpisze.
pozdrawiam,
Emanuel
PS zbieraj, tobie polecam wykłady dr Kent'a Hovind'a. rozjaśnia to co wciskają nam media czy naukowcy.
Napisano 20 kwietnia 2010 - 22:00
Gość_owca666_*
Napisano 20 kwietnia 2010 - 22:51
czego wy szukacie.. ludzie.
żyjcie w nieświadomości- to jest piękne!
wszakże niewiedza jest błogosławieństwem.
a teraz z innej beczki..
dołożę do tego wątku swoje poglądy.
bez zbawienia jesteśmy po śmierci "nikim".
jest zbawienie, otrzymujemy je od Jezusa Chrystusa.
otrzymujemy je za wiarę, lecz nie jest to bezinteresowne.
paradoksalnie, oddając swe życie Bogu (niewola) stajemy się wolni.
wolność ta odnosi się do niewoli grzechu, od której teraz jesteśmy niezależni.
z kolei ta niewola w Bogu wiąże się z wypełnianiem Jego woli, dążeniem do zgłębienia Biblii i wypełnianiem w swym życiu tego co tam napisane.
a więc zbawienie jest życiem wiecznym..
ha! więc co by się nie działo z tym światem.. żadne nowe czy stare porządki świata.. mnie nie ruszają. po prostu to się dzieje i tyle. toż mam zbawienie w Jezusie Chrystusie.. cóż mi człowiek może uczynić.
Cóż Ci człowiek może uczynić? Przekonasz się dokładnie wtedy gdy Ci uczyni... nie wiem czy wtedy dasz radę zasłonić się*książką... jedną z wielu zresztą i to niezbyt dobrą (może poza Pieśnią nad Pieśniami).
Napisano 20 kwietnia 2010 - 23:02
Napisano 20 kwietnia 2010 - 23:08

Napisano 21 kwietnia 2010 - 17:31
Napisano 21 kwietnia 2010 - 19:41
Wezwanie do przebudzania (rowniez dostepne na yt - 16 czesci)
Napisano 22 kwietnia 2010 - 06:25

Napisano 22 kwietnia 2010 - 16:45
Przez takie właśnie podejście dzieje się to co się dzieje. Wystarczyłoby żeby powiedzmy 50% ludności ziemi wiedziało o tym chorym procederze i szybko by się to dziadostwo skończyło.
Przypuśćmy że tak jak wspominają autorzy filmu "Wezwanie do przebudzania" zaczęlibyśmy dzielić się tymi informacjami z jak największą ilością osób być może udało by się wstrzymać ten cały proceder. Ale oczywiście lepiej iść do pubu.
Co do ZeitGeist to nie wiem czy te informacje są realne i dalej jestem wierzący

Jeśli chodzi o nowy porządek świata to nie zamierzam czekać z założonymi rękami i patrzeć jak banda świrów oddających cześć jakieś sowie dąży do unicestwienia 80% populacji ziemi celem zaspokojenia swojej chorej żądzy władania światem.
Napisano 22 kwietnia 2010 - 17:33
Napisano 22 kwietnia 2010 - 17:52

Napisano 22 kwietnia 2010 - 17:57

YouTube - Gary Null - Przesłuchanie w sprawie szczepionek 1/3
jak widać na żołnierzach im nie zależy
Napisano 22 kwietnia 2010 - 18:33
Co do ZeitGeist to nie wiem czy te informacje są realne i dalej jestem wierzący
Eee, no to skoro wierzysz to Twój bóg na pewno Cię uratuje. Nie obawiaj się

BTW teorie spiskowe polecam traktować z przymrużeniem oka, jako ciekawostkę, nie fakt.
Napisano 22 kwietnia 2010 - 20:13

Gdybym był w takiej grupie rządzącej światem, zależało by mi na tym aby populacja ludzka była jak największa. Dlaczego? Im większe masy, tym głupsze. Im głupsze, tym łatwiej nimi manipulować. Im łatwiej nimi manipulować, tym łatwiej ich kontrolować.Jeśli chodzi o nowy porządek świata to nie zamierzam czekać z założonymi rękami i patrzeć jak banda świrów oddających cześć jakieś sowie dąży do unicestwienia 80% populacji ziemi celem zaspokojenia swojej chorej żądzy władania światem.
Jak myślisz, kto by "harował" na tych "przywódców", po unicestwieniu 80% populacji ziemi?
Śmiechu warte...

Napisano 23 kwietnia 2010 - 21:39
Napisano 23 kwietnia 2010 - 21:59
Napisano 23 kwietnia 2010 - 22:26
ok, w takim razie poprosiłbym, aby ktoś wytłumaczył mi dlaczego te wszystkie fakty łączą się ze sobą układając się w jeden logiczny ciąg wydarzeń, który być może będzie miał miejsce w przyszłości? tego pewni być nie możemy, ale za pomocą mediów obserwujemy to, co się na arenie międzynarodowej dzieje (nawet w sprawie Smoleńska istnieją już dowody na to, że nie była to katastrofa lotnicza spowodowana wypadkiem, bo Rosjanie mieli w tym biznes. drugi Gibraltar, ot co.)
hehe... przesadziłeś

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych