Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania gier...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#926 Meser

Meser
  • 68 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 10 kwietnia 2012 - 13:02

Hunters 2 wciagnal mnie do reszty jak zadna inna gra na ios:)

#927 OpTiMuSpRiMe

OpTiMuSpRiMe
  • 42 postów
  • SkądPolkowice

Napisano 10 kwietnia 2012 - 13:43

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#928 steo

steo
  • 278 postów
  • SkądWrocław / Wałbrzych

Napisano 12 kwietnia 2012 - 10:20

Dla ludzi lubiących turowe rozgrywki polecam: Hero Academy - taktyczny multiplayer Battleloot Adventures - RPG

#929 Molimo

Molimo
  • 3 695 postów
  • SkądPoznań

Napisano 12 kwietnia 2012 - 17:00

Ktoś zna równie wciągającą grę jak Machinarium? Może być na iPada.

#930 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 14 kwietnia 2012 - 12:03

Jakie polecacie ciekawe gry z multi online?

#931 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 14 kwietnia 2012 - 14:22

picie beera nie jest z cydii tylko appstore ;) picie piwa ibeer ismoke etc ;d.

#932 steo

steo
  • 278 postów

Napisano 14 kwietnia 2012 - 14:29

- Hero Academy
- Deadlock
- Modern Combat 3
- Dungeon Hunter 2

#933 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 14 kwietnia 2012 - 15:18

Dzięki. Już pobieram hero academy i deadlock. MC3 mam. Zna ktoś coś jeszcze?

#934 marcel1997pl

marcel1997pl
  • 6 postów

Napisano 14 kwietnia 2012 - 16:53

Aha. To dobrze wiedzieć na przyszłość . =] A podałbyś jakieś przykłady fajnych gier z cydii tylko wytłumacz mi cały wpis bo ja zielony jeszcze jestem xDD

---------- Wpis dodano o 17:53 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:35 ----------

Jescze jest fajne Moder war .

Aplikacji i dodatków z cydii poszukujemy tutaj [url]http://myapple.pl/cydia-aplikacje-i-rozszerzenia/43100-poszukiwania-aplikacji-dodatku-lub-rozszerzenia___.html[/url]

O tym jak korzystać z cydii poczytaj sobie na forum, nie rób tu OT.

#935 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 kwietnia 2012 - 17:56

Poszukuję 2 części gry o nazwie hero of might and magic, polegającej na obronie zamku przed potwornie przy użyciu łuku i czarów. Wiem, ze na Androidzie ta gra ma nazwę defender.

#936 steo

steo
  • 278 postów

Napisano 16 kwietnia 2012 - 12:24

Poszukuję 2 części gry o nazwie hero of might and magic, polegającej na obronie zamku przed potwornie przy użyciu łuku i czarów. Wiem, ze na Androidzie ta gra ma nazwę defender.

Dużo jest gier tego typu, ja polecam Archmage Defense (€0,79)

#937 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 postów
  • SkądPolska

Napisano 16 kwietnia 2012 - 20:53

Ktoś zna równie wciągającą grę jak Machinarium? Może być na iPada.

City of Secrets (po polsku:)

DH 3, choć mnie nie przypadł do gustu.

#938 k0gut

k0gut
  • 67 postów

Napisano 17 kwietnia 2012 - 09:54

Była kiedyś taka gra na motorolę e398: chodziło się po ciemnych pomieszczeniach (widok z góry) i układało się latarki aby potwory z ciemności nie mogły Cie dopaść. Nie mogę jej znaleźć a może na IP jest remake.

#939 trombala94

trombala94
  • 101 postów

Napisano 18 kwietnia 2012 - 15:34

Poszukuję gier, które są sterowane za pomocą iPhone'a lecz ich obraz jest wyświetlany na iPadzie. Wiem, że taka możliwość jest w grze Fifa 12. Fajnie by było gdyby można było grać multiplayer na 2 pady(iPhone).

#940 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwietnia 2012 - 22:57

Poszukuje gier, które są sterowane za pomocą iPhone'a lecz ich obraz jest wyświetlany na iPadzie. Wiem, że taka możliwość jest w grze Fifa 12. Fajnie by było gdyby można było grać multiplayer na 2 pady(iPhone).

Mega Jump ale bez multiplayera

#941 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 kwietnia 2012 - 13:10

Poszukuję giery podobnych do Bike Race. Dopuszczalna różna tematyka; skate, snowboard, tracki, etc.

#942 wojteqq13

wojteqq13
  • 100 postów
  • SkądWrocław*

Napisano 20 kwietnia 2012 - 22:14

Ja z kolei poszukuję aplikacji coś na styl Fresh Tracks Snowboarding. Postać, jakieś triki, combo, wyscigi, moze byc jakas deskorolka, samochód, motor, ale coś zbliżonego do tego. Bardzo spodobała mi się jeszcze gra "Hero of Might and Magic" to jest poprostu Defender na androida... jakby ktoś znał podobne gry to bardzo prosze o odpowiedź. ;)

Przeniosłem do właściwego wątku, plmax.

#943 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 21 kwietnia 2012 - 07:29

vancouver ( sporty zimowe * gra kozacka : D ).

#944 crash5

crash5
  • 404 postów
  • SkądGdynia

Napisano 21 kwietnia 2012 - 21:12

Poszukuję gry online, gdzie jest bardzo dużo graczy i ewentualnie można popisać czy jakoś pogadać przez voice chat.

#945 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 kwietnia 2012 - 06:51

Ja z kolei poszukuję aplikacji coś na styl Fresh Tracks Snowboarding. Postać, jakieś triki, combo, wyscigi, moze byc jakas deskorolka, samochód, motor, ale coś zbliżonego do tego. Bardzo spodobała mi się jeszcze gra "Hero of Might and Magic" to jest poprostu Defender na androida... jakby ktoś znał podobne gry to bardzo prosze o odpowiedź. ;)

'Fresh Track Snowboarding' - 'Downhill X'
'Hero of Might and Magic' - 'Monster Mayhem'
Obydwie gry polecam, są genialne wykonane...

#946 cz3Rwo

cz3Rwo
  • 1 postów

Napisano 29 kwietnia 2012 - 19:22

poszukuję grę :)

Hey jestem nowym użytkownikiem tego forum... mam problem, szukam gierki na app Store :]
Opis gry: gra polega na tym, aby jak najwięcej zbić kulek przez dotknięcie jednej z nich. Owe kulki są włochate i mają śmieszne buźki, gdy jedna o druga się odbije wybuchają, w miarę przechodzenia plansz kulek robi się coraz więcej a plansze stają się bardziej kolorowe. Z góry dziękuję za pomoc.

[URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego![/URL]
Przeniosłem do właściwego wątku, plmax.

#947 Lobuzio

Lobuzio
  • 20 postów

Napisano 29 kwietnia 2012 - 19:36

Witam, zna ktoś imperium galactica 2 ? A może zna ktoś inne gry typu 4x.

#948 kussiek

kussiek
  • 5 postów

Napisano 01 maja 2012 - 12:49

Witam poszukuję gry podobne do GTA: Chinatown Wars. Znacie jakieś?

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].
plmax

#949 iFallen

iFallen
  • 27 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 01 maja 2012 - 15:04

Witam, poszukuję konkretnej gry, w którą kiedyś miałem przyjemność pograć, ale niestety było to całkiem dawno i kompletnie zapomniałem tytułu. Był to dungeon crawler RPG, coś a'la rogue z oprawą graficzną typu FF1, do wyboru było kilka klas (Z tego co pamiętam około 8? Mogę się mylić), z czego większość trzeba było odblokować, grając początkowymi. Szukając ww gry natknąłem się na grę Slay the Dragon, która graficznie bardzo przypomina grę która szukam, podejrzewam, że gameplay jest również podobny, ale to jednak nie to. Z góry dziękuję za pomoc. @EDIT Rogue Touch również bardzo przypomina grę, której szukam, ale to nadal nie to.

#950 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 02 maja 2012 - 09:44

może to:
Conquer Online for iPad on the iTunes App Store

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych