Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Valve Steam wreszcie na mac'a!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
431 odpowiedzi w tym temacie

#301 a11

a11
  • 511 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 17:27

Trening ? Tam to każdy ma po 100FPS , wejdz na serwer 12vs12 , wtedy może być trochę gorzej

#302 michaljach

michaljach
  • 46 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 19:22

Czy nie orientujecie się może gdzie kupić Orange Box bo pograłbym w TF. (Chodzi o sam key, szkoda przepłacać za pudełko) Z góry dzięki !

#303 a11

a11
  • 511 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 19:29

Na allegro sam klucz do orange box kosztuje prawie tyle samo co wersja pudełkowa.

#304 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 11 czerwca 2010 - 19:50

na x3100 to sobie nie pogram w tf2, nawet po aplikacji 1,5 stronicowego autoconfig.cfg :D

#305 zohan13

zohan13
  • 11 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 21:53

Ja proponuje keye.pl . Mają konta w wielu bankach i wysyłają key od razu wraz ze zdjęcie gdy zaszłaby potrzeba wysłania do steam support.

#306 michaljach

michaljach
  • 46 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 22:22

Na keye.pl poluje już od dłuższego czasu ale teraz nowa odsłona strony nie daje w ofercie Orange Box :(

#307 flamner

flamner
  • 253 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 czerwca 2010 - 07:59

Ej, czy wam też steam muli i często się zawiesza?

#308 zohan13

zohan13
  • 11 postów

Napisano 12 czerwca 2010 - 08:03

T po prostu kup na allegro.

#309 1084

1084
  • 495 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 czerwca 2010 - 09:31

Ej, czy wam też steam muli i często się zawiesza?

Muli okropnie - już samo przewijanie ekranu to slideshow, często się zawiesza i często się wywala.

#310 revanmj

revanmj
  • 687 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 12 czerwca 2010 - 11:15

Muli okropnie - już samo przewijanie ekranu to slideshow, często się zawiesza i często się wywala.

To akurat wina tego, jak Steam został zaprogramowany. Poza tym mi działa płynnie.

#311 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 12 czerwca 2010 - 11:49

Witam mam problem z podaniem danych z karty tzn dane podałem ale coś odrzuca ?? mam taki komunikat ( Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company. Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.) Gdzie może być błąd, czy mam coś zablokowane w banku ?? Karta to Mastercard z Mbanku. pzdr. Łukasz

#312 revanmj

revanmj
  • 687 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 12 czerwca 2010 - 13:47

Witam mam problem z podaniem danych z karty tzn dane podałem ale coś odrzuca ?? mam taki komunikat ( Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.)

Gdzie może być błąd, czy mam coś zablokowane w banku ??

Karta to Mastercard z Mbanku.

pzdr. Łukasz

Zwykła, czy eKarta? O ile mi wiadomo w mBanku do płatności internetowych trzeba sobie wyrobić eKartę.

#313 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 12 czerwca 2010 - 15:17

no to muszę sobie takową wyrobić .... mam tylko debetową shit.... promocja na TF2 się skończy do tego czasu :) oki wniosek złożony pzdr. Łukasz

#314 fabrykasnow89

fabrykasnow89
  • 52 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 czerwca 2010 - 15:30

a counter strike 1.6 w ogóle wyjdzie na maca?

#315 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 czerwca 2010 - 15:56

zobacz na stronie/forum valve czy coś o tym wspomnieli. napisz do valve maila z tym pytaniem. albo poszukaj na forum, bo pytanie pojawiało się n+1 razy.

#316 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 12 czerwca 2010 - 19:02

Witam mam problem z podaniem danych z karty tzn dane podałem ale coś odrzuca ?? mam taki komunikat ( Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.)

Gdzie może być błąd, czy mam coś zablokowane w banku ??

Karta to Mastercard z Mbanku.

pzdr. Łukasz

Zasadnicze pytanie - Napisałeś MasterCard .... jeśli MasterCard powinno działać ... jeśli Maestro już nie :) Osobiście płaciłem już VISA Clasicc, MasterCard oraz AmericanExpress .... zero problemów

#317 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 12 czerwca 2010 - 20:07

na karcie jest napisane :D MasterCard :D to nie mam pojęcia w czym tkwi błąd wtakim razie :/ ?? oczywście środki na koncie są wystarczające :) pzdr. Łukasz

#318 Riddle

Riddle
  • 1 631 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 czerwca 2010 - 20:16

Nie wiem jak rozwiązać ten problem, ale na przyszłość polecam PayPal:
P

Wystarczy przelewem wrzucić tam kasę, i 100% pewność natychmiastowego zrealizowania zamówienia w takich sklepach jak Steam.

#319 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 12 czerwca 2010 - 21:23

kurde paypala tez nie moge założyć......... chyba musze przedryndać do banku jutro.... bo coś tu jest nie halo... pzdr. Łukasz

#320 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 12 czerwca 2010 - 21:28

limit ustalony dla transakcji internetowych?? Sprawdź dokładnie ile masz środków/limitu jeszcze na karcie, czy nie kupowałeś nić ostatnio ta kartą? Może tego jeszcze nie być na wyciągu ale kwota jest już zablokowana z limitu

#321 Riddle

Riddle
  • 1 631 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 czerwca 2010 - 21:31

kurde paypala tez nie moge założyć

Do założenia PayPala wcale nie musisz dodawać tam karty kredytowej. Ja po prostu przelewam pieniądze na tamto konto. Przelewy chyba możesz robić?

#322 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 12 czerwca 2010 - 21:51

mogę mogę na bierząco używam karty, a tak to chcalem dodac odrazu sobie kartę..... dobra dziś to mi się nie chce już jutro bede się ogarniać, jakieś nudne zajęcia na uczelni znajda się jutro napewno :)

pzdr. Łukasz

---------- Wpis dodano o 22:51 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:49 ----------

EDIT: co do limitów i środków nie będę może pisał ile mam ale zapewniam, że jest tam luźna równowartość 7.5euro :) a za limit dzienny to bym chyba kupił większość jak nie wszystkie pozycje na maca :)

pzdr. Łukasz

#323 Fikou

Fikou
  • 475 postów
  • SkądStettin, Poland

Napisano 13 czerwca 2010 - 09:29

Do założenia PayPala wcale nie musisz dodawać tam karty kredytowej. Ja po prostu przelewam pieniądze na tamto konto. Przelewy chyba możesz robić?

w momencie gdy pieniądze zostaną zaksięgowane na koncie paypal, zniknie rubryka do wypełnienia dla karty kredytowej. Wtedy tylko przez steam'a wystarczy aktywować klucz i wciągu sekundy możemy instalować TF2;p

edit. pozatym teraz TF2 kosztuje 7,5 euro, no chyba że ktoś lubi Half-Life

#324 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 14 czerwca 2010 - 07:58

No problem się myślę rozwiązał, dzwoniłem do banku i okazało się że, mialem limit opercaji internetowych ustawiony na 0................., oczywiście zmieniłem go. Dziś po pracy sprawdzę czy pomogło.... pzdr. Łukasz

#325 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 14 czerwca 2010 - 12:53

no i nie działa dalej ........... pzdr. Łukasz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych