Gmaila mam na exchangu i push dziala bezblednie nawet gdy mail nie jest aktywny. Wydaje mi sie ze podobnie dzialo sie gdy mialem gmaila na imapie ale nie mam pewnosci. To moje konto domyslne.
W aolu i na gazeta.pl dziala mi push gdy maila mam wlaczonego (nie mam fetcha i mam ustawienia reczne i push).
Moze tak jak ktos gdzies tu pisal, pelen push dziala tylko na domyslnym koncie. Na pozostalych tylko gdy Mail jest aktywny (nawet jak telefon jest zablokowany).

GMail w trybie IMAP z usługą Push Mail
Rozpoczęty przez
DJopek
, 03 mar 2010 08:53
28 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 marca 2010 - 07:17
Napisano 29 sierpnia 2010 - 19:19
Nie chcę rozpoczynać nowego wątku, więc pytam się;
Czy od ukazania się iOS4 została dodana ta opcja? Pytam, ponieważ dziś skonfigurowałem konto Exchange (chodzi mi o Gmaila oczywiście), no i niby wszystko działa, ale nie pobrało mi wiadomości, które aktualnie leżą przeczytane w skrzynce w Mail.app (tam korzystam ze zwykłego konta Gmail IMAP), więc pytanie jest jak zrobić bym miał dokładnie te same wiadomości Mail.app na Maku, na iPhonie (używając Gmail Push, przez Exchange) oraz na serwerze Gmaila, oraz akcja przeprowadzana np. na iPhone była zastosowana do całej reszty (czyli jak usuwam wiadomość to ona automatycznie jest wszędzie indziej usuwana).
Napisano 29 sierpnia 2010 - 19:45

Napisano 29 sierpnia 2010 - 23:02
Mam dokładnie takie ustawienia i nic..., nadal nie chce mi pobrać wiadomości przychodzących, tych co mam na serwerze gmaila i w mail.app
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych