Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pytanie o apikację z app..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 16:38

Witam, wybaczcie,jeśli temat już był. Mam nowego 3GS, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na nie wyłączanie telefonu. Muszę czekać ,aż JB będzie bezproblemowo działał. Póki co potwornie brakuje mi kilku rzeczy i stad moje pytanie,dotyczą oczywiście appstore: 1.czy w app store istnieje odpowiednik bitesms? 2.Czy istnieje jakaś aplikacja pozwalająca wyłaczać edge?( recznie wpisywanie złego adresu jest zbyt kłopotliwe a boję się kosztó...) 3.Czy istnieje aplikacja pozwalająca ściągać z Youtybe (odpowiednik mxtube) i jeszcze 4.czy istnieje w app...odpowiednik MCleaner? czy istnieje jakiś sposób na przekazanie kontaktu w smsie? bo opcja wyślij kontakt mmsem, nie u każdego działa(niektorzy mają starsze telefony), w bite była pcja "wstaw kontakt"... i ostatnie pytanie czy naprawdę bez winterboardu nie można zrobić tapetki pod ikonami? bedę wdzięczny za pozdowiedzi

#2 iphoneMAN*_3g_32g

iphoneMAN*_3g_32g
  • 349 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 16:49

mozna zrobic tapetke pod ikonkami bez winter boardu ale trzeba kombinowac z iphone browser albo winscp na tym kanale yt znajdziesz wszystko co ci trzeba YouTube - Chaîne de wujek212
ale do tego tez trzeba jb :D ale pytanie było czy da sie bez winter boardu wiec odpowiadam tak...

#3 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 19:48

Ok :) dzięki dla mnie JB chwilowo odpada

#4 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 00:27

Swoją droga to dziwne, ze w takim kombajnie jak app...nikt nie zrobił odpowiednika Bitesms czy mcleanera!

#5 elita

elita

• 3 034 postów
  • SkądKalisz, PL

Napisano 03 stycznia 2010 - 00:51

kontakt możesz wysłać poprostu emailem, możesz też copy-paste numer telefonu

#6 nevoX

nevoX
  • 855 postów
  • SkądTorun, Poland

Napisano 03 stycznia 2010 - 00:56

Swoją droga to dziwne, ze w takim kombajnie jak app...nikt nie zrobił odpowiednika Bitesms czy mcleanera!

Nie zrobili, bo nie ma po co - Apple i tak by odrzuciło ;)

Myślisz, że np. twórcy BiteSMS nie woleliby zarabiać dużych pieniędzy przez AS niż „groszy” przez Cydia'e Store?:P

#7 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 09:14

Tak z ciekawosci, bo słaby jestem w tych sprawach... dlaczego Apple by odrzucili? Wszak i bitesms i mcleaner to fajne i przydatne aplikacje.

#8 Regus

Regus
  • 268 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 18 stycznia 2010 - 12:52

Była kiedyś w AppStore aplikacja, która miała opcję czyszczenia pamięci. Autorowi kazano usunąć tę opcję, a jeśli by tego nie zrobił wywalili by całość. Co do BiteSMS to oferuje za dużo opcji a to pewnie kłuci się z kolei z polityką AT&T. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase...

#9 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 04 lutego 2010 - 22:50

Taaa, szkoda...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych