[Audio] Logic - wersja demo
Napisano 04 grudnia 2006 - 15:25
Napisano 04 grudnia 2006 - 16:38
obawiam się, że nie ściągniesz demówki, bo dystrybuowana jest tylko wersja z kluczem hardware'owym. Jeśli uzyskasz klucz - XSKey - to będziesz mógł uruchamiać program bodajże przez 30 dni, a potem musisz Logica Pro kupić.
Musiałbyś poszukać jakiegoś dilera softu muzycznego, albo zapytać w SADzie bezpośrednio, jak uzyskać taką demówkę.
Być może wystrczyłby znacznie tańszy Logic Express
logic Pro współpracuje ze wszystkimi kartami z którymi współpracuje CoreAudio
Tu jest forum Logica - jeśli znasz troche inglisz, to się szybko zorientujesz, czy logic Pro jest dla Ciebie.
Napisano 04 grudnia 2006 - 17:29
Napisano 04 grudnia 2006 - 22:32
Napisano 07 grudnia 2006 - 01:13
Napisano 07 grudnia 2006 - 18:04
Napisano 15 grudnia 2006 - 08:45
Napisano 22 grudnia 2006 - 02:12
Napisano 27 grudnia 2006 - 23:32
To po pierwsze po drugie nie piszcie o logic jak go nie znacie i nie wychwalajcie pod niebiosa softu znanego wam bo to dziecinada jest straszna typu ja mam wiekszego pisorka każdy pracuje na tym na czym mu wygodniej i w zalezności co chce robic jeden i drugi soft ma podobne mozliwości ale jesli chodzi o MIDI to nie ma zaden soft takiego potencjału jak Logioc (budowa modularna)
Odnośnie DP 5 musisz zrobic upload do 5.1 bo piątka czesto sie sypie i nie potzrebuje żadnego interfejsu zeby działać poprawnie wystarczy to co masz
Napisano 28 grudnia 2006 - 15:28
Napisano 28 grudnia 2006 - 22:55
Pierwsze słyszę żeby Cubase LE było dołączane za darmo do gazety. BZDUA ! Podaj gazetę i numer !jarku t. - widac ze niezbyt sie znasz na produktach Steinberga
i pewnie Digidesign tez
Za darmo to byl dolaczany Cubase LE i to w wersji na PPC - a kolega tu wyraznie pisze o macbooku.
To microLOGIC był za darmo dołączony do gazet komputerowych i z tego co pamiętam tylko w wersji dla PC i to daaaawno temu. Nie spotkałem microLogic dla maca. Więc nie mieszaj bo nie masz racji.
Ciekawe ...Logic to pewnie i dobry soft, ale nauczyć się go do plynnej pracy to spore wyzwanie
Mam wrażenie że na oczy nie widziałeś Logica ....
Albo radził bym zająć się czymś innym ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych