Poszukiwania gier...
Napisano 21 stycznia 2011 - 21:16
Napisano 23 stycznia 2011 - 22:29
Siemka, szukam dobrego rpga w 2d cos w stylu starych dobrych pokemonow w ktore mozna bylo grac godzinami i sie nie nudzily. Gram w inotie 3 i zenonie 2 ale to nie jest to czego szukam. Cho inoti malo brakuje, za malo skilli itp. a zenonia jest bardzo skomplikowana.
Szukam tez dobrej gry w ktora mogl bym grac z kolezanka w szkole, gramy w doodle jumpa, ninja jump, air hockey, fruit ninja. Najlepiej jak by byla mozliwosc kupowania jakis ulepszen za punkty czy cos.
Podobno IMO jest dobre i pasuje do opisu chyba
Napisano 27 stycznia 2011 - 19:42
Napisano 27 stycznia 2011 - 21:07
Szukam gry "samochodowej", coś w stylu parkingowych, gdzie mamy wirtualną kierownicę i pedały (obsługiwane palcem)
Tak cieżko wpisać w AS - Parking ? tytuł np. Parking Mania.
@down - No to co ty byś chciał innego jak nie gry typu Parking Mania ? Nie ma takiego czegoś jak gra z pedałami i kierownicą gdzie się strzela... Boże też szukałem gier tego typu wpisałem jedno słowo i znalazłem 10 tytułów. Dobrze przeczytałem, ale mogłeś wspomnieć że grałeś np. w tą Parking mani itp i że poszukujesz czegoś innowacyjnego na identycznej bazie. Jest masę takich gier i nie trudno je znaleźć bo sam szukałem.
Napisano 27 stycznia 2011 - 21:21
Napisano 29 stycznia 2011 - 00:07
Napisano 30 stycznia 2011 - 22:46
Napisano 31 stycznia 2011 - 01:09
Napisano 31 stycznia 2011 - 01:12
Witam, szukam trzeciej gier:
-W jednej strzelamy kulkami do beczek i należy przy jak najmniejszej liczbie rzutów zbić wszystkie. Były też bonusy jak wybuchowe beczki itp.
Pozdrawiam!
Can knockdown.
Napisano 31 stycznia 2011 - 21:19
Napisano 31 stycznia 2011 - 22:26
-w drugiej natomiast należało rysować trasę, dla jakiegoś pojazdu (samochód?) tak, aby ominąć przeszkody. Widok był z boku.
Pozdrawiam!
Może o tą grę chodzi ?? :Drift Sumi-e for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
---------- Wpis dodano o 22:23 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:22 ----------
szukam czegos w stylu game dev story, gdzie mozemy rozwijac jakiejs swoje przedsiebiorstwo tylko nie chce zeby to byla jakakolwiek farma czy inne cukierkowe badziewie
Polecam : Virtual City for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
---------- Wpis dodano o 22:26 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:23 ----------
Witam, szukam trzeciej gier:
-jeszcze szukam gry w której poruszamy się kulką i musimy unikać przeszkód, a przy okazji zbierając kolorowe gwiazdki.
Pozdrawiam!
Ta mi przyszła na myśl : Little Metal Ball Gold for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
Napisano 01 lutego 2011 - 00:03
Napisano 01 lutego 2011 - 14:49
Ktoś może polecić dobra platformówkę na iPada.
Mirror's Edge?
Napisano 01 lutego 2011 - 15:07
Mirror's Edge?
Rzeczywiście fajna, szczególnie jak zakupilem za dolara w promocji. Wczoraj był art na interii o takiej Grześ z PC Abee coś tam, świetna gra, szukam czegos takiego.
Napisano 01 lutego 2011 - 18:32
Napisano 01 lutego 2011 - 19:10
nie jestem pewien czy to jest tez na ipada, ale fajna platformowka to pizza boy
Szukam na iPada.
Napisano 01 lutego 2011 - 20:25
Ktoś może polecić dobra platformówkę na iPada.
Może spróbuj tą grę : Babylonian Twins HD Premium for iPad on the iTunes App Store
Napisano 01 lutego 2011 - 20:29
Może spróbuj tą grę : Babylonian Twins HD Premium for iPad on the iTunes App Store
Wygląda fajnie, dzięki, zakupiona plus jeszcze zakupiłem:
Monster Dash for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store
Napisano 01 lutego 2011 - 23:31
O Polskiej polityce nie dyskutujmy, bo jest ona na tyle beznadziejna, że dajmy sobie spokój ;P To jak, znacie jakieś straszne gry?
Zobacz grę hysteria tylko jak grasz to na słuchawkach bo inaczej nie ma efektu. Ja miałem w nocy kilo w gaciach.
Napisano 02 lutego 2011 - 01:54
Zobacz grę hysteria tylko jak grasz to na słuchawkach bo inaczej nie ma efektu. Ja miałem w nocy kilo w gaciach.
Nie musisz opowiadać nam co się dzieje w twoich majtkach, a kiedy Dirian ten post napisał 24.08.2010 - Sądzę że po 4 miesiącach nie będzie usatysfakcjonowany.
Co do Hysteri.
Hysteria - Free in App Store, POLECAM !
Hysteria 2 - Gra świetna.
Napisano 02 lutego 2011 - 17:14
@arturcisz
Skoro spodobał Ci się Monster Dash to spróbuj jeszcze Canabalt for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store (w internecie jest flashowa wersja tej gry),
Napisano 02 lutego 2011 - 20:18
Jeżeli chodzi o straszne gry to kiedyś polecałem Soul for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
@arturcisz
Skoro spodobał Ci się Monster Dash to spróbuj jeszcze Canabalt for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store (w internecie jest flashowa wersja tej gry),
A jak to podchodzi to i to musi -
I Must Run! for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
i jest także Jailbreaker 1 i 2 identyczny.
Napisano 02 lutego 2011 - 20:58
Może o tą grę chodzi ?? :Drift Sumi-e for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
---------- Wpis dodano o 22:23 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:22 ----------
Polecam : Virtual City for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
---------- Wpis dodano o 22:26 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:23 ----------
Ta mi przyszła na myśl : Little Metal Ball Gold for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
jakos mnie po screenach i cenie to nie przekonuje, ostatnio jeszcze sprawdzalem zombie cafe i zombie farm i obydwie mi nie siadly, jesli chodzi o ceny dodatkow to sa z kosmosu, zreszta tez czekanie iles godzin na wyrosniecie czegos/zrobienie potrawy to tez lipa :f
Napisano 02 lutego 2011 - 21:10
jakos mnie po screenach i cenie to nie przekonuje, ostatnio jeszcze sprawdzalem zombie cafe i zombie farm i obydwie mi nie siadly, jesli chodzi o ceny dodatkow to sa z kosmosu, zreszta tez czekanie iles godzin na wyrosniecie czegos/zrobienie potrawy to tez lipa :f
Jest też demo Virtual City na PC więc możesz sprawdzić bo wersja na iphona jest identyczna. No i zawiera tryb sandbox.
Polecam tą grę, zwłaszcza fanom SimCity - choć jest od niej dużo bardziej uproszczona.
@ DrIfTsTyLe
Co do I must Run to w zupełności się zgadzam, w pozostałe nie grałem. Tylko, że kolega szukał gier na ipada i ja zrozumiałem to w ten sposób, że chodzi mu o tytuły przeznaczone tylko na ipada ewentualnie universal.
Napisano 03 lutego 2011 - 01:42
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych