Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4979 odpowiedzi w tym temacie

#1301 radek96

radek96
  • 758 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 02:14

N_E_M nigdy nie śpi :) On czuwa.

#1302 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów
  • SkądOne of Banksy's manors

Napisano 19 stycznia 2011 - 02:18

N_E_M znów nie śpisz Noc nie daje Snu 2 ??? :)

Świetny utwór, ale jedynka lepsza ;)

Ostatnio mało sypiam ;p oj bardzo mało :D

---------- Wpis dodano o 02:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:18 ----------

N_E_M nigdy nie śpi :)
On czuwa.

Coś w tym jest :D

#1303 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 stycznia 2011 - 02:22

Świetny utwór, ale jedynka lepsza ;)

Ostatnio mało sypiam ;p oj bardzo mało :D

---------- Wpis dodano o 02:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:18 ----------

Coś w tym jest :D

Hehe ja wole dwójkę Chada wymiata w tym kawałku zresztą jak to Chada w ostatnich czasach od wydania Procederu

#1304 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 02:33

Bit w dwójce daje zupełnie inny klimat niż w jedynce, który bardziej mi pasował. Faktycznie, Chada dobrze nawinął w tym kawałku, ale bardziej pasują mi tu Had i Diox. Generalnie na 23:55 jest za dużo gości, jednak nie zmienia to faktu, że płyta świetna i często gości w odtwarzaczu :P

#1305 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 stycznia 2011 - 02:48

Nom wiadomo Czarny Hi-Fi daje radę na bitach. 23:55 bardzo dobra płyta i dość często gości na głośnikach to jednak u mnie częściej można natknąć się na Chadę i jego Proceder choć płytka już trochę ma czasu bo jest z 2009 roku czy Ryśka ostatnim czasem bardzo mocno jaram się Chadą i mocno czekam na jego drugie solo choć wiadomo jego plany mocno pokrzyżowawała mu odwieszenie wyroku przez sąd i odsiadka w zakładzie karnym.Płyta zapowiada się ciekawie bo na bank będzie tam Sokół Pezet i Małolat więc płyta będzie też obsadzona dobrymi futuringami

#1306 daxo0o90

daxo0o90
  • 11 postów
  • SkądJelczc, Wroclaw, Poland, Poland

Napisano 19 stycznia 2011 - 03:03

Ja obecnie nie pracuje , jestem emigrantem żyjącym w Portsmouth w UK , a nocki zawalam bo lubię zresztą w nocy dzieje się wiele więcej niż w ciągu dnia :)

#1307 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 03:06

Cała czwórka daje radę :) 2009 i trochę czasu? Są starsze płyty, które często u mnie słychać :P Proceder często oceniany za jedną z najlepszych płyt w 2009, zaraz obok tych Pyska i Małpy. O gościach na drugim solo Chady już słyszałem, ale ostateczną listę poznamy pewnie w dniu premiery, a do tej jeszcze trochę czasu minie. Na razie liczę na inne płyty, które, mam nadzieje, ukażą się w tym roku :)

#1308 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 stycznia 2011 - 03:33

Nie nom ja słucham też płyt starszych nom wiadomo Publick Enemy Krs One czyli lata90. Co do płyt z tego roku to napewno OSTR to już za chwilę bo 22lutego premiera. W najbliszym czasie SLU i Reedukacja czekam też na ta płytę ja zobaczyłem sesje nagraniową z La Bomba Studio z OSTRem i Ryśkiem to dostałem ciarek na całym ciele ehcte. Trac będzie kozak plus jeszcze trzeci gość który nie został ujawniony a jak mówi Dj Decks może zmiarzdzyc obu chłopaków jestem ciekaw kto to a nom i oczywiście Parias tylko trzech gości na płycie swych potwierdzonych to Małolat i Małpa plus jeszcze ktoś kto nie wiadomo ja myśle ze to będzie Vienio

#1309 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 04:33

Nie wątpię, po prostu twierdzę, że rok dla płyty to nie jest dużo ;) La Bomba Studio mnie zaskoczyło, ale bardziej czekam na to co zaprezentuje OSTR 22 lutego, niż na jego produkcję z Ryśkiem :D Czekam teraz na to co pokaże Parias - świetna pierwsza odsłona, live z The Fresh i ostatnia wstawka z Pyskatym (pojawi się on na płycie). Szkoda, że mnie nie było na koncercie Leszka we Wro, bo podobno byli wszyscy w 3 ;) Liczę też na Logikę Gry Dioxa - promo świetne.

#1310 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 21:31

Ryśka delikatnie mówiąc sympatią nie darzę, dlatego krecha dla OSTRego;p niemniej Adam jest jednym z moich ulubionych raperów polskiego podwórka, dlatego czekam też na 22.II. Rap w jeden weekend zaprezentowany na Złodziejach Zapalniczek mnie nie zawiódł, więc myślę że i tu będzie dobrze:) Co do HiFi Bandy -> 23:55 jest leci u mnie przynajmniej raz dziennie (zwlaszcza zarazenia czy za pozno by nawracac - el da sensei i returners to mistrz polaczenie!). Jednak najwieksze nadzieje wiaze z nowa plyta Małpy. Moim zdaniem to chyba jeden z najlepszych debiutów 2009 (o ile sie nie myle co do roku). Uwielbiam jego rap, plyta "Kilka Numerow O Czyms" to majstersztyk. Bylem ostatnio na jego koncercie w niewielkim warszawskim klubie "mechanik" - pozamiatał!:)

#1311 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 168 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 21:53

Idźcie smędzić o tym na PM, co? ;-)

#1312 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 23:45

@ftpd temat tabu? kilkakrotnie poruszany był tu temat muzyki, o ile dobrze pamiętam, nawet przez Ciebie ;)

#1313 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 168 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 23:54

No właśnie, muzyki. Jestem nietolerancyjną świnią, ale Wy nie rozmawiacie o muzyce, tylko o hophipie.

#1314 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 23:56

@ftpd temat tabu? kilkakrotnie poruszany był tu temat muzyki, o ile dobrze pamiętam, nawet przez Ciebie ;)

ftpd nie trawi rapu, ale już w innym temacie doszliśmy do porozumienia że są gusta i guściki:P
ehh długa noc dziś przede mną.. Egzamin z ekonomii w poniedziałek, a ja jeszcze nie zacząłem w zasadzie. A teraz jeszcze Barcelona przerżneła 3:1 z drugoligowym Betisem.. dobrze, że dzięki ubiegłotygodniowej wygranej 5:0 mają awans w kieszeni:) (oczywiście z całym szacunkiem dla forumowych kibiców innych klubów ;) )

#1315 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:00

ftpd nie trawi rapu

Zapewniam cię, że nie tylko ftpd :D

#1316 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:10

@jasi0 mi raczej chodzi o to, że poruszamy temat konkretnego gatunku muzyki, dyskusja zgodna z regulaminem, w dziale offtopic, w dość specyficznym wątku, więc dlaczego mamy z tym robić wypad na PM? ja mam nadzieje, że dzisiaj w końcu wcześniej pójdę spać, a dwa projekty na jutrzejsze zajęcia trzeba przygotować i nauczyć się na koło, w zasadzie to poprawę koła:D Kolejna bezsenna noc raczej mi się nie uśmiecha, tym bardziej, że po wczoraj w pracy usypiałem :D

#1317 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:12

Taaaa wcześniej... to znaczy kiedy? :D

#1318 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:14

Ostatnio, kiedy pamiętam, że się kładłem to było ok. 3 :D Wczoraj, na przykład, łóżko stanowiło świetną ozdobę pokoju, a nie mebel użytkowy :D

#1319 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:18

I nie bolą cię plecy i inne części ciała jak tak długo przy biurku siedzisz?

#1320 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:21

@jasi0 mi raczej chodzi o to, że poruszamy temat konkretnego gatunku muzyki, dyskusja zgodna z regulaminem, w dziale offtopic, w dość specyficznym wątku, więc dlaczego mamy z tym robić wypad na PM?

No zgadzam się w 100%, ale o ile dobrze zrozumiałem, to ton wypowiedzi ftpd ( ";)" ) był raczej żartobliwy:P
wracając - ja dziś robiłem drobny porządek w iTunesie. Do tego pożyczyłem od kumpla wcześniej słabo mi znanego Tetrisa i nieźle mi znanego Quiza. Jutro będę się wsłuchiwał w drodze na uczelnię. Poza tym jak mi tak przypomnieliście o 23:55 to zacząłem słuchać płytki "Global Takeover" (El Da Sensei + The Returners). miód:)

#1321 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:23

Bywa różnie, kiedyś bolały mięśnie z niewyspania ;) A na plecy itp. to mamy proszki przeciwbólowe ;) Jednak mimo wszystko rzadko zdarza mi się je łykać :D

#1322 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:26

Pytam bo mnie po 3-4 godzinach zaczynają boleć plecy :D

#1323 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:41

No zgadzam się w 100%, ale o ile dobrze zrozumiałem, to ton wypowiedzi ftpd ( ";)" ) był raczej żartobliwy:P

kwestia dyskusyjna, ja mogłem to zupełnie inaczej odebrać ;)

Porządki w MB planuje na weekend, możliwe, że w iTunes też, ale to jak starczy czasu:D Raczej będzie stawianie systemu od zera.

El Da Sensei i The Returners <- świetnie połączenie :)

Ja może wrzucę znowu 23:55 i zacznę nastawiać się na środowy koncert HiFi :D A może jednak TeTris? Dwuznacznie to dobra płyta, też 2009 :) Ale zupełnie inna niż te, z '09, o których wcześniej pisałem:P

---------- Wpis dodano o 00:41 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:39 ----------

Pytam bo mnie po 3-4 godzinach zaczynają boleć plecy :D

trenuj :D

#1324 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 168 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:53

Ja siedziałem od 9:00 do 21:00 w serwerowni. Boli mnie absolutnie wszystko ;-)

#1325 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 00:56

Ja siedziałem od 9:00 do 21:00 w serwerowni. Boli mnie absolutnie wszystko ;-)

Podobne godziny pracy do moich:D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych