Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

chomikuj.pl - problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adr1aN

Adr1aN
  • 22 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 18:05

Witam, czy jest mozliwosc pobierania plikow na iPhone ze strony chomikuj.pl? Za pomoca download pluginu do Safari w momencie gdy powinno mi sie pojawic okno pobierania wyskakuja jakies dziwne krzeczki. Spotkalem sie z czyms takim po raz pierwszy. Dotychczas z kazdego serwisu udawalo mi sie pobierac pliki bez problemow.

#2 Mikipol

Mikipol
  • 73 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 19:22

Sciognij dtunes

#3 MurcieFan

MurcieFan
  • 1 415 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 stycznia 2010 - 19:24

Safari nie umozliwia pobierania plikow. Jest jednak w cydii wtyczka ktora to naprawia: Safari Download Manager

#4 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 31 stycznia 2010 - 19:31

Safari nie umozliwia pobierania plikow. Jest jednak w cydii wtyczka ktora to naprawia: Safari Download Manager

Witam, czy jest mozliwosc pobierania plikow na iPhone ze strony chomikuj.pl?
Za pomoca download pluginu do Safari w momencie gdy powinno mi sie pojawic okno pobierania wyskakuja jakies dziwne krzeczki.
Spotkalem sie z czyms takim po raz pierwszy. Dotychczas z kazdego serwisu udawalo mi sie pobierac pliki bez problemow.

#5 Adr1aN

Adr1aN
  • 22 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 19:33

Mam odpowiednie wtyczki. Sprawdzcie moze u siebie czy u Was poprzez iPhone'a mozna sciagac pliki z chomikuj.pl?

#6 Regus

Regus
  • 268 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 31 stycznia 2010 - 19:43

Sciognij dtunes

Co ma dTunes do chomikuj.pl? 0.o

Mam odpowiednie wtyczki. Sprawdzcie moze u siebie czy u Was poprzez iPhone'a mozna sciagac pliki z chomikuj.pl?

Mam Safari Download Plug-In i też nie działa. Może spróbój ściągnąć wtyczkę, o której pisał DudusCSE.

#7 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 01 lutego 2010 - 01:54

a DownloadLite z AppStore jest za darmo ;)

#8 BartT-GSM

BartT-GSM
  • 272 postów
  • SkądOpole/Lubliniec

Napisano 06 kwietnia 2013 - 17:08

Downloads w pelnej wersji sprawdza sie wysmienicie, pobiera pliki itp. Lepszego chyba nie ma.

#9 natalia20gd

natalia20gd
  • 8 postów
  • SkądGdansk, Poland, Poland

Napisano 25 grudnia 2013 - 23:48

mam ten sam problem. Mam IOS 7. ktoś coś poradzi na dziwne znaczki przy pobieraniu jakiegokolwiek pliku nawet po wysłaniu swojego np. planu zajęć na pocztę przy otwarciu są dziwne znaczki? coś jakby z kodowaniem?>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych