Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania gier...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#751 izzychad90

izzychad90
  • 30 postów

Napisano 09 grudnia 2011 - 21:24

Może na myślenie nie ale... Polecam Angry Birds :) Pokazałem to mojej mamie na ipodzie i tak ją to wciągnęło, że przeszła prawie całą pełną wersję :) Relaksuje, uspokaja, bez stresu (powiedzmy :) ) Są wersje darmowe, a nawet świąteczne... tak w klimacie grudnia ;)

#752 Korjan82

Korjan82
  • 327 postów

Napisano 12 grudnia 2011 - 13:41

@ Misiek92

Ja bym mamie polecił :

Bejeweled by [?] - Download Bejeweled in the iTunes App Store

#753 kuro

kuro
  • 103 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 14:27

poszukuje gier w których można przez multi/bt grać z androidem

#754 DeeJayX69

DeeJayX69
  • 91 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 20:34

Witam. Poszukuję darmowych gier mmorpg (cos typu rappelz na pc)

A może Conquer Online? W tej chwili jest za darmo.

Swoją drogą podłączam się do tego pytania, tyle że mogą być płatne. Szukam MMO (oprócz Pocket Legends i Order and Chaos). Są inne? Mogliby przeportować Mu Online... :)

#755 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 13:33

Poszukuje jakiejś prostej gry dla... mojej mamy ;) Wciągnęła się w grę Słóweczka, ale mi się już powoli nudzi, a fajnie tak usiąść w rodzinnym gronie z ipadem ;) Zatem, czy znacie jakieś interesujące gry, które:
- lepiej by były "bez końca" wielokrotnie powtarzane (tak jak tu, co kilka minut nowa plansza i od nowa)
- Wiem, że z językiem Polskim może być problem, zatem chociaż gra, która nie wymaga jego znajomości (włączać się nauczy :P)

Mile widziany tryb dla kilku graczy, tudzież jakiś ranking (w słóweczkach mi właśnie tego brakuje, że wyniki się nie zapisują). Szukałem jakichś planszówek, ale poza monopoly nic ciekawego nie znalazłem, ale i to się dla mamy nie nadaje za bardzo :P Chodzi o coś relaksacyjnego :)

Preferowane darmowe, albo chociaż... tanie :) Niekoniecznie układanie słów, aczkolwiek mile widziane ;) Chodzi o gry bardziej na myślenie, niż na zręczność. W taką grę może zagrać każdy, bez jakiejkolwiek znajomości tematu urzadzeń mobilnych ;]

Z góry dziękuję :)

Z tego co mógłbym polecić to: (choć nieznam upodobań Twojej mamy)
App Store - Quicker PL /oczywiście z językiem polskim :)

App Store - Plants vs. Zombies

App Store - Cut the Rope

App Store - Subway Shuffle /gra z językiem polskim :)

App Store - daWindci HD

Beyond Ynth Xmas Edition HD for iPad on the iTunes App Store

App Store - AlexPanda HD

App Store - Art Penguin

App Store - Cash Catcher /coś w stylu monopoly - lecz tutaj znajomość podstaw angielskiego była by atutem.

App Store - Guns'n'Glory /gra z językiem polskim :)

App Store - reMovem

#756 shuliken

shuliken
  • 172 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 19:25

buhuuu The quest się skończył :( szukam jakiegoś staroszkolnego erpega, coś w stylu ultimy underworld czy eye of beholder, undercroft i the quest razem z dodatkami już przeszedłem

#757 Xenosage

Xenosage
  • 118 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 18 grudnia 2011 - 23:50

A może Conquer Online? W tej chwili jest za darmo.

Swoją drogą podłączam się do tego pytania, tyle że mogą być płatne. Szukam MMO (oprócz Pocket Legends i Order and Chaos). Są inne? Mogliby przeportować Mu Online... :)

Odnosnie tych MMO itp...nie gralem ale natknalem sie na tytul Earth and Legend. Jest w wersji na iPad'a i iPhone'a. Troszke kosztuje ale z filmikow wyglada naprawde dobrze. Natomiast w styczniu wychodzi kolejny mocny tytul z serii MMO - World of Midgard.

#758 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 22:04

Jakie są gry podobne do Dungeon Hunter?

#759 Misiek92

Misiek92
  • 9 postów

Napisano 25 grudnia 2011 - 12:39

Dzięki za odpowiedź :) Quicker pl jest chyba najlepszym typem :) Cut the rope już przeszła kiedyś na iphonie moim :)

#760 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 25 grudnia 2011 - 21:34

Poszukuję gry w stylu League of Legends.

#761 iGeko

iGeko
  • 8 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 18:53

Szukałem wszelkimi sposobami i nie mogłem nic znaleźć co by mi pasowało... Poszukuję coś na wzór minecrafta z tym, że takiej jak na kompie czyli z potworami i dungeonami chociaż dungeony mógłbym w ostateczności pominąć. (MoonCraft'a sprawdzałem i mnie nie urządza niestety)

#762 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 19:42

Szukałem wszelkimi sposobami i nie mogłem nic znaleźć co by mi pasowało...

Poszukuję coś na wzór minecrafta z tym, że takiej jak na kompie czyli z potworami i dungeonami chociaż dungeony mógłbym w ostateczności pominąć. (MoonCraft'a sprawdzałem i mnie nie urządza niestety)

Niestety nie ma takiej gry. Zapowiadają, że w EDEN potwory dodadzą niedługo w aktualizacji. Pocket Minecraft również nie oferuje tego co jest na PC. Do tego jest dość drogi.

#763 riczardo

riczardo
  • 169 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 12:02

Szukałem wszelkimi sposobami i nie mogłem nic znaleźć co by mi pasowało...

Poszukuję coś na wzór minecrafta z tym, że takiej jak na kompie czyli z potworami i dungeonami chociaż dungeony mógłbym w ostateczności pominąć. (MoonCraft'a sprawdzałem i mnie nie urządza niestety)

może junk jack? potwory są, wszystko jest. jedyna wada, to grafika w 2d

#764 iGeko

iGeko
  • 8 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 12:49

W 2D jest gra taka Minecraftowa i przypominająca odrobinę grę terraria nazywa się crafted ale to jednak nie to... strasznie czerstwa rozgrywka. Szukam czegoś w 3D bo wydaje mi się że jak pozbyłem się iPoda 2G i miałem kupować 4G to widziałem gdzieś właśnie wersję z potworami ale teraz znaleźć nie mogę. Jednak za Junk Jack dzięki i chyba sobie ściągnę aby sprawdzić co to bo dość ciekawie wygląda jednak :)

#765 geresz

geresz
  • 120 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 22:08

witam zna ktos i moze polecic jakiegos pokera offline ?

#766 Kupri

Kupri
  • 62 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 09:52

Witam, szukam ciekawych i zajmujących gier strategicznych/TD. Na swoim staruszku 3G przeszedłem już mnóstwo takich gier, a w związku planowaną zmianą telefonu na nowszy, chciałbym poznać wasze propozycje tytułów gier strategicznych/TD, które w związku z super grafiką nie poszły na iP3G Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

#767 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 17:52

Witam, szukam ciekawych i zajmujących gier strategicznych/TD. Na swoim staruszku 3G przeszedłem już mnóstwo takich gier, a w związku planowaną zmianą telefonu na nowszy, chciałbym poznać wasze propozycje tytułów gier strategicznych/TD, które w związku z super grafiką nie poszły na iP3G
Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

-Dungeon Defenders: First Wawe (2.39€)
-Bloons TD (2.39€)
-Epic War TD Pro (aktualnie za FREE)
-Jelly Defence (2.39€)
-TD Lost Earth (2.39€)
-Tower Madness (2.39€)

Możesz również poszukać w Google, ponieważ nie wszystkie wymienione prze ze mine tytuły wyróżnia piękna grafika.

#768 SindrePL

SindrePL
  • 10 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 20:10

Witam. Szukam gry w której będziemy się opiekować jakimś zwierzęciem. Chodzi o to że zaczynamy od "malucha" musimy dawać mu jeść, myć go, zwierzę coraz bardziej rośnie itp. Jest taka gra na Androida Drago Pet
[url]https://market.android.com/details?id=eu.aagames.dragopet[/url]
która bardzo mi się podobała a na iphone mi jej brakuje. Prosiłbym o tytuły podobnych aplikacji! Dziękuję!

#769 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 09 stycznia 2012 - 21:07

My Pet Zombie for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store po wpisaniu w AppStore .

#770 shuliken

shuliken
  • 172 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 22:17

słodziaszne zwierzątko, zombie :) jakiś erpeg z starodawną grafiką, bez takiej rysunkowej itd no ogólnie w stylu ultimy :) undercroft i the quest z dodatkami już zrobiłem (czemu słodziaszne jest poprawiane na niezasłodzone?)

#771 SindrePL

SindrePL
  • 10 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 18:18

Witam. Szukam gry w której będziemy się opiekować jakimś zwierzęciem. Chodzi o to że zaczynamy od "malucha" musimy dawać mu jeść, myć go, zwierzę coraz bardziej rośnie itp. Jest taka gra na Androida Drago Pet
[url]https://market.android.com/details?id=eu.aagames.dragopet[/url]
która bardzo mi się podobała a na iphone mi jej brakuje. Prosiłbym o tytuły podobnych aplikacji! Dziękuję!

Zapomniałem dodać że mam iPhone 3g :(
Jakieś inne tytuły na 3G?

#772 Qaczorr

Qaczorr
  • 6 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 22:04

Gry ekonomiczno-strategicznej gdzie można się rozwijać, bez misji. A także gier na trochę dłużej do pogrania typu RPG

#773 suchy_

suchy_
  • 74 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 23:37

Szukam jakiejś gry z gatunku space-sim. Coś na wzór serii X z PC, czyli swoboda, upgrade statku, duży świat, ekonomia, walki, itp. Znajdzie się taka gra?

#774 vyniu13

vyniu13
  • 77 postów

Napisano 12 stycznia 2012 - 18:58

szukam jakiegoś managera pilkarskiego. co polecacie oprócz Football Manager 2012.. ?

#775 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 15:26

Raczej nic... Jeśli lubisz dobry managery to ten jest najlepszy. Nie przychodzi mi do głowy nic lepszego. Nie jest to dosyc popularny na nasze urządzenia rodzaj gier sportowych.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych