Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

PLFON polski klient VoIP/SIP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 dydymus

dydymus
  • 109 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 grudnia 2009 - 18:01

Dzisiaj w App Store pojawił się polski klient VoIP/SIP PLFON. Dzięki aplikacji mamy pełen dostęp do swojego konta w PL FON , mamy możliwość telefonowania za pomocą nu merów dostępowych po preferencyjnych stawkach do wszystkich krajów EU oraz na numery międzynarodowe w innych strefach numerycznych w tym do Kanady i USA. Możemy również wykupić własny numer w kilku polskich stref numerycznych, koszt numeru w cenie 20 złotych. Program posiada wsparcie dla słuchawek bluetooth, umożliwia również pracę po przejściu w tryb wygaszenia ekranu, oczywiście lepszym rozwiązaniem jest użycie ProSwitchera lub Multifl0w aby program mógł pracować w tle. dydymus

#2 kristoforos

kristoforos
  • 1 postów

Napisano 12 stycznia 2010 - 10:57

PLFON w iPhone

Małe sprostowanie: konto PLFON pozwala korzystać z numerów dostępowych, a aplikacja na iPhone'a pozwala dzwonić po stawkach PLFON kiedy jesteśmy w zasięgu WiFi - bezpośrednio, bez numerów dostępowych. Natomiast numery stacjonarne w PLFON są dostępne we wszystkich 49 strefach geograficznych w Polsce.

[URL="http://www.plfon.pl"]strona PLFON[/URL]

pozdrawiam,
KJ

#3 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 12 stycznia 2010 - 11:47

Podłączę się, bo pytanie mam z tej właśnie beczki, czy jest program na iPhona, który obsłuży mi konto SIP z GTS Energis? Mam umowę, numery, wklepałbym sobie dane i miałbym możliwość telefonowania w ramach mojego konta?

#4 adimg19

adimg19
  • 301 postów
  • SkądWładysławowo, PL

Napisano 14 stycznia 2010 - 18:01

np. Fring

#5 jukm

jukm
  • 1 postów

Napisano 20 lutego 2010 - 15:17

jak pobrac tego plfona na telefon

#6 neekee

neekee
  • 44 postów
  • SkądWarschau, Poland

Napisano 16 lutego 2011 - 17:51

Telefonia internetowa/VoIP z PLFON - Tanie rozmowy | Telefonia internetowa | Telefonia VOIP | Telefonia internetowa VOIP | Tanie rozmowy miedzynarodowe | Tanie polaczenia telefoniczne | Tania telefonia

tu masz wszystko jak na dloni:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych