Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Gasnący iPod po odłączeniu od komputera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 fenfej

fenfej
  • 5 postów

Napisano 24 stycznia 2010 - 18:33

Wygrałem wczoraj iPoda nano w konkursie i chciałem go ładnie odpalić. Generacja II, 4 gb - w każdym bądź razie - podłączam go do kompa, ładnie się włącza i wszystko działa - po wysunięciu w iTunes też wszystko działa - muzyka działa, można zresetować itp. Tylko po odłączeniu iPoda od kompa - wszystko gaśnie. iPod wisi - widać to co było na ekranie, po jakimś czasie to znika - nie reaguje na żadne kombinacje - reset też nie działa. Bateria nie jest padnięta - bo ładowała się z 3 godziny, a muzyki ani chwili nie słuchałem. Restore w iTunes robiłem 3 razy - na dwóch komputerach - bez żadnych widocznych rezultatów. Odłączając iPoda - to jasne, że najpierw wysuwam go z iTunes'a. Nie mogę wejść do disc mode - ponieważ ekran gaśnie od odłączeniu od kompa, a po pojawieniu się jabka nic dalej się nie dzieje - reset działa sprawnie przy podłączeniu do kompa. Pytam - bo z gwarancją może być problem - dostałem iPoda w samym pudełku, gwarancja jest w środku - ale brak dokumentu zakupu - iPod jest od straży granicznej, więc może urwali komuś na granicy :rolleyes: Jakby ktoś miał jakieś pomysły to śmiało proszę.

#2 Smoczy

Smoczy
  • 4 066 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 24 stycznia 2010 - 19:00

gwarancja jest wg.numeru seryjnego,sprawdź go na stronie apple

#3 fenfej

fenfej
  • 5 postów

Napisano 24 stycznia 2010 - 19:04

Wg. Apple jest po gwarancji albo nie został zarejestrowany. Jak chciałem go zarejestrować to żadna data nie pasowała ( nie mam pojęcia jaką podać - bo nie wiem kiedy został kupiony ).

#4 mcmat

mcmat
  • 24 postów
  • Skądkrz

Napisano 25 stycznia 2010 - 13:01

zadzwoń do serwisu 225508686 i poproś o sprawdzenie gwarancji.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych