Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipod TOUCH 2G, 3G a może cos innego ?? ;>

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 themaciex

themaciex
  • 2 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 12:32

Witam. Od jakiegos czasu zastanawiam się nad kupnem tego typu sprzętu :) Chciałbym głównie korzystać z internetu i gier a czasem muzyki i moze ewentualnie filmów więc zapewne wszystkich funkcji iToucha - zależy mi głównie na internecie WiFi. Mam narazie 800PLN i około 60 EURO :D ale moje środki rosną (10PLN tygodniowo i w maju 200PLN) Pytanie brzmi co mi polecacie kupić? o jakiej pamięci? jaka generacja? kiedy kupić(czy wiecie kiedy najbardziej tanieją ipody?)?a może wstrzymać się do 4G? może jeszcze być PSP do wyboru... i raczej nie chciałbym płacić za aplikacje... Próbowałem też zamówić na Lockerz Ipoda ale nigdy nie trafiam na redeem ;( funkcja telefonu nie jest mi potrzebna dlatego nie pisałem o iPhonie.

#2 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 14:46

[ciach] ale o tym tu nie będę pisał bo to forum nie toleruje piractwa. Ale do gier i tak psp jest lepsze... Internet i wifi ipod... pozdrawiam

#3 adrianek274

adrianek274
  • 110 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 15:04

Do gier faktycznie PSP będzie lepsze. Ale tylko do gier- tytuły na PSP w porównaniu z Touchem są lepsze. Do całej reszty którą wymieniłeś iPod Touch sprawdzi się lepiej (Internet, muzyka). Pamiętaj jednak, że PSP to typowa konsola czyli trzeba kupować gry do niej, no chyba że kupisz przerobioną to wtedy inna śpiewka. O jakiej pamięci sam powinieneś zdecydować patrząc na to, co będziesz chciał na iPodzie przechowywać. iPody odświeżane są zazwyczaj we wrześniu, tak więc kupując teraz dokonasz chyba dobrego wyboru. Przeceny są np. teraz w iSpot. Generalnie zastanowiłbym się na czym bardziej mi zależy- gry czy ta "cała reszta"

#4 MarKoBerlin

MarKoBerlin
  • 332 postów
  • SkądWarszawa/Berlin

Napisano 31 stycznia 2010 - 15:40

Nie slyszalem o takim myku o ktorym pisze kol.Ssebal , wg mnie takie cuda to tylko w Erze ;) , ale darmowe gierki w appstore - owszem sa, i to bez jb. Natomiast zdecydowanie polecam iPod'a 3G 64GB, w sklepie "nie dla idiotow" mozna bylo kupic za 1499,- PSP to juz przezytek - o wiele mniej mozliwosci IMHO. Pozdrawiam

#5 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 16:34

Nie slyszalem o takim myku o ktorym pisze kol.Ssebal , wg mnie takie cuda to tylko w Erze ;) ,
ale darmowe gierki w appstore - owszem sa, i to bez jb.
Natomiast zdecydowanie polecam iPod'a 3G 64GB, w sklepie "nie dla idiotow" mozna bylo kupic za 1499,-
PSP to juz przezytek - o wiele mniej mozliwosci IMHO.

Pozdrawiam

[ciach] i wszystko jasne ;) Żeby "góra" mi nie dała bana za to.

#6 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 20:22

[ciach] i wszystko jasne ;) Żeby "góra" mi nie dała bana za to.

Bana nie będzie, ale lepiej nie wspominaj o tym więcej.

#7 themaciex

themaciex
  • 2 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 22:31

(...) nie wiem czy nie będę się bał chodzić z 1500 zł w kieszeni i wiem że 8 GB by mi spokojnie starczyło ale czy jest w ogóle wersja 3G 16 GB bo sprzedają ale na stronie producenta nie ma takiej wartości i czy duże różnice między 2G 32GB od 3G 32 GB ??

Cytując - CIACH to CIACH - pojawia się po to, by uciąć dyskusję na dany temat. I o to też proszę. -Davvido

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych