i może najpierw pojmij czym jest jb i co on daje w rzeczywistości bo sam jb to nie wszystkie aplikacje typu witerboard itp. tylko odblokowanie dostępu do plików systemowych więc jak to miało by ci cokolwiek zablokować?

[3G - 3.1.3] SIM-lock i Jailbreak
Rozpoczęty przez
manaj
, 25 mar 2010 20:00
33 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 marca 2010 - 16:33
Napisano 27 marca 2010 - 16:58
To ja już nic nie rozumiem. Gdy zrobie JB nie nalozy mi simlocka?
Napisano 27 marca 2010 - 17:04
Ty udajesz głupiego czy naprawde nim jesteś? Mam ci po raz 3 napisać ,że nie ?
Napisano 27 marca 2010 - 17:13
Goku ja sądzę ze on tylko Cię prowokuje:]olać sprawę:]jeżeli jednak tak nie jest to może jednak lepiej żeby nie robił bo jak zrobi to potem będzie miał do wszystkich pretensje albo będzie zadawał równie głupie pytania co do innych aspektów.
Napisano 27 marca 2010 - 17:16
Zadaj mi prosze jakies pytanie o retouch albo o fotografię to wtedy ja Ciebie wyśmieje i nazwę głupkiem.
Nie można byc alfą i omega we wszystkich aspektach i dziedzinach nieprawdaż?
Napisano 27 marca 2010 - 17:22
Chwila chwila kolego.
Czy ja wspominałem coś o stanie twojej wiedzy na temat iPhone'a? Jedynie miałem na myśli twoją nieumiejętność czytania ze zrozumieniem,którą naprawde łatwo zauwazyć. Przemyśl to.
edit: Wypowiedź autora tematu nie było skierowana w moją strone.Pozostaje mi tylko przeprosić za zbyt pochopne wyrwanie się z odpowiedzią.
Napisano 27 marca 2010 - 17:25
To, że nie znasz się na jakiś temat nie znaczy, że nie możesz poświęcić kilku minut swojego życia i poszukać. Na forum, aż roi się od odpowiedzi na twoje pytania, ale też od takich właśnie nie potrzebnych pytań...
pozdrawiam, ed00c
Napisano 27 marca 2010 - 17:38
Manaj sprawdź w ustawienia>ogólne> to urządzenie jaką masz wersje modemu, jeśli 5.11 to zapomnij na razie o upgrade FW bo będziesz miał simlocka, jeśli działają ci wszystkie karty a BB to 5.12 to po prostu iphone ma fabrycznie zdjętego simlocka i możesz śmiało robić upgrade i opcjonalnie JB a wszystkie karty dalej będą działać niezależnie jaka wybierzesz
Napisano 27 marca 2010 - 17:58
Dziękuję ! Wszystko już wiem. Przepraszam za przedwczesna irytację. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych