Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod - pierwsze kroki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1077 odpowiedzi w tym temacie

#826 Miami

Miami
  • 25 postów
  • SkądStates

Napisano 22 sierpnia 2008 - 17:57

Pragnę sciagnać zdjecia z ipoda (touch) na pc. wszystkie programy jakie do tej pory ogarnelam sa platne... wiec prosze o nazwe darmowego (o ile taki istnieje)!

#827 MTM

MTM
  • 80 postów
  • SkądGiżycko

Napisano 22 sierpnia 2008 - 18:16

Witajcie. mam problem odnosnie ipoda toucha...wgralam(dzieki waszym istrukcjom) film ale nie wiem czy da sie wgrac napisy hmm? aha i druga sprawa to to ze nie moge zerejestrowac sie w itunes..w polu na numer karty kredytowej wpisuje liczby i on mowi mi ze nie ma takiej karty...czy to musi byc kredytowa?platnicza nie moze byc??? bardzo rposze o odp

Zajrzyj sobie do tego tematu http://www.myapple.p...unes-store.html

#828 Miami

Miami
  • 25 postów
  • SkądStates

Napisano 23 sierpnia 2008 - 09:32

czy moge liczyc na pomoc ?

#829 bonia_a

bonia_a
  • 9 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 14:14

dziekuje za odpowiedz..udalo sie!!:D:D a teraz jesli mam posciagane darmowe programy i mam je w tej zakladce to jak to pzeniesc do ipoda albo je tam odnalesc?

#830 bCk90

bCk90
  • 2 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 19:56

Mam problem , otoż moj ipod 30 gb chodził normalnie na sofcie 1.2.3 , ale chciałem se wgrać nowszego 1.3kliknełem i zaczał sciągać oprogramowanie te nowsze podczas sciagania pojawil sie jakis blad . Gdy chciałem przywrocic oprogramowanie nie daje rady ponieważ wyskakuje mi blad :( [ Nie można przywrocić ustawień fabrycznych iPODA "ipod". Wystąpił bład (1439)] . PS. PROSZE POMÓŻCIE MI !! :(

#831 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 23 sierpnia 2008 - 21:38

mam takie pytanko z innej beczki czy jest mozliwosc usuniecia czegos np. mp3 z ipod'a nano (nie uzywaja itunes) ? jesli tak to jak to zrobic ?:D i jeszcze jedno pytanko zwiazane z iTunes jak wyszukac jakis polskich podkastow w iTunes? dzieki za pomoc

#832 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 24 sierpnia 2008 - 16:11

Witam, mam problem z wgraniem aplikaci do iPod Touch. Otóż mam w Programach ściągnięte aplikacje, ale nie mogę ich dorzucić do iPod'a. iPoda mam od kilku dni i nie wiem jak to zrobić. Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc, bo na forum nie znalazłem rozwiązania.

#833 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 24 sierpnia 2008 - 16:16

Witam, mam problem z wgraniem aplikaci do iPod Touch. Otóż mam w Programach ściągnięte aplikacje, ale nie mogę ich dorzucić do iPod'a. iPoda mam od kilku dni i nie wiem jak to zrobić. Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc, bo na forum nie znalazłem rozwiązania.

Przede wszystkim musisz mieć wersje oprogramowania 2.0 lub wyższą.

#834 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 24 sierpnia 2008 - 17:24

No mam niestety 1.1.5, bo 2.0 kosztuje bodajże 10 baksów. Da się to jakoś ominąć, aby w jakiś sposób zainstalować (wrzucić na ipoda ) te aplikacje? Mam też pytanie odnośnie zmiany tapety. W jaki sposób ustawić, aby była ona w głównym oknie, bo mam jedynie, gdy odblokowuję ipoda.

#835 lukch

lukch
  • 2 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 18:05

Hej mam pytanie. Niestety nie moge sie dokopac do info na temat tekstow w filmach. Czuy istnieje jakis sposob na to aby w filmach pojawialy sie napisy? Jak to mozna zrobic?

#836 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 24 sierpnia 2008 - 18:59

lukch, SebaSonido: Szukajcie, a znajdziecie...

#837 lukch

lukch
  • 2 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 19:04

A jak pomozecie to sie szybciej znajdzie :)

#838 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 24 sierpnia 2008 - 19:08

A jak pomozecie to sie szybciej znajdzie :)

Pomoże szukajka u góry po prawej ;)
Twój temat jest dość popularny. Szczególnie jeśli chodzi o iPoda Touch...

#839 Shavmarkus

Shavmarkus
  • 8 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 20:17

Ale nie ma napisane jak Gry dać na iPoda i skąd ściągnąć :(

#840 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 24 sierpnia 2008 - 21:51

bo gry se cza kupic! poza tym popatrz kiedy byl pisany ten poradnik

#841 leju

leju
  • 150 postów
  • Skądwrocław

Napisano 26 sierpnia 2008 - 02:43

pytanie: Mam iPoda nano 3G, zaraz po kupieniu podlaczylem go do maca, naladowalem, zgralem muze (postepowalem wedle instrukcji). Podlaczam go na komputerze z zainstalowana Vista (o jak dobrze ze to nie moj komp) - iTunes go wykrywa, ale mowi ze iPod jest Macintosh-formatted i musze go 'restornac' przed uzywaniem pod Windowsem. Czy to jest normalna sytuacja, czy cos jest zle? P.S.1. sory ze nie ma polskich znakow, P.S.2.szukalem odpowiedzi na moj problem na forum, ale niestety bez powodzenia dzieki :)

#842 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 26 sierpnia 2008 - 06:09

tak normalna bo windshit nie czyta hfs za to ipod sformatowany pod winda chodzi wszedzie

#843 Looke

Looke
  • 2 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 12:40

Witam :) Od niedawna jestem posiadaczem iPoda Nano 8 gb. Chciałbym do niego kupić jakieś sensowniejsze słuchawki niż te standardowe Apple. Interesuje mnie przedział 100-150 zł. Co byście polecali?

#844 Rohas

Rohas
  • 26 postów
  • SkądKatowice

Napisano 26 sierpnia 2008 - 12:49

@SLUCHAWKI ZEN AURVANA CREATIVE POZLACANA KONCOWKA (425551890) - Aukcje internetowe Allegro Kumpel miał takie do swojego MP3 i powiem jedno - są cudowne. Super się słucha przez nie, w uchu się fajnie trzymają, po prostu cudne. Fakt, że troszkę drogie, ale 'płacisz - wymagasz' ; )

#845 Tomasus

Tomasus
  • 15 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 14:07

Zależy czego słuchasz. Bo jak lubisz mieć basy ( wg. mnie nie ma ich prawie w Zenkach) to kup np CX300 za 179 zeta. Sam mam taki zestaw i używałem go nano 8GB a teraz z Classiciem. Aurvany miałem jakieś 2 tygodnie ale zaraz sprzedałęm bo do iPoo mi nie pasowały. Ale to moje zdanie oczywiście:wink:

#846 Looke

Looke
  • 2 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 17:27

Słucham głównie rocka, na mocnych basach mi specjalnie nie zależy, po prostu mają być :). Bardziej chodzi mi o czystość dźwięku i o to żeby nie było słychać szumów.

#847 Tomasus

Tomasus
  • 15 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 17:55

No to powinny Ci spasować Aurvany :wink: Ale jak masz możliwość to wybierz się gdzieś, przesłuchaj i zobacz czy są wygodne. Bo na podstawie moich doświadczeń Aurvany zatykają bardzo ucho i przez to były dla mnie niewygodne. Ale izolację mają faktycznie dobrą. Jak tylko nie bedzie Ci przeszkadzać ich dopasowanie to bierz śmiało. Pozdrawiam

#848 heiden

heiden
  • 72 postów

Napisano 03 września 2008 - 20:26

Jest mozliwosc w iPodzie nano 3G zeby w "cover flow" po skonczeniu albumu gral nastepny? Znalazlem tylko powtorzenie tego samego, a ustawienie shuffle nic nie daje.

#849 marcines2

marcines2
  • 11 postów

Napisano 03 września 2008 - 20:58

Witam! Mam I,Phone 3 G zainstalowalem iTunes. Dziewczyna kupila sobie IPoda i chce sobie kupic gre Song Summoner, ale nie moge tergo zrobic na Polskim i Tunes, Czy ta gre wogole jakos mozna kupic mieszkajac w Polsce? Jak tego dokonac?

#850 Stasio90

Stasio90

I hear the Angels cry, the calling my name.

• 1 550 postów
  • SkądŁaziska Górne

Napisano 12 września 2008 - 18:11

Cze mam ipoda nano 3G i chciałbym się zapytać jak się go wyłącza bo jak nacisnę play/pausa to gaśnie mi ekran ale gdy tylko nacisnę inny przycisk to znowu jest włączony bo wiem że automatycznie przechodzi do stanu uśpienia czyli gaśnie ekran ale widać zegar i czy w danej chwili plik jest odtwarzany lub nie, więc proszę o pomoc.

A po drugie to gdzie idzie dostać gąbki do mojego ipoda bo ja zakupiłem ipoda z tej aukcji NOWY IPOD NANO 4GB - SILVER - WYSYĹ�KA GRATIS!! (428346002) - Aukcje internetowe Allegro i powiedźcie mi czy się opłacało i czy jest to w ogóle ipod nano 3G!!!!!!!

Wiem że to będzie najgłupsze pytanie świata ale muszę je zadać, na jakim systemie są oparte ipody nano czy na mobilnej wersji mac os x ???????

Użytkownicy przeglądający ten temat: 9

0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych