słuchajcie a może przeglądający te wszystkie strony z aplikacjami znajdzie tam jakaś ciekawa rzecz dla siebie ? w moim przypadku było już tak kilka razy ze podczas przeglądania SB (mam na myśli teraz iPhone) zaciekawiła mnie jakaś nieznana przeze mnie ikona wiec sprawdziłem w iTunes co to takiego i okazało się że jest to całkiem fajna aplikacja o której istnieniu nie miałem pojęcia
To już jest, że tak powiem, efekt uboczny tego typu wątków. Jednak mimo wszystko tu chodzi o tapety - teoretycznie jedynie tapety bo osobiście nie widziałem jeszcze nikogo kto miałby na ipadzie WinterBoarda i zmieniał jakoś wygląd czy to tylko ikon czy całego SB. O ile na iPhonie miałem taka potrzebę (brak tła w home screen w 2G) o tyle na iPadzie kompletnie tego nie potrzebuje.
Mozna wiedziec jak uzyskales taki efekt folderow?Categories i jakis theme?Jezeli tak to jaki?
To są standardowe ikony dodawane do Categories, tyle ze ja mam jeszcze dodatkowo zainstalowany dodatek CategoriesSB. Integruje on katalogi ze SpringBoardem przez co "wnętrze" katalogu wygląda idealnie tak samo, przewija sie tez tak samo jak wlasnie SB. Niestety sam dodatek jest płatny, ale imo warto.
Sam jestem ciekaw jak rozwiążą w iOS4 na iPada kwestie katalogów, ale ta z iPhone'a może wyglądać średnie.