Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania gier...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#326 bartox321

bartox321
  • 33 postów

Napisano 21 stycznia 2011 - 21:16

Siemka, szukam dobrego rpga w 2d cos w stylu starych dobrych pokemonow w ktore mozna bylo grac godzinami i sie nie nudzily. Gram w inotie 3 i zenonie 2 ale to nie jest to czego szukam. Cho inoti malo brakuje, za malo skilli itp. a zenonia jest bardzo skomplikowana. Szukam tez dobrej gry w ktora mogl bym grac z kolezanka w szkole, gramy w doodle jumpa, ninja jump, air hockey, fruit ninja. Najlepiej jak by byla mozliwosc kupowania jakis ulepszen za punkty czy cos.

#327 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 23 stycznia 2011 - 22:29

Siemka, szukam dobrego rpga w 2d cos w stylu starych dobrych pokemonow w ktore mozna bylo grac godzinami i sie nie nudzily. Gram w inotie 3 i zenonie 2 ale to nie jest to czego szukam. Cho inoti malo brakuje, za malo skilli itp. a zenonia jest bardzo skomplikowana.
Szukam tez dobrej gry w ktora mogl bym grac z kolezanka w szkole, gramy w doodle jumpa, ninja jump, air hockey, fruit ninja. Najlepiej jak by byla mozliwosc kupowania jakis ulepszen za punkty czy cos.

Podobno IMO jest dobre i pasuje do opisu chyba :)

#328 ksips

ksips
  • 59 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 19:42

Szukam gry "samochodowej", coś w stylu parkingowych, gdzie mamy wirtualną kierownicę i pedały (obsługiwane palcem) :)

#329 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 27 stycznia 2011 - 21:07

Szukam gry "samochodowej", coś w stylu parkingowych, gdzie mamy wirtualną kierownicę i pedały (obsługiwane palcem) :)

Tak cieżko wpisać w AS - Parking ? tytuł np. Parking Mania.

@down - No to co ty byś chciał innego jak nie gry typu Parking Mania ? Nie ma takiego czegoś jak gra z pedałami i kierownicą gdzie się strzela... Boże też szukałem gier tego typu wpisałem jedno słowo i znalazłem 10 tytułów. Dobrze przeczytałem, ale mogłeś wspomnieć że grałeś np. w tą Parking mani itp i że poszukujesz czegoś innowacyjnego na identycznej bazie. Jest masę takich gier i nie trudno je znaleźć bo sam szukałem.

#330 ksips

ksips
  • 59 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 21:21

Czytanie ze zrozumieniem się kłania - szukam gry W STYLUtych parkingowych, GDZIE MAMY kierownicę i pedały...

#331 luk4sek

luk4sek
  • 283 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 00:07

Szukam gierki w stylu Boulder Dash w wersji na ipada:) BD znalazłem tylko w wersji iphonowej i to w dwóch wersjach

#332 Filip2302

Filip2302
  • 42 postów

Napisano 30 stycznia 2011 - 22:46

Witam, szukam trzeciej gier: -W jednej strzelamy kulkami do beczek i należy przy jak najmniejszej liczbie rzutów zbić wszystkie. Były też bonusy jak wybuchowe beczki itp. -w drugiej natomiast należało rysować trasę, dla jakiegoś pojazdu (samochód?) tak, aby ominąć przeszkody. Widok był z boku. -jeszcze szukam gry w której poruszamy się kulką i musimy unikać przeszkód, a przy okazji zbierając kolorowe gwiazdki. Mam nadzieję, że ktoś wie o jakie gry mi chodzi i poda tytuły :) Pozdrawiam!

#333 luk4sek

luk4sek
  • 283 postów

Napisano 31 stycznia 2011 - 01:09

nie wiem czy dobrze kojarzę ale trzecia gra to bounce

#334 radek96

radek96
  • 758 postów

Napisano 31 stycznia 2011 - 01:12

Witam, szukam trzeciej gier:
-W jednej strzelamy kulkami do beczek i należy przy jak najmniejszej liczbie rzutów zbić wszystkie. Były też bonusy jak wybuchowe beczki itp.
Pozdrawiam!

Can knockdown.

#335 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 31 stycznia 2011 - 21:19

szukam czegos w stylu game dev story, gdzie mozemy rozwijac jakiejs swoje przedsiebiorstwo tylko nie chce zeby to byla jakakolwiek farma czy inne cukierkowe badziewie

#336 Korjan82

Korjan82
  • 327 postów

Napisano 31 stycznia 2011 - 22:26

-w drugiej natomiast należało rysować trasę, dla jakiegoś pojazdu (samochód?) tak, aby ominąć przeszkody. Widok był z boku.
Pozdrawiam!

Może o tą grę chodzi ?? :Drift Sumi-e for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

---------- Wpis dodano o 22:23 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:22 ----------

szukam czegos w stylu game dev story, gdzie mozemy rozwijac jakiejs swoje przedsiebiorstwo tylko nie chce zeby to byla jakakolwiek farma czy inne cukierkowe badziewie

Polecam : Virtual City for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

---------- Wpis dodano o 22:26 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:23 ----------

Witam, szukam trzeciej gier:
-jeszcze szukam gry w której poruszamy się kulką i musimy unikać przeszkód, a przy okazji zbierając kolorowe gwiazdki.
Pozdrawiam!

Ta mi przyszła na myśl : Little Metal Ball Gold for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

#337 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 01 lutego 2011 - 00:03

Ktoś może polecić dobra platformówkę na iPada.

#338 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2011 - 14:49

Mirror's Edge? ;)

#339 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 01 lutego 2011 - 15:07

Mirror's Edge? ;)

Rzeczywiście fajna, szczególnie jak zakupilem za dolara w promocji. Wczoraj był art na interii o takiej Grześ z PC Abee coś tam, świetna gra, szukam czegos takiego.

#340 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 01 lutego 2011 - 18:32

nie jestem pewien czy to jest tez na ipada, ale fajna platformowka to pizza boy

#341 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 01 lutego 2011 - 19:10

nie jestem pewien czy to jest tez na ipada, ale fajna platformowka to pizza boy

Szukam na iPada.

#342 Korjan82

Korjan82
  • 327 postów

Napisano 01 lutego 2011 - 20:25

Może spróbuj tą grę : Babylonian Twins HD Premium for iPad on the iTunes App Store

#343 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 01 lutego 2011 - 20:29

Może spróbuj tą grę : Babylonian Twins HD Premium for iPad on the iTunes App Store

Wygląda fajnie, dzięki, zakupiona plus jeszcze zakupiłem:
Monster Dash for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store

#344 bugza

bugza
  • 26 postów
  • SkądPPL

Napisano 01 lutego 2011 - 23:31

O Polskiej polityce nie dyskutujmy, bo jest ona na tyle beznadziejna, że dajmy sobie spokój ;P To jak, znacie jakieś straszne gry? :D

Zobacz grę hysteria tylko jak grasz to na słuchawkach bo inaczej nie ma efektu. Ja miałem w nocy kilo w gaciach.

#345 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 02 lutego 2011 - 01:54

Zobacz grę hysteria tylko jak grasz to na słuchawkach bo inaczej nie ma efektu. Ja miałem w nocy kilo w gaciach.

Nie musisz opowiadać nam co się dzieje w twoich majtkach, a kiedy Dirian ten post napisał 24.08.2010 - Sądzę że po 4 miesiącach nie będzie usatysfakcjonowany.

Co do Hysteri.
Hysteria - Free in App Store, POLECAM !
Hysteria 2 - Gra świetna.

#346 Korjan82

Korjan82
  • 327 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 17:14

Jeżeli chodzi o straszne gry to kiedyś polecałem Soul for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

@arturcisz

Skoro spodobał Ci się Monster Dash to spróbuj jeszcze Canabalt for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store (w internecie jest flashowa wersja tej gry),

#347 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 02 lutego 2011 - 20:18

Jeżeli chodzi o straszne gry to kiedyś polecałem Soul for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

@arturcisz

Skoro spodobał Ci się Monster Dash to spróbuj jeszcze Canabalt for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store (w internecie jest flashowa wersja tej gry),

A jak to podchodzi to i to musi -
I Must Run! for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

i jest także Jailbreaker 1 i 2 identyczny.

#348 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 20:58

Może o tą grę chodzi ?? :Drift Sumi-e for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

---------- Wpis dodano o 22:23 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:22 ----------

Polecam : Virtual City for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

---------- Wpis dodano o 22:26 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:23 ----------

Ta mi przyszła na myśl : Little Metal Ball Gold for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

jakos mnie po screenach i cenie to nie przekonuje, ostatnio jeszcze sprawdzalem zombie cafe i zombie farm i obydwie mi nie siadly, jesli chodzi o ceny dodatkow to sa z kosmosu, zreszta tez czekanie iles godzin na wyrosniecie czegos/zrobienie potrawy to tez lipa :f

#349 Korjan82

Korjan82
  • 327 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 21:10

jakos mnie po screenach i cenie to nie przekonuje, ostatnio jeszcze sprawdzalem zombie cafe i zombie farm i obydwie mi nie siadly, jesli chodzi o ceny dodatkow to sa z kosmosu, zreszta tez czekanie iles godzin na wyrosniecie czegos/zrobienie potrawy to tez lipa :f

Jest też demo Virtual City na PC więc możesz sprawdzić bo wersja na iphona jest identyczna. No i zawiera tryb sandbox.
Polecam tą grę, zwłaszcza fanom SimCity - choć jest od niej dużo bardziej uproszczona.

@ DrIfTsTyLe

Co do I must Run to w zupełności się zgadzam, w pozostałe nie grałem. Tylko, że kolega szukał gier na ipada i ja zrozumiałem to w ten sposób, że chodzi mu o tytuły przeznaczone tylko na ipada ewentualnie universal.

#350 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 03 lutego 2011 - 01:42

w simcity nigdy nawet nie gralem, ogolnie srednio przepadam za takimi ekonomicznymi grami ale gds mnie bardzo wkrecilo, juz ponad 60 rok tam nabilem i szukam raczej czegos w stylu prwadzenia jednej 'dzialalnosci', zeby nie bylo miliona statystyk i pierdol tylko cos w miare prostego, wiecej funu niz glowkowania ;} i tak btw, gral ktos w minecrafta na iphonie? ostatnio zauwazylem minecraft world explorer, jak to sie ma do wersji na pc?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych