Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jest już nowy iTunes 9.1 - kompatybilny z iPadem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#26 emigrant

emigrant
  • 2 397 postów
  • SkądBiałystokNew York-Bklyn

Napisano 31 marca 2010 - 21:45

Ciekawe czy kiedyś iTunes będzie miało zaimplementowaną obsługę FLAC...?

Moim zdaniem nigdy. Mają swój własny format lossless m4a i nie ma potrzeby wspierać*inny. MP3 jest wyjątkiem bo to bardzo popularny format i siłą rzeczy musieli dać obsługę. Nie widzę problemu przerobić flaca na m4a np. poprzez XLD, oba lossless, żadnych strat jakościowych. Do tego m4a umie każdy ipod, iphone i oczywiście macowy iTunes.

#27 frappe

frappe
  • 27 postów

Napisano 31 marca 2010 - 21:50

Wlasnie zaktualizowalem itunes'a i po odpaleniu wyskakuje okienko ze mam za malo pamieci by uruchomic program itunes . Ktos wie co jest grane ?

#28 McTom

McTom

All work and no play...

• 3 827 postów

Napisano 01 kwietnia 2010 - 06:04

FLAC? Na moim stacjonarnym podłączonym do dobrych (dobrych!) głośników ze wzmacniaczem, słychać różnicę. Moim zdaniem różnica na iPodzie, byłaby mniej niż zauważalna... Nie warte zachodu.

#29 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów
  • SkądOne of Banksy's manors

Napisano 01 kwietnia 2010 - 14:08

FLAC?

Na moim stacjonarnym podłączonym do dobrych (dobrych!) głośników ze wzmacniaczem, słychać różnicę.
Moim zdaniem różnica na iPodzie, byłaby mniej niż zauważalna...

Nie warte zachodu.

i tu się mylisz;) Wszystko zależy jeszcze od słuchawek i dobrze jeśli LODem podłączymy iPoda do dobrego wzmacniacza ;)

#30 emigrant

emigrant
  • 2 397 postów
  • SkądBiałystokNew York-Bklyn

Napisano 01 kwietnia 2010 - 20:38

iTunes Store

#31 iBulkasz

iBulkasz
  • 105 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 04 kwietnia 2010 - 10:35

Może ktoś ma podobny problem.. zaktualizowałem iTunes do 9.1 wczoraj, czyli po 2 dniach od tego, iTunes zaczął się wieszać. Uruchamia się i odtwarza muzykę normalnie. Póki co zauważyłem, że wiesza się w 2 przypadkach: -po podłączeniu ipoda - jak zaczynam ręcznie aktualizować pliki, nie mogę ich przeciągnąć i od razu pojawia się piłeczka, i po chwili program się wywala -nie mogę zmienić wymiarów przeglądarki kolumnowej, tzn powiększyć jej, też podczas tego się wiesza

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych