Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jaką wybrać gitarę?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#26 yony37

yony37
  • 46 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 stycznia 2010 - 01:42

za kasę jaką byś w to włożył już lepiej kupić porządnego ibaneza RG albo jakieś ESP LTD i mieć pro wiosło do takiej gry. ;)

Nie, no proszę Cię, nawet nie porównuj RG z doinwestowanym Stratem bo bluźnisz :)

#27 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 09 stycznia 2010 - 03:03

strat jednak jest do zupełnie innej gry niz ibanezik więc na moje to w ogole nie ma co porównywać tych wioseł. to tak jak porównywać gatunki muzyczne. Inny sprzęt, inny target.

#28 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 09 stycznia 2010 - 22:19

Nie, no proszę Cię, nawet nie porównuj RG z doinwestowanym Stratem bo bluźnisz :)

Już mnie uprzedził kolega wyżej;)

Twórca tematu jest jednak nastawiony (z tego co wywnioskowałem) na inną grę niż taka do której najlepiej pasuje stratocaster. A uważam szczerze mówiąc, że strat z humbuckerami to bluźnierstwo samo w sobie:P Jak chcesz mieć gitarę z porządnym przesterem to dobry Ibanez RG to bardzo trafiony wybór.
A swoją drogą może Cie wynieść drożej niż stratocaster mexico + lutnik:)

#29 Bociek93

Bociek93
  • 230 postów
  • SkądMalinowice

Napisano 09 stycznia 2010 - 22:32

Już mnie uprzedził kolega wyżej;)

Twórca tematu jest jednak nastawiony (z tego co wywnioskowałem) na inną grę niż taka do której najlepiej pasuje stratocaster. A uważam szczerze mówiąc, że strat z humbuckerami to bluźnierstwo samo w sobie:P Jak chcesz mieć gitarę z porządnym przesterem to dobry Ibanez RG to bardzo trafiony wybór.
A swoją drogą może Cie wynieść drożej niż stratocaster mexico + lutnik:)

Drożej, taniej, przy tych tysiącach pare setek nie zrobi różnicy. Jak zbiore na ibaneza to zaczne zbierać na fendera, żeby mieć jak najwięcej opanowanych typów muzyki. Każdy muzyk musi mieć pare różnych instrumentów do różnej muzyki :)

(bluźnierstwo to zainstalowanie windowsa na mac'a :) )

---- Dodano 10-01-2010 o godzinie 10:06 ----
A tu taka mała ciekawostka gitara która nigdy sie nie rozstraja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych