Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Planowanie i zarządzanie projektami z Project Planner

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

#26 Simek

Simek
  • 438 postów
  • SkądSPT / GDZ

Napisano 05 marca 2010 - 19:21

Ehhh to planowanie projektów... Mi właśnie zaczęła się "Inżynieria oprogramowania" na studiach, wykład jak wykład, nawet był ciekawy chwilami, ale laborka i tydzień na zrobienie pierwszej wersji pliku SWS samodzielnie wybranego projektu tak bardzo mnie zraziło do planowania, że na dzisiejszy wieczór przewiduję spontan ^^

#27 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 marca 2010 - 10:10

Na początku powiem Tobie wojtkow, że wpadłeś na pomysł na świetną aplikację! Wiele osób wie, że zagadnienia projektowe to ważny temat, są*to zarówno wszelkiego rodzaju twórcy, developerzy, freelancerzy, jak i... studenci ;) (ukłon w stronę*przedmiotu Badania Operacyjne :) ). Jedyne rzeczy, o jakie można by było polepszyć*aplikację, to raz - eksport i import do MS Project (doczytałem tylko o Gantt Project) oraz algorytmy optymalizacji dla procesów niezależnych (SPT i LPT, oraz oczywiście CPM). Nie mam jeszcze Twojej aplikacji, dlatego nie wiem, czy taka funkcjonalność istnieje, ale także określanie dni wolnych (lub ich braku) jest bardzo pomocne. Ogólnie rzecz biorąc - świetna robota, nareszcie jakaś aplikacja, która nie jest kolejnym klonem Tower Defense, tylko czymś porządnym i produktywnym ;)

#28 lupowilk-4d485847d8

lupowilk-4d485847d8
  • 606 postów

Napisano 08 marca 2010 - 19:52

Jak losowanie? kto wygral kody?

#29 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 08 marca 2010 - 20:18

Na wstępie chciałem wszystkim podziękować za komentarze pod artykułem, jest to coś co z pewnością motywuje do pracy jak i ją ułatwia dzięki (czasem bardzo cennym) wskazówkom zawartym w postach. Po głębokim zastanowieniu postanowiłem uhonorować nie pięć ale sześć osób, ciężko mi z tej szóstki było kogoś odrzucić. Osoby te to (kolejność alfabetyczna :) ): enjoylajcik ex3v lupowilk mborowiec simek tra osobom wyróżnionym prześlę kody na PW, a wszystkim raz jeszcze dziękuję i zachęcam do dalszej dyskusji na temat programu.

#30 nixon123

nixon123
  • 486 postów
  • SkądGliwice

Napisano 08 marca 2010 - 21:54

ja i tak ściągnę tę aplikację jeżeli będzie kompatybilna w ipod touch 1G ;o

#31 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 08 marca 2010 - 22:23

Ale ona jest kompatybilna z każdym urządzeniem działającym pod iPhone OS (wersja minimum 3.0)

#32 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 marca 2010 - 14:24

Dzięki! Właśnie pobieram i zaczynam testować :>

#33 lupowilk-4d485847d8

lupowilk-4d485847d8
  • 606 postów

Napisano 10 marca 2010 - 19:45

Dziekuje za konkurs. :) Pozdrawiam Serdecznie i życzę dalszych sukcesów!

#34 iSiskin

iSiskin
  • 152 postów
  • SkądWisła

Napisano 10 marca 2010 - 21:13

@iSiskin na Maka masz między innymi GanttProject (z którym współpracuje mój program) i OpenProject (z któym może będzie współpracował :D)

Dzięki! Przyjaźniejszy wydaje mi się*OpenProject.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych