Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * * 1 votes

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Please log in to reply
4979 replies to this topic

#1901 Erykos

Erykos
  • 2847 posts

Posted 06 March 2011 - 00:35

Ja jakoś nie lubie czytać książek, nie wiem bo czytanie na dłuższą metę mnie nudzi nie umie się skupić na tym co czytam, co prawda raz nam polonistka powiedziała o pisarzu którego czytać nie poleca bo są straszne i postanowiłem wypożyczyć jakąś książkę napisaną przez "Donatien Alphonse François de Sade" od jego nazwiska pochodzi nazwa sadyzmu (tak dla zachęty powiem), ale czytanie o kobiecie zaspokajającej się różą (tak z kolcami) itd ... , sprawiło że nie byłem w stanie tego czytać i po 25 stronach dałem spokój. Ale jak to mówią zakazany owoc - musiałem się przekonać o czym jego książki są :D

O, to dziwna jakaś ta książka. ( Różą kolczastą. Hehe może jeszcze straciła ... na płocie :) ).

#1902 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8114 posts

Posted 06 March 2011 - 00:38

Wypożycz sobie jaką kolwiek jego książkę i się przekonasz są dość ostre :)

#1903 Meduza

Meduza
  • 736 posts
  • SkądTønsberg, NO; Los Angeles, USA

Posted 06 March 2011 - 00:49

jednak nie spie;d no no jakie tematy... roza?! masakra... ala. oO Wiecie co wlasnie zauwazylem? pisze ten post na iphone bo klawiatura za duza w lozku wykorzystujac aplikacje ktora zastepuje myszke i klawiature. korzystam z safari, i nie moge wpisac polskich liter;( tzn na iphone przytrzymuje literke i wciskam l no wiecie, z laseczka ale mi sie otwiera okno pobierania o.O na sprzetowej klawiaturze dziala ok... taka ciekawostka ;) a ja dzisiaj bylem w kinie na horrorze/thillerze Fritt Vilt II. norweska produkcja, i powiem wam szczerze ze mnie pozytywnie zaskoczyl film. polecam dla ludzi ktorzy sie w nocy nudza;) sorki za bledy jak cos ale pisze na iphone co jest trudne ;p teraz juz dobranoc, do uslyszenia;]

#1904 kuziek

kuziek
  • 57 posts
  • SkądOlsztynek

Posted 06 March 2011 - 02:41

Ajt o 01:30 w wieku no prawie 17 lat (18 Kwietnia będę miał URO) wracać z pracy :P Ale co tam na swoje wydatki się ciężko pracuje nie mam, że poproszę od rodziców na coś kase wiadomo no jakieś tam kieszonkowe marne dają :)

#1905 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7426 posts

Posted 06 March 2011 - 02:47

Nie ma taryfy ulgowej.

Kogo, oprócz Ciebie samego interesują Twoje przeżycia?

Nikogo, jeśli nie ubierzesz swojej opowiesci we właściwą formę. Pisz ciekawie i zrozumiale, albo nie pisz.

Opowiedz ciekawie i normalnie jakąś historię. Zapodaj coś ciekawego. Pomóż nam wszystkim przeżyć parę trudnych chwil.

#1906 ciki12

ciki12
  • 572 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 March 2011 - 03:21

Ehh jak ja nie lubię takiego pierdo**nia męczy mnie to okrutnie. Dokładnie kokos Nikt nie ma taryfy ulgowej albo grasz w tą grę zwaną życiem albo odpadasz proste i logiczne. Mi Mama z Tatą też nie dają na chleb i życie i jakoś nie płaczę a jestem nie wiele starszy od Ciebie bo mam 22 lata

#1907 kuziek

kuziek
  • 57 posts
  • SkądOlsztynek

Posted 06 March 2011 - 07:52

No dokładnie niema taryfy ulgowej :) Przepraszam to ze zmęczenia jakieś głupoty pisałem :)

#1908 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7426 posts

Posted 09 March 2011 - 02:24

Nie ma taryfy ulgowej dla niezobowiązujacych granulek. Włącz się, albo wyłącz.

Zawsze może być pięknie.

Proponuję lekturę : http://radioamator.e...swiadomosc.html

Nie jest to do końca SPAM, po wielu latach doświadczeń, lektur i chemii musze chyba przyznać,

że jest w tym coś ciekawego :lol:

#1909 ciki12

ciki12
  • 572 posts
  • SkądWarszawa

Posted 09 March 2011 - 03:07

Coś w tym na pewno jest bo jeśli, tylko śledzimy w jakiś najprostszy sposób dokonania naukowców i myślicieli tego świata to co raz dowiadujemy się, że tak to udało się zrobić to udało się podzielić tam udało się dotrzeć to udało się zrozumieć. To w momencie kiedy zagłębimy się w temat to jest jeszcze setka nie wiadomych których nie da się zrozumieć i nie da się wyjaśnić nawet tych rzeczy już z pozoru wyjaśnionych. Dlatego ja kokos zawszę będę twierdził, że jednak nie wszystko da się wyjaśnić i opisać naukowo i wzorem matematycznym czy fizycznym. P.S. kokos czyś byś zaczynał powątpiewać w swoją teorie że wszystko to matematyczna prawda ??

#1910 radek96

radek96
  • 758 posts

Posted 09 March 2011 - 03:12

Czytam to i nawet jest interesujące, lubię takie ciekawostki ;) Muszę przyznać, że miałem taki sen który był rzeczywisty. Muszę iść jutro do lekarza-ucho mi się zatkało :D Masz jeszcze jakieś tego typu artykuły(czy jak to się tam zwie)?

#1911 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7426 posts

Posted 09 March 2011 - 03:15

Ale to JEST matematyczną prawdą.

Operatorem sieci - jest Bóg.

Czek zis aut:

To niezła jazda... dawno nie widziałem tak hardkorowych frików.

#1912 ciki12

ciki12
  • 572 posts
  • SkądWarszawa

Posted 09 March 2011 - 03:17

Laryngolog jest dobry w tych kwestiach :P a tak serio jak będziesz kładł się spać to połóż się na boku na którym masz zatkane ucho to często gęsto pomaga. Kokos teraz to już nie wiem czy to kwestia interpretacji słów autora czy kwestia czytania ze zrozumieniem.

#1913 radek96

radek96
  • 758 posts

Posted 09 March 2011 - 03:21

Czy ja wiem, dla większości nas to wszystko brzmi abstrakcyjnie. Siostra miała coś podobnego do śmierci klinicznej, opowiadała mi o tym. Nie wiem tylko czym wytłumaczyć swoje sny, wiem, że śpię, ale to jest rzeczywiste(coś co znam), czy Wy też tak macie? Oczywiście do lekarza pójdę, na razie starałem się wypłukać płukawką(a-cerumen), jak się jutro nie odetka to ide.

#1914 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7426 posts

Posted 09 March 2011 - 03:26

Ja to rozumiem. W młodości zazywałem duze dawki łśd i Ķ∂† oraz Ļśīłóćīļ^ńī i też tak mam.
Bo faktem jest, że w czasie śmierci klinicznej wydzielane sa duże ilości DMT produkowanej naturalnie. To wyjaśnia wizje miłości i świetlanych postaci. Czasoprzestrzenne niemożliwości sa także tworem wyobraźni. :wink:

#1915 ciki12

ciki12
  • 572 posts
  • SkądWarszawa

Posted 09 March 2011 - 03:45

A dla mnie to w znacznym stopniu twory wyobraźni,a jak wiemy nasza wyobraźnia jest nie ograniczona i potrafi stworzyć wszystko. Nasze mózgi są bardzo dziwne i skomplikowane i ciężko jest pojąć to tak naprawdę się z nimi dzieje bo jeśli nasz mięśnie w normalnych warunkach wykorzystują jakieś 15% do 20% swoje siły tak samo i mózg jakieś 10% swojego potencjału to należy szybko pomyśleć jak potencjał w nim drzemie i co jeszcze potrafi skoro na obecną chwile gdy korzysta z 10% swojego potencjału jest go ciężko okiełznać to co by było przy 50% idąc dalej 100%. Człowiek w ekstremalnych sytuacjach kiedy grozi mu utrata życia i mózg uruchomi instynkt przetrwania jest w stanie podnieść 500kg bez żadnego problemu i to nie będąc Mariusze P.

#1916 radek96

radek96
  • 758 posts

Posted 09 March 2011 - 03:52

Człowiek w ekstremalnych sytuacjach kiedy grozi mu utrata życia i mózg uruchomi instynkt przetrwania jest w stanie podnieść 500kg bez żadnego problemu i to nie będąc Mariusze P.

Też oglądałeś ten program na discovery ;) Czyli wychodzi na to, że jakby mój mózg chciał to byłbym pakerem :D
Całkiem fajne to autko nieźle się facet namęczył na a3.

#1917 ciki12

ciki12
  • 572 posts
  • SkądWarszawa

Posted 09 March 2011 - 03:55

A tego to nie wiem czy o tym mówili w discovery, ale to dość powszechne więc możliwe. Mi to w szkole mówili i jeszcze trochę innych pierdółek ;)

#1918 radek96

radek96
  • 758 posts

Posted 09 March 2011 - 04:01

Muszę przestać pić Tiger'a widocznie źle na mnie działa, jestem jak nakręcony :D Taka nuda, że nawet nie wiem co napisać. Muszę się zacząć uczyć rysować, jak na razie nie idzie mi to za dobrze :)

#1919 ciki12

ciki12
  • 572 posts
  • SkądWarszawa

Posted 09 March 2011 - 04:02

Padłem idę spać ;) Dobrej nocki i miłego ranka już w zasadzie :)

#1920 radek96

radek96
  • 758 posts

Posted 09 March 2011 - 04:04

Dobrej, chyba też już pójdę ;)

#1921 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 13 March 2011 - 00:01

Od 3 dni cicho?! Nie,nie tak nie może być! Rozkręcamy tę imprezę panowie i panie:D

#1922 ciki12

ciki12
  • 572 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 March 2011 - 00:17

Stawiaj 0,7 na stół to pogadamy ;);)

#1923 m@rcinek

m@rcinek
  • 378 posts

Posted 13 March 2011 - 00:18

Popieram kolege wyżej :D

#1924 ftpd

ftpd

Nie.

• 24240 posts

Posted 13 March 2011 - 01:09

Alkohol zabija. Szczególnie wódka. Dżentelmeni piją whisky.

#1925 TheDriver

TheDriver
  • 112 posts
  • SkądŁódź, PL

Posted 13 March 2011 - 02:08

Ja wróciłem właśnie z Cinema City Gliwice z seansu - sala samobójców. Wiem, że to nie praca ale w końcu weekend ;) Muszę powiedzieć, że jestem pod mocnym wrażeniem. Konkretny film, rzadko się widzi tak dobry, polski film. Polecam ;)

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users