Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MATSHITA DVD-R UJ-857:

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 AppleFAN

AppleFAN
  • 371 postów
  • SkądKielce

Napisano 03 grudnia 2006 - 17:27

Kupilem Mac-a pare dni temu w MM. Myslalem ze mam naped DL a okazuje sie ze chyba nie:( Uwazajcie na obsluge w MM to kretacze. Pytalem czy mam naped DL...i gosc mi potwierdzil a teraz zaprzecza. Spytam tak na wszelki wypadek: MATSHITA DVD-R UJ-857 nie jest Dual Layer?

#2 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 03 grudnia 2006 - 17:30

Sprawdź w system profiler. Nie wiem co wspólnego ma Twoja wypowiedź z opinią.

#3 glub

glub
  • 980 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 grudnia 2006 - 18:30

opinia na temat kompetencji sprzedawcy w MM

#4 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 03 grudnia 2006 - 18:55

Ok źle się wyraziłem. Chodziło mi o dział w którym znalazł się temat, ale nie chciało mi się pisać "co Twoja wypowieć ma wspólnego z opinią na temat sprzętu apple".

#5 AppleFAN

AppleFAN
  • 371 postów
  • SkądKielce

Napisano 03 grudnia 2006 - 18:56

Sprawdź w system profiler. Nie wiem co wspólnego ma Twoja wypowiedź z opinią.

Wiesz nie wszyscy kupia Maca w stanach u dealera wiec istotne jest to zeby wiedzieli ze w MM sprzedawcy wiedza tyle o Macu co ja o produkcie karajowym brutto w kirgistanie.

#6 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 03 grudnia 2006 - 18:59

Jak Ci nie działa jak należy to zwróć tą nagrywarkę. Edit: A w ogóle to przeglądałeś forum?? Jak chcesz się podzielić wrażeniami na temat kupna sprzętu to możesz to napisać w dziale "gdzie kupić nowy sprzęt".

#7 glub

glub
  • 980 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 grudnia 2006 - 19:40

ty jbwm czy jak się wymawia twoja ksywkę, weź zauważ że on nie kupił nagrywarki tylko maka w MM więc się nie pultaj tylko uważniej przeczytaj co kolega napisał.

#8 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 03 grudnia 2006 - 19:52

Strasznie zmienia to postać rzeczy. Kurde skoro wystawia opinie sprzedawcy to niech nie pisze tego w dziale dotyczącym hardware. Więc się sam glub nie "pultaj". Jeżeli został wprowadzony w błąd przez sprzedawcę powinien iść do tego sklepu i żądać wymiany sprzętu.

#9 AppleFAN

AppleFAN
  • 371 postów
  • SkądKielce

Napisano 03 grudnia 2006 - 21:57

ty jbwm czy jak się wymawia twoja ksywkę, weź zauważ że on nie kupił nagrywarki tylko maka w MM
więc się nie pultaj tylko uważniej przeczytaj co kolega napisał.

Spoko oboje wiemy o co mi chodzilo. Dziekuje ze sie wstawiles:)

#10 iMark

iMark
  • 1 249 postów
  • SkądGlobalna wioska

Napisano 04 grudnia 2006 - 00:38

w MBP z procesorem Core Duo nagrywarkę DL ma tylko wersja 17 calowa natomiast w nowej linji MB oraz MBP ( czyli z procesorami C2D ) wszystkie posiadają dwu warstwową nagrywarkę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych