Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPod - pierwsze kroki

• Please log in to reply
1077 replies to this topic

#501 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 23 September 2007 - 09:46

Po pierwsze - i tak nie będą działać na iPodzie nano 1G i 2G. Tylko na 3G. Po drugie - są tylko quizy tekstowe za darmo. Gier z grafiką itd. nie znajdziesz za darmo.

#502 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 23 September 2007 - 11:47

porobili juz odzielne dzialy dla roznych ipodow na itms. proponuje zalozyc konto itunes music stre i poczekac bo pojawiaja sie wersje demo za darmo (chociaz ostatnio cos ich nie bylo).

#503 goodboy

goodboy
  • 1611 posts
  • SkądKonstancin/W-wa

Posted 01 October 2007 - 17:36

Nie chcialem zakladac nowego tematu bo mam do zadania tylko jedno male pytanko :) Od czasu updatu iTunes, liczby (2pac, 50 Cent :D) wyswietlaja mi sie na koncu :( Czy da sie to zmienic? Jakos bardziej mi pasowaly na poczatku.

#504 goodboy

goodboy
  • 1611 posts
  • SkądKonstancin/W-wa

Posted 02 October 2007 - 22:18

Czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie? :(

#505 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 02 October 2007 - 22:49

tak, znaczy nie, nie da sie. nie tylko ciebie to denerwuje, szczegolnie, ze na ipodzie jest po staremu.

#506 M4rio

M4rio
  • 1 posts

Posted 02 October 2007 - 23:21

Witam, mam z pozoru proste pytanie, otoz zakupilem sobie szufle 512mb lecz kompletnie nie moge jej uruchomic. Laduje iPoda, pzrerzucam piosenki w iTunes, lecz gdy probuje ich posluchac nic sie nei dzieje. iPod jest naladowany, sluchawki sprawne ale caly czas jest kompletna cisza. Nie wiem czy to problem z iPodem czy zle pzrerzucam piosenki (robie autofill z biblioteki, czekam az piosenki sie zaladuja i odlaczam ipoda) . Czy ktos jest w stanie mi pomoc? Z gory dziekuje za odp.

#507 51m0n

51m0n
  • 6980 posts

Posted 03 October 2007 - 11:29

tak, znaczy nie, nie da sie. nie tylko ciebie to denerwuje, szczegolnie, ze na ipodzie jest po staremu.

A ja na iPodzie mam właśnie po "nowemu" i tym bardziej mnie to denerwuje:/ No ale to tylko kwestia przyzwyczajenia. Tylko po kiego grzyba oni to ruszali???

#508 goodboy

goodboy
  • 1611 posts
  • SkądKonstancin/W-wa

Posted 03 October 2007 - 12:24

A ja na iPodzie mam właśnie po "nowemu" i tym bardziej mnie to denerwuje:/ No ale to tylko kwestia przyzwyczajenia. Tylko po kiego grzyba oni to ruszali???

Az nie chce mi sie wierzyc ze nie da sie tego zmienic!!! :(:(

#509 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 03 October 2007 - 13:29

ktos znowu chcial byc orginalny. nie wyszlo. mozesz wrocic do starszej wersji itunes. na 7.2.x.x mam dalej po staremu. nowsze wersje maja tylko dodana obsluge nowych ipodow.

#510 Michu

Michu
  • 2614 posts
  • SkądSzczecin

Posted 03 October 2007 - 16:06

ruszają takie dperele a EQ to im się nie chce naprawić :/

#511 51m0n

51m0n
  • 6980 posts

Posted 03 October 2007 - 16:07

Najgorsze jest to, że nie mogę znaleźć racjonalnych przyczyn takiej zmiany :/ Zawsze przecież najpierw wyświetlają się najpierw cyferki, potem literki, nawet na windzie.

#512 Michu

Michu
  • 2614 posts
  • SkądSzczecin

Posted 03 October 2007 - 16:25

"nawet na windzie" dla nich to nie jest argument, ba myślę że właśnie dlatego zminili :P

#513 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 03 October 2007 - 17:42

to nie "nawet na windzie". było mniej wiecej wg kolejnosci ascii.

#514 protagonista

protagonista
  • 1 posts

Posted 04 October 2007 - 20:19

przeciagnij na nia wybrane utwory z biblioteki itunes lub wprost z jakiegos folderu na dysku

Mam od 2 dni iPoda nano 3G, mialem winde win eng, n adzień dobry all dzialalo, ale po probie wrzucenia teledysku przekonwertowanego oczywiscie wszystko padlo. nie dalo sie recznie prze4niesc utworow (opis wyzej), a po synchronizacji zawieszal sie i ipod i komp na pierwszym utworze. Z opisow wyczytanych tutaj kombinowalem jak kon pod gorke ale to nic nie dawalo. Jakos sie samo zrobilo. Restore robilek kila razy, nawet robilem szybki format z windy. Dobra pilem i sie przyznaje. Ale ten grajek mnie rozwala :) Zmieniam kompa n appla :)

ps. nie gryzcie :P

#515 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 04 October 2007 - 23:02

zadaj jakies precyzyjne pytanie. na trzezwo jesli mozna :).

#516 Michu

Michu
  • 2614 posts
  • SkądSzczecin

Posted 05 October 2007 - 15:55

z tego co wyczytałem problem rozwiązał się sam P.S. my nie gryziemy tylko wyrywamy ręce z nogami :)

#517 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 05 October 2007 - 20:24

Nie, ucinamy nogi powyżej pięt;)

#518 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 05 October 2007 - 21:32

to moze wy - ja ukrecam leb przy samej d* :D

#519 jorge garcia

jorge garcia
  • 5 posts

Posted 20 October 2007 - 12:54

Hej, mam problem z synchronizacja iPoda Classic 80 GB Oprogramowanie i iPoda, i iTunes jest najnowsze, systemy operacyjne na których probowalem cos zrobic to Windows xp home ed i Vista. Co się dzieje? Kiedy podłacze iPoda i klikam "sync" w iTunes to pojawia mi się komunikat na ekranie iPoda, że synchronizuje, ale w iTunes nie mam zadnego paska postępu czy czegos w tym stylu. Wszytsko trwa koło dwóch-trzech sekund, potem z iTunes dowiaduję się, ze wszystko jest "complete". Problem w tym, że nie jest- biblioteka iPoda nie zmienia się, wszytsko wygląda tak, jak przed synchronizacją. Boje sie restorowac, zeby przypadkiem nie zostac zupelnie bez muzyki. Bede wdzieczny za szybka pomoc

#520 karolinka-laleczk

karolinka-laleczk
  • 54 posts

Posted 20 October 2007 - 14:16

Hejka mam pytanko, cz to prawda ze ipody maja bluetooth???

#521 menik69

menik69
  • 322 posts
  • SkądNDG

Posted 20 October 2007 - 14:42

iPhone ma bluetooth (mało funkcjonalny ale jest). iPod Touch jest zbudowany w oparciu o prawie takie same komponenty, być może ma ukryty w bebechach bluetooth.

#522 OloMac

OloMac
  • 796 posts
  • SkądKoszalin

Posted 21 October 2007 - 11:08

Hej, mam problem z synchronizacja iPoda Classic 80 GB

Oprogramowanie i iPoda, i iTunes jest najnowsze, systemy operacyjne na których probowalem cos zrobic to Windows xp home ed i Vista.

Co się dzieje? Kiedy podłacze iPoda i klikam "sync" w iTunes to pojawia mi się komunikat na ekranie iPoda, że synchronizuje, ale w iTunes nie mam zadnego paska postępu czy czegos w tym stylu. Wszytsko trwa koło dwóch-trzech sekund, potem z iTunes dowiaduję się, ze wszystko jest "complete". Problem w tym, że nie jest- biblioteka iPoda nie zmienia się, wszytsko wygląda tak, jak przed synchronizacją.

Boje sie restorowac, zeby przypadkiem nie zostac zupelnie bez muzyki.

Bede wdzieczny za szybka pomoc

1Sprawdź z jaką biblioteką synchronizujesz iPoda.
2Możesz ręcznie dodawać utwory zaznaczając opcję "Manually manage my music" i przeciągając pliki z dowolnego miejsca (czy to z iTunes czy z innego okna) na ikonke iPoda w iTunes.

#523 jorge garcia

jorge garcia
  • 5 posts

Posted 26 October 2007 - 21:40

Dzięki wielkie

#524 Bandolero

Bandolero
  • 4 posts

Posted 01 November 2007 - 18:25

Siema . Mam taki problem iż nie umiem sformatować iPoda , Przy próbie pisze że nie udało się połączyć z serwerem do odnowienia iPoda czy coś w tym stylu . Czemu tak sie dzieje ??

#525 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 01 November 2007 - 18:27

Jak formatujesz? W iTunes czy przez OS?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users