Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[Szukam] Aplikacja do przeszukiwania tekstu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 kelym

kelym
  • 32 postów

Napisano 21 stycznia 2010 - 10:05

Czesc.
Znacie może jakąś aplikacje na iphona która posiada opcje wyszukania jakiegoś fragmentu tekstu ?

majkool
Wątek przeniesiony do działu Pomoc. ;)

#2 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 21 stycznia 2010 - 16:06

Jeżeli chodziło Ci o przeszukiwanie tekstu w Safari zobacz to http://www.myapple.p...rsja-0-1-a.html

#3 KromuS

KromuS
  • 184 postów
  • SkądEłk / Ostrołęka

Napisano 21 stycznia 2010 - 16:40

sesja się zbliża to i czytnik dokumentów z funkcją szukania tekstu się przyda .. pewnie że tak ;] GoodReader spisze się w tym wypadku bardzo dobrze .. w App Store znajduje się także wersja Lite, więc można wypróbować za darmo ..

#4 kelym

kelym
  • 32 postów

Napisano 21 stycznia 2010 - 17:48

KromuS dzieki o to mi wlasnie chodzilo:P tylko gdzie ejst ta opcja wyszukiwania?:)

#5 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 21 stycznia 2010 - 18:29

Opcja wyszukiwania w aplikacji GoodReader działa tylko z plikami PDF...

#6 bbolss

bbolss
  • 461 postów

Napisano 21 stycznia 2010 - 19:22

quick office szuka w doc bardzo sprawnie:)

#7 MicScreAm

MicScreAm
  • 22 postów

Napisano 21 stycznia 2010 - 19:51

DocsToGo, szuka pliku wszystkich formatów wg nazwy, potem po wejściu w plik doc wyszukuje wyrazy, przy poprzecznym przekręceniu. QuickOffice używałem wczesniej i nie znalazłem w nim opcji wyszukiwania

#8 adrianopel

adrianopel
  • 1 451 postów

Napisano 21 stycznia 2010 - 20:57

W moim odczuciu DocsToGo jest lepsze zarówno od QuickOffice jak i GoodReadera, który nie daje możliwości edycji. Jedno czego mi brakuje to możliwość zmiany układu strony z poziomej na pionową i odwrotnie bo jak np jakiś pdf napisany jest w poziomie to nie da się tego czytać :/ Chyba, że ja nie widzę opcji odwrócenia choć przeszukałem program wnikliwie. Mimo tego braku ma wszystko co potrzeba i jest wygodny.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych