Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4979 odpowiedzi w tym temacie

#2976 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 04 września 2011 - 21:46

A witam, ja jestem pewnie do około 0:30 ;)

#2977 eloszki

eloszki
  • 998 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 września 2011 - 21:48

O co chodzi w oznaczeniach maka? Np. Mc371 ( to wiem ) ale dalej mnie zastanawia co oznacza za tym symbolem np. Pl\A lub B\A itp ?

#2978 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 04 września 2011 - 22:00

Strzelam, że kraj dystrybucji. Chcecie suchara? :D

#2979 eloszki

eloszki
  • 998 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 września 2011 - 22:01

Dzieki tez mi sie tak wydawalo. Dawaj suchara:)

#2980 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 04 września 2011 - 22:05

Mała dziewczynka wybrała się z ojcem do fryzjera. Stanęła obok fotela fryzjerskiego, w momencie gdy fryzjer obcinał włosy tacie. Dziewczynka jadła brzoskwinię. Fryzjer uśmiechnął się i mówi: - Kochanie, będziesz miała włosy w swojej brzoskwini. - Wiem - odpowiada dziewczynka - i urosną mi piersi...

#2981 miko11

miko11
  • 586 postów
  • SkądLos Angeles , Katowice

Napisano 04 września 2011 - 22:09

Nie ma to jak dobry suchar :D

#2982 Komel

Komel
  • 1 410 postów
  • SkądTarnów

Napisano 04 września 2011 - 22:20

Witam, was. :D

#2983 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 04 września 2011 - 22:22

Komputer znów żyje! :)

#2984 miko11

miko11
  • 586 postów

Napisano 06 września 2011 - 21:06

Polska i gol ?

#2985 maryce

maryce
  • 109 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 06 września 2011 - 21:08

Mecz się jeszcze nie skończył :) Ciekawy hint na wieczór, dla lionowców :) Wchodząc do Mission Control lub Launchpad, można włączyć dodatkowy efekt motion blur. Widać to fajnie przy przewijaniu ekranów w launchpad lub gdy mamy sporo okien w mission control. Wystarczy TO włączyć skrótem cmd+m :)

#2986 miko11

miko11
  • 586 postów

Napisano 06 września 2011 - 21:13

Fajne fajne , a jak to wyłączyć ? :D EDIT : Mam :)

#2987 maryce

maryce
  • 109 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 06 września 2011 - 21:14

Tak samo :) Naciśnij jeszcze raz ten skrót.

#2988 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 06 września 2011 - 21:29

Dobre! Podoba mi się:D Co tam u was słychać?

#2989 bartek001b

bartek001b
  • 1 104 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 06 września 2011 - 21:33

Polska bramkę strzeliła lol Ja mam jutro szkołę I mam hasło do szkolnej sieci:) A tak to nic Czekam ciagle na iOs 5:)

#2990 miko11

miko11
  • 586 postów

Napisano 06 września 2011 - 21:53

ja też mam szkołę , i jakoś bardo się nie ciesze :P

#2991 Koyot

Koyot
  • 947 postów

Napisano 07 września 2011 - 21:17

Ja szkoły już nie mam, ale za to problemy z dziewczyną :( Mówię Wam, chłopaki, jak już kiedyś znajdziecie tą jedyną, inną od wszystkich, to starajcie się. Starajcie się zrozumieć. Macie może jakieś ciekawe pomysły na hm... przeprosiny to nie będą, raczej odnowienie związku (oboje popełniliśmy parę błędów i daliśmy sobie trochę czasu)? Dobrze ją znam i wiem co mogłoby ją zaskoczyć, uszczęśliwić, ale ostatnio na niczym się nie mogę skupić... Nie wiem, kiedy ostatni raz spałem w nocy, nic mi się nie chce już no. Tak źle jeszcze nie było, a mi strasznie zależy (na żadnej wcześniej, z którą byłem mi tak nie zależało). No depresja totalna. Burza mózgów to coś czego mi trzeba, mamy czas do piątku. Więcej nie wytrzymam. Ale dobra. Mój pomysł: Wpadam do niej do pracy przed obiadem i daję coś, co sam ugotowałem (uwielbia to, jakiś czas temu - przed nieszczęsną kłótnią - nawet się pytała co jej ugotuję), do tego coś na deser (mam jutro dużo czasu, więc będzie ciasto malinowe), uwielbia popcorn, cytrynową fantę i cheetosy serowe, więc to też załatwię. Gadane mam i w ogóle, ale czegoś mi brakuje... Aha, mam jeszcze list (lubimy do siebie pisać), rozpisałem się narazie na 18 kartek... Oczywiście dorzucam do środka origami. Ale to już wszystko było... No oprócz tego, że niespodzianka w pracy. A już kiedyś się odgrażałem, że to zrobię w najmniej oczekiwanym momencie :P Nie chcę za bardzo prosić o spotkanie, bo może odmówić i w ogóle będzie kaszana, jest dość uparta. Dlatego stawiam na jakąś niespodziankę, element zaskoczenia. Umówienie się na konkretną godzinę w konkretnym miejscu jest jakieś takie bez emocji. Drogie prezenty odpadają, to nie robi wrażenia (za to ją między innymi kocham, że jest taka normalna pod tym względem), ale coś oryginalnego, nietypowego, jedynego, najlepiej zrobionego przez siebie jak najbardziej. Mój post brzmi dość śmiesznie, przyznaję, ale siedzę na tym forum już bardzo długo i chyba nie na takie tematy się tu już dyskutowało ; )

#2992 Komel

Komel
  • 1 410 postów
  • SkądTarnów

Napisano 07 września 2011 - 21:29

Przeczytałem całe. Daj jej linka do tego co napisałeś , może sobie to weźmie do serca ;)

#2993 Koyot

Koyot
  • 947 postów

Napisano 07 września 2011 - 21:30

Przeczytałem całe.

Dzięki :)

Daj jej linka do tego co napisałeś , może sobie to weźmie do serca ;)

Odpada, na litość jej nie mogę brać :) Musi być coś ekstra.

#2994 Komel

Komel
  • 1 410 postów
  • SkądTarnów

Napisano 07 września 2011 - 21:34

Mhm.. coś extra , niedrogie ? Dziwna ta twoja dziewczyna :) Kompletnie nie moge jej zrozumieć, ty już ledwo żyjesz na forum piszesz o problemie a ona nawet sie nie odzezwie. Może jest z kimś innym ?

#2995 Koyot

Koyot
  • 947 postów

Napisano 07 września 2011 - 21:49

Mhm.. coś extra , niedrogie ?

Dziwna ta twoja dziewczyna :) Kompletnie nie moge jej zrozumieć, ty już ledwo żyjesz na forum piszesz o problemie a ona nawet sie nie odzezwie.

Może jest z kimś innym ?

Nie dziwna, tylko idealna :D Nie byłoby nic przyjemnego, gdyby można było ją uszczęśliwiać drogimi prezentami...

Odezwać się odezwała, ja też, ale jak wspomniałem, stwierdziliśmy, że potrzebujemy trochę czasu. Więc rozmowa nie była w stylu "pogadamy?", tylko "mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok, do usłyszenia później". Mi ten czas już bokiem wychodzi, zrobiłem wszystkie zlecenia, obejrzałem wszystkie filmy, które miałem obejrzeć, po prostu wszystko już pozałatwiałem... Tyle mam czasu jak jej nie ma :(

Nie jest z kimś innym, to wiem.

#2996 miko11

miko11
  • 586 postów

Napisano 08 września 2011 - 21:53

Wie ktoś ile trzeba czekać , aż przyślą linka z Microsoftu na maila , chodzi o microsoft office .

#2997 Pedro407

Pedro407
  • 597 postów
  • SkądWrocław

Napisano 11 września 2011 - 22:18

Wie ktoś ile trzeba czekać , aż przyślą linka z Microsoftu na maila , chodzi o microsoft office .

a ile już czekasz? może zawiesił im się komputer?;)

#2998 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 12 września 2011 - 00:32

Koyot to uczucie wychodzenia czasu bokiem jest straszne, przez ostatni miesiąc też je odczuwałem (podobna sytuacja ale jednak lżejsza) ale już chyba przeszło... przynajmniej tak mi się wydaje.

Dziwna ta twoja dziewczyna :) Kompletnie nie moge jej zrozumieć, ty już ledwo żyjesz na forum piszesz o problemie a ona nawet sie nie odzezwie.

To się akurat zdarza ;)

No a teraz zmykam spać.

#2999 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 12 września 2011 - 04:38

Jeżeli można uznać, że piszemy do godziny 6, to ja się jeszcze mieszczę w czasie. ;) Ja właśnie o tej gdzinie przez cały tydzień (oprócz weekendu) wstaję do szkoły (gimn). Czekać muszę jeszcze dwa tygodnie na iPhone 4, gdyż wtedy kończy mi się abonament w T-Mobile i właśnie ten telefon chciałbym wziąć, tak więc - trzymajcie się. :]

#3000 Komel

Komel
  • 1 410 postów
  • SkądTarnów

Napisano 12 września 2011 - 21:23

Witam was.. dawno na forum się nie udzielałem, ale postanowiłem przybyć. Coś temacik śpi :(.. @Cintu... trzymam kciuk(i) ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych