Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

• Please log in to reply
391 replies to this topic

#176 plotas

plotas
  • 56 posts

Posted 25 January 2010 - 12:14

no ja skonczylem w pare dni temu gta i powiem wam ze zmartwiła mnie rzecz ze prz 50 % sie konczy gre a kolejne 50% to misje poboczne skoki itp itd. mogli dac dluzszy głowny watek.

#177 tomi676

tomi676
  • 229 posts
  • SkądKraków

Posted 25 January 2010 - 12:26

a jak sie wzywa taxi zeby nia pojechac w jakies miejsce, da sie? bo w DSie sie gwizdalo do mikrofonu a w PSP chyba naciskalo sie jakis trigger a w iPjonie gdzie trza dotknac ekranu? i jak? bo gwizdanie nie pomaga :D

#178 Bekas

Bekas
  • 548 posts
  • SkądWarszawa

Posted 25 January 2010 - 13:04

trzeba przytrzymac na ekranie paluchem

#179 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 25 January 2010 - 18:34

A dokładnie to przytrzymać palec na górze ekranu. Taksówka musi mieć palące się żółte światełko na dachu, bo inaczej jej nie zatrzymasz ;) Co do baterii, to nie sprawdzałem ile dokładnie mój 3GS wytrzymuje przy tej grze, ale zrobię to jak będę mógł i wam powiem :) Yeah, 10 i pół godziny gry :D

#180 lookash

lookash
  • 401 posts
  • SkądPoznań

Posted 25 January 2010 - 20:47

Ja sie ostro wkrecilem w dilowanie :D staram sie odkryc wszystkich dilerow na miescie :) Kawał porządnej gierki, oby wiecej takich gier na ten telefon.

#181 n3ro11

n3ro11
  • 97 posts

Posted 26 January 2010 - 13:56

Mam prośbę, mógłby ktoś mi dać zapis na około 30-40% gry? Musiałem zrobić restore i zapomniałem o backupie...

#182 lesik007

lesik007
  • 11 posts

Posted 26 January 2010 - 14:35

Ja posiadam Soft 3.1.2 - jailbreak i wszystkie gry są moje ;)

#183 lookash

lookash
  • 401 posts
  • SkądPoznań

Posted 26 January 2010 - 15:18

Lepiej powiedz ktora misja bo procenty nie sa adekwatne do tego ile sie przeszlo z glownego watku :)

#184 n3ro11

n3ro11
  • 97 posts

Posted 26 January 2010 - 18:28

Ostatnią misją którą zrobiłem było ściganie takiego typka a na końcu rozwalenie jakiegoś budynku (duże jebud było) ;]

#185 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5535 posts

Posted 26 January 2010 - 19:33

Ostatnią misją którą zrobiłem było ściganie takiego typka a na końcu rozwalenie jakiegoś budynku (duże jebud było) ;]

Hmm... możesz śmiało zaczynać pisać skróty filmów do TeleTygodnia

#186 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 28 January 2010 - 01:32

Gdyby była w 3D ..................................................................................

#187 shivan

shivan
  • 1141 posts
  • SkądKraków

Posted 28 January 2010 - 01:42

gdybys mial troche wiecej lat...

#188 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 28 January 2010 - 12:17

Shivan i po co to dokuczanie ? nie rozumiesz mojego rozczarowania ! a jestem pewien że mam więcej lat od ciebie :D mam swoje zdanie bo RS wydalo gre z marna grafika 2D to kiepskie. Mam ową gre i szkoda mi pieniędzy które straciłem ! Avatar i Nova to gry ;] Gdyby Gameloft mialo AC i GTA w swych rękach to by były HITy 2010 ........... Wiec nie gadaj głupio jak nie wiesz. Tylko o to cie prosze zarozumialcze ! Pozdrawiam ;]

#189 adrianopel

adrianopel
  • 1451 posts

Posted 28 January 2010 - 12:34

a jestem pewien że mam więcej lat od ciebie :D

Pudło chyba, że obaj ściemniacie w profilach ;)

Co do reszty to może przemilczę poza tym, że przypomnę o tym, że iPhone to telefon a nie konsola. Ciesz się z tego co masz :)

#190 abovePL

abovePL
  • 2385 posts
  • SkądJaworzno, Poland

Posted 28 January 2010 - 12:56

Czego wy jeszcze chcecie ? Macie gta na iPhonea i jescze pretensje ze nie w 3d. A wyobrazacie sobie takie liberty city stories na iphonie? Bo ja nie. To jest telefon a nie konsola. Kupcie sobie Psp to będziecie mieli gry w 3d. Ledwo telefon daje radę przy tym co mamy tutaj i jeszcze wiecej chcą. To ze 3gs jest mocny nie znaczy ze aż na tyle. Zresta gta w 3d i obecne sterowanie... Gameloft i hity?! CHyba ktoś coś ma z głowa. Gry od gameloft to zrzynka od innych na tym samym silniku który tniE na 3g... A gangster to porażka. Wole mieć ruch na ulicach niż kilka aut na krzyż...

#191 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 28 January 2010 - 13:28

Above widocznie nie grales w gry gameloftu... Przypominam że to oni tworzą najlepsze gry i mają z tego największe zarobki ;D CO do Konsoli to wiem że to jest Telefon ... Jednak Patrząc na Gry Gameloftu a GTA to marna sprawa :( Gangstar wypadło słabo wiem o tym ale Gameloft sie poprawia wiec jestem pewien ze by zrobili lepsza gre w 2 tyg niż RS w miesiąc :D Adrianopel : Ja tylko stwierdzilemże shivan ma mniej lat odemnie :D sądząc po jego zarozumiałej odpowiedzi... P.S. iP i PSP rywalizują ze sobą mimo że to konsola ... więc nie praw Kazań ;]

#192 npkrxxx

npkrxxx
  • 21 posts

Posted 28 January 2010 - 13:30

Czego wy jeszcze chcecie ? Macie gta na iPhonea i jescze pretensje ze nie w 3d. A wyobrazacie sobie takie liberty city stories na iphonie? Bo ja nie. To jest telefon a nie konsola. Kupcie sobie Psp to będziecie mieli gry w 3d. Ledwo telefon daje radę przy tym co mamy tutaj i jeszcze wiecej chcą. To ze 3gs jest mocny nie znaczy ze aż na tyle. Zresta gta w 3d i obecne sterowanie... Gameloft i hity?! CHyba ktoś coś ma z głowa. Gry od gameloft to zrzynka od innych na tym samym silniku który tniE na 3g... A gangster to porażka. Wole mieć ruch na ulicach niż kilka aut na krzyż...

nie ujadaj tak chłopcze GTA jest podobne jak na PSP ( nieco gorsze ale zawsze już lepsze niż na DS na którego też jest sporo ciekawych gier) a iphone to już nie jest tylko telefon a platforma z programami grami i wszystkimi takimi duperelami , więc wymagajmy jak najwięcej. Z bebechami jakie ma 3gs jestem pewien że można zajść jeszcze sporo dalej.To zupełnie inna sytuacja niż ta cała reszta z grami java . Dajmy developerom jescze pokombinować co można wyciągnąć z multi touch , zwróć uwagę że iP to pierwsza platforma do gier wykorzystująca ten bajer. Plus marzy mi się trochę konwersji z PC moze jakieś Little Big Adventure Quarantine nie daj boże system shock?

#193 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 28 January 2010 - 14:03

@DrIfTsTyLe, wg. mnie masz 15-16 lat i pleciesz bzdury. iPhone nie może rywalizować z PSP, bo PSP ma zupełnie inne zastosowanie niż iPhone. Niby PSP posiada znacznie gorszy procesor niż iPhone, ale jednak gry na PSP - nawet Chinatown Wars wygląda znacznie lepiej. GTA: Vice City Stories czy Liberty City Stories ja sobie na iPhonie nie wyobrażam - Gangstar potrafiło zwolnić, a mieliśmy tam kilka aut na krzyż, jak ktoś wspomniał. W VCS/LCS na ulicach spotkamy masę przechodniów jak i samochodów, motorów. No i do tego dochodzi sterowanie, na dłuższą metę granie w trójwymiarowe GTA na ekranie dotykowym może być męczące. Jak chcecie GTA w 3D - kupcie PSP Go! albo PSP 3004 (mam do sprzedania ;-)). Na prawdę, nie jest to drogie, a zabawa przednia.

#194 abovePL

abovePL
  • 2385 posts
  • SkądJaworzno, Poland

Posted 28 January 2010 - 14:34

Zdecydowanie wole gry pokroju Gta W takiej formie jakie mamy obecnie na iphonie aniżeli w 3d gdzie pare aut zero efektów i bida z otoczeniem. Zreszta granie w tak mocarne gry na telefonie jest nie wygodne i brdziej do mnie przemawiają gry w formie jak własnie gta. Jest fajnie bogato i zero problemów. Psp kosztuje grosze ps2 to samo i lepiej pograć w gta vcs te 4h aniżeli 30 minut ba iphonie gdzie bateria po chwili na połowie a warto dodać ze to telefon i bez niego raczej się nie obedzie w obecnych czasach chyba ze nosicie ladowarki w kieszeniach...ale to już bezsensu. Gameloft miał farta po prostu bo przed nimi nikt nie robił tak bogatych gier w grafikę i efekty. Zreszta co mi po mega grafice jak gra się tnie i jest nie grywalna np brothers in arms. Hero od Sparta i momentami modern combat... A gta chodzi cacy ;) to jest dopiero umiejętne programowanie. Gameloft tego nie umie... Silnik ten sam co chodzi jakby nie mógł. Ja zaś po proszę wiecej gier od EA ;)

#195 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 28 January 2010 - 15:13

Soczek

twój błąd ... ;] Więc tak Mam PSP i powiem ci że jest lepsza grafika niż na iP jednakże nie mów mi że iPhone nie może rywalizować z PSP ... może i ma inne zastosowanie ale pod innymi względami z tego co czytałem iP już przegania twór Sony. MI gry od Gameloftu nie tną się wogole mam 3G ... Są tytuły które mnie zaskakuja nie chodzi tylko o grafikę. Jak widze Sterowanie w GTA CTW to mi się odechciewa grać. jazda autem przypomina jazde w Egipcie na Wrotkach ...

npkrxxx

DS jest konsolą więc lepszy iP dlaczego nie miałby być konsolą ? Więc po co te wszystki gry programy od Popularnych Firm ? Pomyśl ! Tobie above sie podoba GTA ja mam własne zdanie i myśle że ten tytuł mnie zawiódł ... Tytuł nie czyni mistrza :P

#196 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 28 January 2010 - 18:22

Również lubię gry Gameloftu i uważam, że to oni robią najwięcej najlepszych gier, ale GTA od Rockstar jest dla mnie na pierwszym miejscu :D Już to kilka razy pisałem - grafika w gta ctw to nie wszystko, liczy się klimat i to, że jest zabawa ! To, że R* wydaje grę w 2D nie znaczy, że musi być od razu beznadziejna !

Ja gram już ponad 12 godzin łącznie i nadal jestem zadowolony(i nie znudzony) grą :)

---- Dodano 28-01-2010 o godzinie 18:25 ----
Co do sterowania - wystarczy pograć kilka minut dłużej i już będziesz jeździł jak zawodowy kierowca ;) Sterowanie w gta jest bardzo dobre, zresztą prawie w żadnej grze na iphone, sterowanie nie sprawiało mi większych problemów :)

---- Dodano 28-01-2010 o godzinie 18:27 ----
A skoro masz gta ctw PSP, to po ci ta gra na iphone ? Jeśli nie podoba ci się jej grafika to po co ją ściągałeś ??

#197 Matthew Mcklain

Matthew Mcklain
  • 477 posts

Posted 29 January 2010 - 00:46

A ja mam pytanie czy jest mozliwosc powiekszenia torby na narkotyki tzn ja mam teraz xx/50 czy da sie aby miescilo sie wiecej?

#198 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 29 January 2010 - 01:04

juz mi sioe nie chce pisac w tym temacie :P Nielolek każdy ma inne zdanie jakoś mi nie pasuje sterowanie oraz gra ... Chociaz mój syn pogra ;] mu wszystko sie podoba ;D oprocz TETRIS ;P aha jedno pytanie co do gry da sie wsiasc do TAXI jako pasażer ? !

#199 Matthew Mcklain

Matthew Mcklain
  • 477 posts

Posted 29 January 2010 - 07:29

Tak da się gdy przejeżdża taxi z zapalonym żółtym światełkiem na gorze to przytrzymujesz palcem na ekranie i wsiadasz a następnie wybierasz gdzie chcesz jechać.

#200 Siorny

Siorny
  • 30 posts

Posted 29 January 2010 - 10:05

Najlepsza gra, w jaką grałem dotąd na iPku, bezapelacyjnie!!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users