Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

• Please log in to reply
391 replies to this topic

#326 stolik

stolik
  • 396 posts
  • SkądKatowice, Poland, Poland

Posted 03 March 2010 - 12:45

dobra mam 73,12 % ukonczenia gry ... teraz moge juz korzystac z kodów hehehe, ma ktos moze jakis poradnik do tego gta ? bo nie umie znalesc tych dwoch lwów do rozwalenia...

#327 heroes

heroes
  • 49 posts

Posted 03 March 2010 - 12:51

Możesz niszczyć kamery, bilbordy, wygrywać wyścigi, i wykonywać rampage i misje dodatkowe. Ja ani razu nie użyłem jeszcze kodów. Moim zdaniem gra jest trochę za łatwa. Co do lwów to też nie wiem. Ktoś ma jakieś propozycje?

#328 Koyot

Koyot
  • 947 posts

Posted 03 March 2010 - 18:28

mi gta śmiga na sofcie 3.1

To jak przyznanie się do piracenia ;)

dobra mam 73,12 % ukonczenia gry ... teraz moge juz korzystac z kodów hehehe, ma ktos moze jakis poradnik do tego gta ? bo nie umie znalesc tych dwoch lwów do rozwalenia...

Wszystko masz na porzednich stronach, po co pisać to samo?

#329 japkko

japkko
  • 157 posts
  • SkądPiastów, PL

Posted 03 March 2010 - 18:46

To jak przyznanie się do piracenia ;)

dlaczego ? :>

Requires iPhone OS 3.1 or later.

#330 DudusCSE

DudusCSE
  • 2899 posts
  • Skądz Polski

Posted 03 March 2010 - 19:33

dlaczego ? :>

Requires iPhone OS 3.1 or later.

Nie którzy myślą, że wszyscy Polacy to piraci.

Ja miałem ciekawa sytuacje.

Napisał, jakiś Pan, który chciał abym mu tam trochę wytłumaczył.
Przelał tam jakieś sianko na konto.
Zeszliśmy na temat gier, na samym początku napisałem mu jakie ja mam poglądy itp na ten temat.
W rezultacie powiedziałem, mu how to.

Po kilku dniach, piszę do mnie, że założył konto w iTunes Store ze swoja kartą.
Zakupił też kilka gier i dla potwierdzenia wysłał ss iTunes.
Dopisał też, że skasował wszystkie piraty.

Jak widać, MOŻNA.

ps. przepraszam za pismo chaotyczne

#331 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 March 2010 - 20:20

No proszę. To chyba pierwszy przypadek nawróconego pirata :D Gratulacje. Co do gry. Mógłby ktoś napisać co jest wymagane do 100%?

#332 japkko

japkko
  • 157 posts
  • SkądPiastów, PL

Posted 03 March 2010 - 21:09

No proszę. To chyba pierwszy przypadek nawróconego pirata :D Gratulacje. Co do gry. Mógłby ktoś napisać co jest wymagane do 100%?

nie pierwszy, ja tez sie nawrocilem, a nie zawsze bylem taki legalny. ;)

100%:
- 21 kryjowek
- zniszczenie 100 kamer
- odnalezienie 80 dilerow
- otrzymanie 8 nagrod
- ukonczenie 35 rampages (min. brazowy medal)
- 30 unikalnych skokow z przebitym bilbordem
- w 34 wyscigach min. brazowy medal
- 16 nietypowych zajec - min. brazowy medal (policjant, kurier, tatuaż, walka vs. zombie(?))
- 58 misji glownych
- 14 przypadkowych spotkan
- 2 statuetki lwow

#333 Panicz

Panicz
  • 323 posts
  • SkądZielona Góra

Posted 05 March 2010 - 09:07

Siemka,
powie mi ktoś jak przejść te misje z rozbrojeniem 3 bąb bomb w autach? Nie jaże jarzę co z tym miernikiem i który kabel trzeba przeciąć chyba ze 20x ja robiłem...
Pozdro!

#334 patrick1989

patrick1989
  • 495 posts

Posted 05 March 2010 - 12:39

miernikiem mierzysz(poprzez tapnięcie i trzymanie palucha na kabelku), który kabel jest najbardziej "gorący" i go przecinasz.

#335 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 posts

Posted 05 March 2010 - 14:12

to była najgorsza misja w CW :(. Za pierwszym razem w ostatnim aucie przypadkowo przeciąłem zły kabel i za 4 razem się udało

#336 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 March 2010 - 16:17

Widzę, że niektóre osoby biorą się do tej gry nie znając języka angielskiego. Misja wcale nie jest trudna, przeszedłem za 2 razem bo w pierwszym podejściu "smyknął" mi się palec i przeciąłem nie ten kabel. Brać słownik i grać, bo gra genialna :D

#337 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 12 March 2010 - 18:03

Zapraszam także do skorzystania z mojej recenzji gry, jeśli ktoś chce: [*HIT][RECENZJA] Grand Theft Auto: Chinatown Wars | W AppStore iPhone Games & Apps [PL]

#338 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 posts

Posted 13 March 2010 - 10:54

Zapraszam także do skorzystania z mojej recenzji gry, jeśli ktoś chce: [*HIT][RECENZJA] Grand Theft Auto: Chinatown Wars | W AppStore iPhone Games & Apps [PL]

Tak sobie przejechałem i już kilka błędów:

Począwszy na swobodnym jeżdzeniu, uciekaniu policji, poprzez wyścigi samochodowe

- Nie ma tam wyścigów samochodowych, jest tam tylko misja w której trzeba utrudnić dojechanie wrogim samochodom na 1 miejsce.

Dealerzy są porozrzucani po różnych zakamarkach Nowego Yorku

- Nie nowego Yorku, ale Liberty City

Są tu też salony, w których będziemy musieli wykonać komuś tatuaż

- Nie komuś, ale sobie samemu jadąc palcem po liniach

Helikopter zacznie do nas strzelać ze swojego działka wtedy, kiedy znajdzie odpowiedni moment.FBI, czy też SWAT różnią się od policji lepszym wyposażeniem oraz wozam

- Nie FBI, a F.I.B. Tak samo SWAT to N.O.O.S.E

Możemy także być sanitariuszem, taksówkarzem oraz dowozicielem pizzy.

- Nie, można być policjantem, taksówkarzem i sanitariuszem

Są tutaj zwykłe pistolety, UZI, karabiny maszynowe, miotacze ognia, a na bazuce kończąc.

- To mnie najbardziej wnerwia bo to najczęstszy błąd. Nie Bazooka ale RPG :D

kończąc na autobusach

- Autobusy były w GTA 4, tutaj ich nie ma

W Nowym Jorku jest dużo domów

W środku naszej hatki

- Ad.1 Liberty City
- Ad.2 chatki

Tyle udało mi się znaleść, ale swoją drogą fajna recenzja ;)

#339 TheZbyszeK

TheZbyszeK
  • 13 posts

Posted 13 March 2010 - 11:09

Troche się czepiasz... a w tych twoich poprawkach znalazłem błąd, wyścigi samochodowe właśnie, że są.

#340 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 March 2010 - 11:31

- Autobusy były w GTA 4, tutaj ich nie ma

Niestety w tej kwestii się mylisz. Autobusy są i można je prowadzić. Dzieliłem twoją opinię, póki nie zrobiłem pewnej misji dla przypadkowego przychodnia, w której trzeba go było dowieźć na dworzec autobusowy. Tak jak powiedziałeś, trochę za dużo błędów, ale recenzja dobra ;)

#341 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 13 March 2010 - 17:09

Wyścigi są .Nie pamiętam, gdzie, ale gdzieś widziałem i nawet brałem w nim udział i to nie była misja, o której mówisz ;) Błędy, które są błędami poprawię później, ale: F.I.B to nazwa FBI w grze i nie widzę powodu, aby to był błąd, że napiszę FBI. (to samo ze SWAT) Liberty City = Nowy Jork, chyba że się mylę... A z tymi tatuażami to nie wiem, czy robimy je sobie, czy komuś, ale skoro mówisz, że komuś to oczywiście to porawię... I dzięki za wykrycie "hatka" zamiast chatka :P

#342 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 posts

Posted 13 March 2010 - 18:19

Liberty City to miasto wzorowane na Nowym Yorku Tak na przykład: Broker - Brooklyn Algonquin - Manhattan Bohan - Bronx Alderney - New Jersey Dukes - Queens

#343 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 March 2010 - 21:01

Ostatnio chodząc po mieście spostrzegłem ciekawą rzecz. W pewnym budynku "umieszczony" jest motor i bazooka (której nie udało mi się "sfotografować', bo widoczna jest tylko przez chwilę). Wie ktoś jak się tam dostać? Na mapce widać, że nie ma żadnych prowadzących tam uliczek, a ja obchodząc budynek nie znalazłem miejsca, nad którym Huang mógłby przeskoczyć.

Screen miejsca:

Dołączona grafika

Położenie:

Dołączona grafika

#344 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 posts

Posted 14 March 2010 - 10:07

jak jest obok jakiś unique jump to mógłbyś spróbować, ale niezwykle precyzyjnie żeby trafić w budynek. innych pomysłów nie mam

#345 heroes

heroes
  • 49 posts

Posted 14 March 2010 - 11:56

Nie wiem. Dziwne to. Wiecie gdzie jest jakiś helikopter do zdobycia? Co znaczy ta zielona gwiazdka na mapce Fifty-50?

#346 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 14 March 2010 - 14:32

Nie wiem. Dziwne to. Wiecie gdzie jest jakiś helikopter do zdobycia? Co znaczy ta zielona gwiazdka na mapce Fifty-50?

Z tego co wiem, to w tej części GTA nie da się latać helikopterem :/ A co do gwiazdki, to ty możesz możesz sobie taką oznaczyć jakieś miejsce na mapie, np. z fajną bronią, czy samochodem ;)

#347 KoninX

KoninX
  • 1 posts

Posted 14 March 2010 - 16:01

GTA na Iphonie to fajna sprawa, co prawda nie zachwyca i nie da się praktycznie grać na zewnatrz czy używajac komunikacji miejsciej ze względu na bardzo ciemną grafike w nocnych godzinach (oczywiscie w grze) Moja ocena to mocne 3/5

#348 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 posts

Posted 14 March 2010 - 17:35

szkoda że nie ma metra w tej grze,

a teraz takie głupie pytanie: jaki jest wasz ulubiony most w grze? ;D mój to east borought bridge bo ma bramki w których się płaci

PS. trochę nas oszukali w tej grze bo nie ma alderney!!!

mapka liberty city z gta 4:
http://gtaplanet.ru/...ghborhoods3.jpg
i z CW:
http://gamewiki.net/...ombined_Map.png

#349 abovePL

abovePL
  • 2385 posts
  • SkądJaworzno, Poland

Posted 16 March 2010 - 12:47

Większość gier nie jest do grania w autobusach. Zresta na psp ten sam problem. Bo trzęsie i jasno. Ale na uczelni w czasie przerwy czy w kolejce czemu nie ;)

#350 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 28 March 2010 - 22:29

Właśnie wyszedł update w wersji 1.1.0. Daje on: - 6 nowych stacji radiowych z ponad 100 minutowa długością utworów - poprawki bugów P.S Sory że tak na szybko ale pisałem na iP :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users