Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Holmenkollen Ski Jump

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wh!te

Wh!te
  • 86 postów

Napisano 05 stycznia 2010 - 19:03

WItam, przypadkiem wpadłem na ta gre, a szczegolnie zwrocilem uwage na postac Adama M :) ktory jest (chyba) na ikonce tej oto gry. Ciezko mi powiedziec na czym dokladnie polega rozgrywka i jaki wplyw mamy na odpowiednie skoki. Na youtubie znalazlem taki filmik, wersji chyba na komputer:
Filmik
Jesli jakis fanatyk Ski Jump lub samego Adama skusi sie na kupno, bede wdzieczny za ocene i napisania czegos wiecej na temat gry.

Znalazlem jeszcze jedna gre, ktora bardziej przypomina SJD, a dokladnie nazwa tej gry to Ski Jump
Fimik2

P.S. Temat zakladam poniewaz w Polsce to bardzo popularny sport i moze ktos niewiedzial o tego typu grze na iGadzety

#2 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 05 stycznia 2010 - 22:07

Myslę, że ściąganie gry nie ma wielkiego sensu... Gra prosta, mało rozwinięta... Klikamy, żeby się odepchnął, żeby wyszedł z progu i żeby lądował... I Nie wiem co do kontroli podczas lotu... Przypomina jakieś kiepskie gry na cda.pl ;/

#3 iklosu

iklosu
  • 172 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 stycznia 2010 - 23:36

Ski Jump natomiast jest bardzo fajny :) zwłaszcza na ekspercie gdzie bardzo trudno jest w ogóle wylądować :D

#4 Matthew Mcklain

Matthew Mcklain
  • 477 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 06:00

Mi także się wydaje ze na ikonie tej gry widnieje postać A.Małysza. Gra trochę przypomina deluxe ski jump na pc . Takze moim zdaniem nie ma sensu kupowania tej gry bo tak wsunie to nie jest to warte tych $4.99 .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych