Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iTunes łączenie plików w albumy - tagowanie plików w albumy & tworzenie albumów w iTunes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
59 odpowiedzi w tym temacie

#51 ar3kb

ar3kb
  • 4 635 postów
  • SkądSchlesierland - Königshütte/Laurahütte

Napisano 11 października 2012 - 21:52

Jak masz 4 CD przypadające na jedno wydanie, to przy każdym właściwym powinno być 1 z 4 dla CD 1 / 2 z 4 dla CD 2 itd. O to mi chodziło. :) Pozdrawiam.

#52 L1ghT

L1ghT
  • 18 postów

Napisano 11 października 2012 - 22:00

aa, ale to nadal nie rozwiązuje mojego problemu : d

@down
Dziękuję ; D

Proszę pisać zgodnie z zasadami języka polskiego! [url=http://myapple.pl/aplikacje-z-app-store-164/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html]Tutaj [/url]znajduje się pomocny link.
plmax

#53 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 11 października 2012 - 22:04

Wpisz wykonawcę albumu.

Zdanie kończymy kropką.
Przeczytaj koniecznie TO.
plmax

:shock: plmax kobieta Ci nie daje...?

#54 L1ghT

L1ghT
  • 18 postów

Napisano 11 października 2012 - 22:18

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#55 L1ghT

L1ghT
  • 18 postów

Napisano 12 października 2012 - 19:18

A co mam zrobić jeśli są różni wykonawcy ?

#56 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 12 października 2012 - 21:22

W sortowaniu daj jednego. Skladanke zaznacz w opcjach.

#57 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 października 2012 - 21:24

A co mam zrobić jeśli są różni wykonawcy ?

To napisz "Różni wykonawcy".

#58 L1ghT

L1ghT
  • 18 postów

Napisano 13 października 2012 - 11:33

Na nowo sobie wgrałem oprogramowanie i niestety znów mam problem z tymi samymi utworami. Robiłem to samo co wcześniej itd. ale niestety jest bez zmian, wgrałem sobie także nowy album i nie wiem czemu ale jeden utwór jest niby w "osobnym" albumie chociaż ma tą samą nazwę wykonawcy, albumu etc.

#59 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 28 maja 2013 - 01:25

Przyłączam się do problemu, który mam już od dawna ale teraz chcę zrobić z tym porządek. Kiedyś wystarczyło, że zaznaczyłem kilka piosenek, wpisałem jedną nazwę albumu, zaznaczyłem część składanki, synchronizacja i na iphonie było jak trzeba. A teraz dzieli mi nawet całe albumy które kiedyś wgrywały się jako jeden. Czy ktoś z Was ma pomysł jak to posegregować? Z góry dzięki I jeszcze ciekawostka, która może nakieruje jakoś: Jeżeli mam piosenkę która jest z płyty AAA to oczywiście na telefonie w zakładce albumy jest pod litera A. Ale jeżeli w itunesie zmienię nazwę albumu tej piosenki na ZZZ to w karcie albumy na telefonie będzie się znajdowała pod literą Z ale jako nazwa będzie sie wyświetlało AAA:confused:

#60 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 28 maja 2013 - 05:15

Są przecież specjalne tagi sortowania przy piosenkach, które do tego służą. Np. chcę żeby wyświetlało się Celine Dion, ale chciałbym żeby sprtowało po nazwisku, czyli Dion Celine to muszę tak ustawić w tagu "sort artist".

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych