Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4979 odpowiedzi w tym temacie

#326 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 16 marca 2010 - 23:54

jak to powiadają: coś*za coś. chociaż ja wolę taki system jak mam, gdzie uczelnia na bieżąco wymaga przygotowania z materiału, co konkretną partię materiału dodatkowo sprawdzane to jest na kolokwium itd. wymusza to systematyczną pracę przez co i więcej się*pamięta. a wszystko da się*zorganizować - np. za 7 minut idę spać, więc mówię wszystkim w naszej Krypcie dobranoc ;D a pewnie co niektórym to już mogę spokojnie mówić: dobry dzień :D

#327 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów
  • SkądOne of Banksy's manors

Napisano 17 marca 2010 - 00:00

U nas wszystko zależy od przedmiotu i semestru. W niektórych było tak, ze systematycznie co tydzień, lub co jakiś czas było robione (zazwyczaj i tak koła mamy co kilka list, albo 2/sem.) ale zdarzały się semestry, gdzie wszystkie koła w jednym tygodniu upakowali (jak w LO:D)

#328 Gryniu

Gryniu
  • 207 postów
  • SkądChojnice / Gdańsk

Napisano 18 marca 2010 - 01:27

Coś dzisiaj cicho... Wszyscy smacznie śpią? Ja właśnie skończyłem opisywać moją walkę z iPkiem :-P

#329 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 18 marca 2010 - 01:30

życie jest zbyt krótkie, by marnować je na sen:P a co nie tak z iP?

#330 serotonium

serotonium
  • 131 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2010 - 01:30

jutro na 9 do pracy, a zmierzyłem się dziś z tzw. grypą żołądkową... cały dzień spałem (no z małymi przerwami) i teraz moja aktywność osiągnęła szczytową formę... :P

#331 Gryniu

Gryniu
  • 207 postów
  • SkądChojnice / Gdańsk

Napisano 18 marca 2010 - 01:34

*N_E_M

Za dużo by opowiadać :-D Ale zapraszam do lektury :-P
Link

---- Dodano 18-03-2010 o godzinie 01:37 ----
*Serotonium :

Ale mam nadzieję , że zwalczyłeś grupę.
Uważam , że najgorsza z gryp.
Mnie gdzieś miesiąc temu dopadła , oj źle wspominam tamte czasy :-D tylko , że wtedy najwięcej czasu przesiedziałem na "tronie" :-D

#332 serotonium

serotonium
  • 131 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2010 - 01:41

ja mam hmm stety/niestety większe problemy związane z drugą stroną :P ale mój żołądek też jest pusty. Jutro muszę sobie zaaplikować jakąś dawkę powerade'ów co by uzupełnić elektrolity w organizmie :)

#333 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 18 marca 2010 - 01:50

@Gryniu cośtam napisałem Ci w temacie:) oj, grypy żołądkowej dawno już nie miałem, i oby tak zostało:D szczerze - współczuje, bo zawsze się męczyłem (cały dzień w łóżku, nie do życia;/)

#334 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 18 marca 2010 - 02:04

Witam nieśpiących! Ah gdzie te globalne ocieplenie o którym krzyczą non stop! Dziś na Pucharze Świata w biegach narciarskich zmarzłem do szpiku kości - jedyna rozgrzewką był doping dla naszej Justyny (oczywiście doping głosowy a nie w ampułkach :) ) Było zajeb... mimo ze Justyna zajęła tylko II miejsce !!! Ja po całym dniu w chłodzie tez się teraz rozgrzewam - nalewką wiśniową na spirytusie :) żeby grypy nie dostać ... oczywiście nie tej żołądkowej.

#335 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 18 marca 2010 - 02:06

Nieśpiący witają;D

#336 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 18 marca 2010 - 02:20

Ciesze się, ze ten watek ma już ,,własne,, życie i co ważniejsze nie trzeba go codziennie zamykać i otwierać po to aby nikt w nim nie pisał za dnia bo nie powiem ale była to straszna upierdliwość dla jego użytkowników jak i Moderacji (często zapominało się o tym albo nie było nikogo akurat żeby go np. otworzyć o zmierzchu) Tak trzymać Panowie i Panie!

#337 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 18 marca 2010 - 02:24

Są po prostu userzy, którzy prowadzą nocny tryb życia:P Jak czasem zerknę na liczbę użytkowników w nocy, to jest nas całkiem sporo, ale rozumiem, że część tylko przegląda itp. Co do Justyny, to chyba doping od kibiców jej wystarcza:D, a II miejsce, to chyba nie tak źle;>

#338 gall

gall
  • 98 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 marca 2010 - 02:25

Pytanie tylko co uznasz za dzień a co za noc . . .

#339 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 18 marca 2010 - 02:28

Przed chwilą się właśnie zastanawiałem co z np. osobami, które wyemigrowały do Stanów (a kilka jest) i przez różnice czasowe przeglądają forum naszą nocą;) W zasadzie userzy są, a nie zawsze dużo się pisze:) Tutaj tez różnie bywa z aktywnością;)

#340 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 18 marca 2010 - 02:34

Są po prostu userzy, którzy prowadzą nocny tryb życia:P Jak czasem zerknę na liczbę użytkowników w nocy, to jest nas całkiem sporo, ale rozumiem, że część tylko przegląda itp.

Co do Justyny, to chyba doping od kibiców jej wystarcza:D, a II miejsce, to chyba nie tak źle;>

Nie było Nas tzn. Polaków dziś aż tak dużo bo całe biegi odbywały się w godz. 12-17 czyli większość w pracy ... tylko nieliczni szczęśliwcy (w tym ja :) ) jak chcą to mają wolne w zależności od potrzeb.
Mnie najbardziej ucieszyło to, iż Marie Björgen była trzecia ... bo przed zawodami jak z nią rozmawiałem i usłyszała ze jestem Polakiem to powiedziała cyt.: ,,... i tak dziś wygram z Justyną Kowalczyk!...,, - no i proszę - PRZEGRAŁA - była trzecia !!!:lol:
Mam nadzieje, ze na zakończeniu tegorocznego pucharu w Falun (19-21 marca czyli za 2 dni) będzie nas znacznie więcej.

#341 iFilip

iFilip
  • 791 postów
  • SkądGarwolin

Napisano 18 marca 2010 - 02:51

A ja właśnie wróciłem z IMaxa. Obejrzałem Avatar w 3D. Na prawdę wart iść do IMaxa.

#342 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 18 marca 2010 - 02:58

E tam! Ja bylem na nim w Cosmonova - zerknij: Technical description - Naturhistoriska riksmuseet [NS4 version]
Bilety trzeba było rezerwować prawie miesiąc wcześniej bo wyświetlali trzy seansy w tym kinie.

#343 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 18 marca 2010 - 03:00

Blade__ Pewność siebie w sporcie jest potrzebna, ale podejrzewam, że powiedziała to bardziej z zawiścią, niż z humorem (jak np. skoczkowie:D). Pewnie więcej ;) Jak byłem za granica, to to co mi zostało wyjątkowo w pamięci - Polacy chętnie pojawiają się na wszelkiego rodzaju imprezach (czy to sportowe, czy jakieś lokalne, festyny itp.). Miejsca takich imprez były tymi, w których na 100% dało się spotkać większą grupę Polaków, i to nie przypadkowo.

---- Dodano 18-03-2010 o godzinie 03:02 ----
też chętnie do iMax'a skoczyłbym ;)

#344 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 18 marca 2010 - 03:06

Uwierz mi, jest bardziej przyjemna niż wygląda w telewizji - po całych zawodach bez problemu dawała Polakom autografy, robiła sobie z nimi zdjęcia w przeciwieństwie do większości zawodników ale to trwało do czasu gdy jeden z naszych rodaków wraz z dwoma swoimi kompanami (wszyscy dobrze wstawieni) podeszli do Björgen dającej naszym rodakom autografy i po angielsku spytali się ludzi czemu robią sobie zdjęcia i biorą autografy od narkomanki...ona oczywiście to słyszała. Momentalnie odeszła - trzech debili zrobiło przypal sobie a co gorsza wszystkim normalnym.

#345 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 18 marca 2010 - 03:10

Mistrzowie wyczucia ;] ale jak to z tą astmą jej jest, to chyba nie wiadomo?;) (nie jestem za bardzo w temacie), pozwolenie ma na stosowanie leków, bo choruje, ale ile w tym prawdy? z drugiej strony, teraz po aferach dopingowych szykują się specjalne projekty ustaw od Ministerstwa Sportu i Turystyki:D

#346 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 18 marca 2010 - 03:15

Z tą jej astmą to ja tez mam mieszane uczucia bo jakby nie było to wspomaganie farmaceutyczne ... ale to sprawa miedzy nią a Justyną a nie pijanymi robochłopami bez kultury, wyglądu, pieniędzy itd. itp. :)

#347 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 18 marca 2010 - 03:34

Więc to typowe polaczki, a nie Polacy:D Skomentują wszystko co się da. Nie mam nic przeciw Polonii, ale jak widzę takich emigrantów i problemy jakie przez nich najczęściej są, to krew zalewa...

---- Dodano 18-03-2010 o godzinie 03:52 ----
na mnie czas:)
dobrej nocy (jeszcze nie świta:D)

---- Dodano 18-03-2010 o godzinie 23:01 ----
Dzisiaj trochę wcześniej, ale już otwieram:)

i w planie mamy do zrobienia dzisiaj projekt z ekonometrii ;] a rano zajęcia;/

#348 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 20 marca 2010 - 23:09

A ja leże w łóżku. Wirus gardła ale dał mi popalić :)

#349 iFilip

iFilip
  • 791 postów
  • SkądGarwolin

Napisano 20 marca 2010 - 23:30

A ja leże w łóżku. Wirus gardła ale dał mi popalić :)

Spróbuj tego:
Kaspersky Anti-Virus - najlepszy Antywirus. Ochrona komputera przed wirusami, hakerami i spamem

:-D

#350 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 21 marca 2010 - 00:52

Płucz usta i podniebienie Listerine albo roztworem z wodą utlenioną. Nie dopuść aby infekcja rozwinęła się - to invaders z kosmosu - wirusy - próbują przejąć kontrolę nad Twoim ciałem i duchem. Nie daj się. UŻYJ broni chemicznej przeciwko najeźdźcom. Space Invaders - die, die, die!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych