Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4979 odpowiedzi w tym temacie

#1676 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 19 lutego 2011 - 00:38

Mieszkam w Szczecinie jak wiadomo mam kilkadziesiąt kilometrów do Schwedt bardzo fajne miasto:) iMovie bardziej do domowego użytku np do obrabiania filmów jakieś efekty dźwiękowe takie tam.

#1677 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów
  • SkądOne of Banksy's manors

Napisano 19 lutego 2011 - 00:43

Nie wiem, nie byłem:P Ale kilka niemieckich miast zwiedziłem :) iMove do prostej edycji raczej się nada, nie widzę potrzeby inwestowania w inny program, skoro pewnie raz na jakiś czas się potrzeba użycia zdarzy. Dobrze, że jest, proste operacje można w nim wykonać, a wygodniejszy jest niż windowsowy odpowiednik ;] Szałowe narzędzie przeznaczone do edycji video to to nie jest i do bardziej skomplikowanych rzeczy faktycznie trzeba pomyśleć o czymś lepszym.

#1678 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 00:44

@N_E_M powróciłeś do nas dawno Cię nie było. :) Jeśli chodzi o studia powiem Ci tak Nie chcę mi się gadać. @Mercz ale chodzi Ci o program bardziej zaawansowany bardziej rozbudowany od iMovie bo iMovie nie jest taki zły trochę tam klikałem, ale to tak z braku zajęcia

#1679 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 00:45

@ciki netu nie miałem :P poza tym standardowo - mało czasu :P

#1680 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 19 lutego 2011 - 00:46

Tak w dużym uproszczeniu: wiedza oraz umiejętności wyniesione z Alma Mater (nie mylić z delikatesami Alma ;) ) zależą tylko i wyłącznie od nas samych. Dlatego warto być świadomym wyzwania intelektualnego.

#1681 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 19 lutego 2011 - 00:46

Tak wiesz raczej do zabawy,nakręcę filmik nakręcę drugi filmik dam fajną muzyczkę jakiś klimacik połączymy te dwa filmiki przerzucimy na FaceBook'a żeby zanudzać znajomych i tyle.

#1682 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 00:50

Tak w dużym uproszczeniu: wiedza oraz umiejętności wyniesione z Alma Mater (nie mylić z delikatesami Alma ;) ) zależą tylko
i wyłącznie od nas samych. Dlatego warto być świadomym wyzwania intelektualnego.

W moim przypadku koniec studiów lic. i ewentualna rekrutacja na magisterskie każe mi się zastanawiać nad tym czy warto brać dalej udział w tym cyrku.

Tak wiesz raczej do zabawy,nakręcę filmik nakręcę drugi filmik dam fajną muzyczkę jakiś klimacik połączymy te dwa filmiki przerzucimy na FaceBook'a żeby zanudzać znajomych i tyle.

iMove da radę :P

#1683 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 19 lutego 2011 - 00:51

To dobrze już wiem na co wydam kolejne 3,99 Euro :D

#1684 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 00:55

@N_E_M odciąłeś żeby podołać sesji?? hehe @dvcam ale to jest tak z każdą wiedzą, że to kwestia nas samych i naszych chęci a nie szkoły którą kończymy można skończyć Jagieloński i być .... bo się skończyło. Ja wiem na swoim przykładzie mam wykształcenie wyższe i to wszystko w tym temacie, wiedzę i umiejętności żadne. @Mercz do takiej zabawy to iMovie jest wręcz idealny prosty intuicyjny program.

#1685 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 19 lutego 2011 - 01:02

Co powiecie na temat gry N.O.V.A 2? Jak tam multiplayer? Uwielbiam jak mi się posty dublują:/

#1686 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 01:03

Ostatnie gry jakie były prze zemnie przerabiane to jak miałem okna i to było DIablo II i StarCraft Brod War. Odpadam z tematu :D

#1687 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 01:09

@ciki, nie:P przeprowadzka i zmiana usługodawcy :P nie należę do tych co się spinają w trakcie sesji:P

#1688 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 01:13

To tak jak ja bo zawszę jak byłą sesja to ja zawsze miałem największą ochotę na imprezę i zabawę. W sumie nie wiem dlaczego impreza w trakcie sesji była zawszę fajniejsza od tej już po sesji.

#1689 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 01:15

imprezy na zakończenie sesji są najlepsze;P

#1690 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 19 lutego 2011 - 01:30

Ciekaw jestem czy na forum było kiedyś 0 aktywnych użytkowników i czy np 0 odwiedzających w jednym czasie?

#1691 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 01:34

Nom właśnie a u mnie było tak, że te podczas były najlepsze, ale pewnie dlatego, że to był dobry pretekst by zamiast się uczyć zrobić ściągę. Jest noc zebrało mnie na sentymenty... hehe ale muszę się pochwalić ostatni tydzień spędziłem w domu rodzinnym a tam wielkie przygotowania do remontu i tak przewalając kolejne pułki znalazłem około 300 płyt CD i jakieś 500 vinyli byłem w szoku zawaliło mnie z nóg,że takie rzeczy są w domu Mama nigdy mi nie powiedziała o tych zbiorach bo jak sam stwierdziła, wydawało jej się, żę wszystkie zostały oddane pare lat temu Wszystkie przytachałem do Wawy słucham  obecnie lecą Polskie Ballady Rockowe Mała Wojna :D:D:D:D

#1692 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 19 lutego 2011 - 01:35

Masz szczęście z tymi vinylami...:)

#1693 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 01:44

Szczęście.... ja się popłakałem jak to zobaczyłem a jak za czołem to przeglądać to dostałem euforii radości. Czesław Niemen Sen o Warszawaie, Dziwny jest ten świat orginał na vinylu nom proszę Cie to skarb nie do znalezienie. Większość moich rówieśników zna te nagrania tylko z youtube.com lub WYP3- Mam tak samo jak ty, ale tylko sampel bo nie podejrzewam większości o całość

#1694 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 01:49

Ciki u mnie w domu też leży mnóstwo winyli, jest adapter, a w dzieciństwie miałem na koncie porysowane parę płyt i złamane igły :D

#1695 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 01:56

Jestem w stanie od kupić od Ciebie wszystkie vinyle jakie masz naprawdę. Podaj tylko co tam jest ile sobie za to życzysz. Ostatnio byłem na wolumenie gość handlował starociami miał w swoim asortymencie vinyle sprzedawał po 5 zł za sztukę zrobiłem interes życia podszedłem i powiedziałem, że dam mu 50zł za wszystkie bo więcej w nawet nie miałem gotówki i o dziwo gość na to poszedł i tym sposobem nabyłem jakieś 40 vinyli fakt, że spora część to jakiś shit typu nauka języka rosyjskiego na vinylu. ale co mi tam

#1696 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 02:00

Nie są na sprzedaż ;) A na takich targach staroci często da się znaleźć prawdziwe perełki, trzeba dobrze poszukać, a ludzie co wyprzedają swoje kolekcje często sami nie są świadomi co posiadają.

#1697 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 02:07

hehe to fakt, ale ten mi raczej wyglądał na menelka który zbiera na flaszkę więc jak dostał 50zł to stwierdził, że ma na dwie flaszki i fajki i był szczęśliwy i z przekonaniem, żę też zrobił interes życia. Trazakcja idealna i kupujący i spędzający ubili interesy życia czego więcej chcieć :D:D:D Szkoda :(:(

#1698 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 02:11

Vinyl ma moc, ma magię, ma to czego nie ma CD i mp3, więc sam rozumiesz, że nie mógłbym tego sprzedać :) nieważne jak wyglądał, ważne, że miał to co chciałeś dostać ;)

#1699 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 02:20

Vinyl, CD, Mp3 to nawet nie podlega porównaniom. Bo to było by pogwałcenie wszelkich moralnych zasad jak to było "jeśli samplujesz z mp3 jesteś h*j nie producent robisz gnój pucybucie i nic ponad" O.S.T.R.- Nie każdy Rozumiem ja za swoje płyty, vinyle, studio to bym życie oddał.

#1700 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 02:23

dobry track ;) i nie można się z tym nie zgadzać:P i w końcu cytujesz;P wcześniej pojawiło się parę tekstów i ich nie cytowałeś;P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych