Corel Draw X4 i parallels
Napisano 06 stycznia 2010 - 20:23

Napisano 07 stycznia 2010 - 09:43
Napisano 07 marca 2010 - 16:03
1 Wyłącz skróty klawiaturowe pararellsa to tak na dzien dobry.
Niestety nie moge się doszukac gdzie takie skróty można wyłączyć. jest ktos biegły w tym temacie?
Napisano 25 marca 2010 - 21:22

Napisano 26 marca 2010 - 06:52
Witam,
Zainstalowałam Corel Drwa 12 i mam dziwny problem, otóż po dość szybkim i wogole po powiększaniu lub oddalaniu rysunku wszystko znika. Nie widać nic ani prowadnic ani rysunku nawet w widoku szkieletowym, po walce i przesuwaniu rysunku suwakiem w końcu rysunek sie pojawia ale potem znow znika przy powiekszeniu.
Ten sam problem występował u mnie z Corel Draw 11 po przesiadce z XP na VISTE, w suporcie corela powiedzieli że jest to błąd programu (chyba nie radzi sobie z adrsowaniem pamięci czy jej mapowaniem przez system, coś tatm, coś tam powiedzieli), a że program stary to poprawki już nie będzie i żebym się przesiadł na X3 bodajże. Masz nowszą wersję corela, ale problem ten sam co ja z 11, coś mi sie zdaje że problem ten dotyczy wszystkich wersji wydanych przed VISTĄ, nie pamiętam kiedy ją wydali, ale jak w czasie premiery VISTY, lub krótko przed nią, to całkiem być może na stronie corela znajdziesz do niej poprawkę, jak by jej nie było, to spróbuj w Parallel, jeżeli ISTNIEJE taka możliwość, aby pamieć dla niego była rezerwowana w niższych obszarach, a jak nie to za radą corela przesiadka na nowszą wersję.
Napisano 26 marca 2010 - 20:33
Napisano 16 stycznia 2012 - 19:39
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych