Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania gier...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#976 greg.

greg.
  • 26 postów
  • SkądTerespol

Napisano 21 maja 2012 - 18:40

Niedługo ma wyjść Infinity Blade Dungeons, które ma być odpowiednikiem Diablo na iOS ;).

No właśnie widziałem na YT filmiki z tą grą, może być całkiem przyjemna...:-)

#977 Ver0

Ver0
  • 17 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 22 maja 2012 - 13:24

Przeglądałem appStore i natknąłem się na wiele gier typu hack&slash czy ktoś może rozwiać moje wątpliwości i podać naprawdę mocny tytuł który zapewni fun podczas posiedzenia w WC?

#978 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 postów
  • SkądPolska

Napisano 22 maja 2012 - 18:34

Dungeon Hunter 2, a nie długo wyjdzie Infinity Blade: Dungeons.

#979 maciejkami1

maciejkami1
  • 204 postów

Napisano 24 maja 2012 - 17:36

Zle sie wyrazilem :-) szukam portow gier z pc itd te wczesniejsze ktore wymienilem mam :-) jednak byc moze jest wiecej podobnych klasykow ktore zostalt przeportowane na ios

Jest jeszcze Bard's Tale, jest nawet spolszczenie(instrukcja w moim wątku ^^) Kiedyś był Heroes2 (usunęli)

#980 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 26 maja 2012 - 10:50

Szukam jakichś dobrych tower defense'ow, czegos w stylu Kngdom Rusha (tylko na iphona), Creeps, Tower Defense:Lost Earth, wiadomo najlepiej za darmo ew. do 2-3 euro.

#981 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 26 maja 2012 - 13:47

Szukam jakichś dobrych tower defense'ow, czegos w stylu Kngdom Rusha (tylko na iphona), Creeps, Tower Defense:Lost Earth, wiadomo najlepiej za darmo ew. do 2-3 euro.

App Store - Jelly Defense
App Store - Treasure Defense HD
App Store - Pew Pew Land - Multiplay Defense Game /Bywa za free.
App Store - Pew Pew Land II - The Ultimate Defense Game /Pełna werjsa - tymczasowo za free.
App Store - Fieldrunners

Anomaly Warzone Earth HD

App Store - iBomber Defense

#982 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 27 maja 2012 - 22:05

Dzieki, w jelly defense kiedys tam gralem i srednio mi to siadlo, treasure tez imo takie sobie, w pew pew land ii w wersji lite reklam jest tyle ze nie idzie w to nawet grac. Fieldrunnes widze ze dopisales pozniej to tez sobie jeszcze sprawdze, tak w ogole to zapomnialem ze mam przeciez Discovr App zainstalowane i tam tez sobie poszukalem i znalazlem to:
App Store - Elf Defense Eng

Gra jest swietna, za darmo i do tego naprawde sliczna. Nie ma zadnych rewolucji, klasyczne tower defense z dosc oryginalnymi jednostkami, gra sie fajnie, na poczatku jest banalnie potem poziom trudnosci rosnie i zaczynaja sie schody.

#983 michael23

michael23
  • 5 postów

Napisano 29 maja 2012 - 22:00

Witam! Poszukuję gry w stylu Black&White znanej z PC, czyli wcielamy się w boga i opiekujemy się wiernymi ;) Z góry dziękuję ;)

#984 k0gut

k0gut
  • 67 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 07:52

Takie dziwne pytanie...
Czy jest na iOS gra podobna do diablo? Taki hackn'n'slash?

#985 Zandorath

Zandorath
  • 8 postów

Napisano 02 czerwca 2012 - 10:19

A ja poszukuję na ipada gier w stylu off-roadowym. Zna ktoś jakieś dobre tytuły? Nie chodzi mi o gierki 2D.

#986 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 czerwca 2012 - 21:59

Wyszła jakaś wersja Diablo na iPad'a?

Niedługo ma wyjść Infinity Blade Dungeons, które ma być odpowiednikiem Diablo na iOS ;).

Takie dziwne pytanie...

Zawsze patrz parę stron wstecz, lub użyj funkcji Szukaj. To nie boli ;)

#987 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 05:28

Takie dziwne pytanie...

Heroes Call for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store ?

#988 jacekzpola

jacekzpola
  • 33 postów

Napisano 06 czerwca 2012 - 20:36

Szukam gier dla dzieci. Dziecko nie potrafi jeszcze czytać. Już jakoś rozkminiło Angry birds zasadę tej procy :D oraz multitouch zasadę uszczypnięcia aby powiększyć obraz. Tak więc szukam tytułów prostych w obsłudze.

#989 bananovvy

bananovvy
  • 25 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 13:08

1. Gra wciągająca, której nie przejdzie się w godzine (jak większość tytułów z jakże słabego gameloftu jak np. Fantastic Contraption) 2. Coś co nie znudzi się szybko (sklep w grze kupowanie\odblokowywanie itemków lub ich ulepszanie jak np. w galaxy on fire 2) 3. Jakieś fajne zagadki (wytężenie umysłu podczas grania połączenie przygowówki/gry akcji z grą logiczną) 4. Coś trudnego 5. Najważniejsze (tego można się domyślić czytając to wyżej ale wolę napisać dla pewnośći) nie casualowe gry Znacie jakieś gry które pasują choć do jednego podpunktu które podałem? Moje ulubione: - Touchgrind BMX - Galaxy on Fire 2 - ZDAY Survival Simulator - Warfare inc - Resident evil 4 - Speedball 2 evolution

#990 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 14:09

Szukam gier dla dzieci. Dziecko nie potrafi jeszcze czytać. Już jakoś rozkminiło Angry birds zasadę tej procy :D oraz multitouch zasadę uszczypnięcia aby powiększyć obraz.

Tak więc szukam tytułów prostych w obsłudze.

To w jakim jest wieku?
Np.: (nie wszystke aplikacje są typowymi grami)
App Store - Fireman Sam - Junior Cadet
App Store - Thomas Game Pack
App Store - Zabawy dla Dzieci
App Store - Zabawne Kropki
App Store - Papierowe Puzzle
App Store - Lwy i inne dzikie zwierzęta
App Store - BabyFirst Mobile
App Store - Elmo's Monster Maker
Awesome Eats™ for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
Dla starszego:
App Store - Gesundheit!
App Store - Fruit Ninja
Catapult King for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
App Store - Beyond Ynth
App Store - Chuzzle
...

#991 Pucius

Pucius
  • 42 postów
  • SkądOkolice Trójmiasta

Napisano 08 czerwca 2012 - 22:03

Takie dziwne pytanie...

A może Dungeon Hunter 2? Serdecznie bym polecił.

#992 Lobuzio

Lobuzio
  • 20 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 14:30

Szukam odpowiednika Panzer General-a.

#993 TheGinGers

TheGinGers
  • 236 postów
  • SkądLublin, PL

Napisano 13 czerwca 2012 - 18:06

Witam Może to głupie ale zapytam , czy można jakoś pograć przez niebieskie zęby iPhone3GS i Galaxy S+ , wiem że są gry na wi fi i BT ale iPhone tylko z iPhonami , można jakoś pokombinować albo coś , cydia itp ? Jak można to jakie gry ?

#994 Progressive

Progressive
  • 8 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 15 czerwca 2012 - 20:54

Witam, szukam jakiejś gry typu Tower Defence. Najlepiej coś w stylu Kingdom Rush, które wg mnie jest bardzo dobre, chociaż krótkie. Plants vs Zombies niezbyt przypadło mi do gustu.

#995 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 15 czerwca 2012 - 20:57

Witam, szukam jakiejś gry typu Tower Defence. Najlepiej coś w stylu Kingdom Rush, które wg mnie jest bardzo dobre, chociaż krótkie. Plants vs Zombies niezbyt przypadło mi do gustu.

#996 colgate

colgate
  • 2 postów

Napisano 20 czerwca 2012 - 11:01

Witam, Poszukuję nazwy gry na iphone/ipod, którą kiedyś widziałem u znajomego. W grze wybieramy na manekinie (stojącym na szczycie schodów) miejsce, w które trzeba uderzyć tak, aby spadając doznał jak największych obrażeń. Za każdy uraz są przyznawane punkty. Gra może nie z tych "górnolotnych" jednak szalenie wciągająca :) Może ktoś z Was się z nią zetknął i wie jak się nazywa? Będę wdzięczny za pomoc.

#997 crash5

crash5
  • 404 postów
  • SkądGdynia

Napisano 20 czerwca 2012 - 16:51

Ta gra o której mówisz to DISMOUNT. Miłej Gry i spychania ze schodów :D

#998 karcho

karcho
  • 18 postów

Napisano 21 czerwca 2012 - 10:29

szukam jakis darmowych gier ktore was wciagly, (gatunek nie ma znaczenia) ? (takie zabijacze czasu na kibelku i nie tylko:)) [na 3gs'a]

#999 k0gut

k0gut
  • 67 postów

Napisano 22 czerwca 2012 - 08:11

szukam gry, która wykorzystuje np obraz z aparatu, nasze biurko czy cokolwiek innego i możemy grać na takim tle. zna ktoś taka grę?

#1000 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 czerwca 2012 - 22:25

szukam gry, która wykorzystuje np obraz z aparatu, nasze biurko czy cokolwiek innego i możemy grać na takim tle.
zna ktoś taka grę?

AR Defender

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych