program do sciągania całych witryn internetowych
Napisano 27 grudnia 2009 - 15:39

Napisano 27 grudnia 2009 - 15:42
Napisano 27 grudnia 2009 - 15:49
Napisano 27 grudnia 2009 - 15:52
Napisano 27 grudnia 2009 - 17:57

Napisano 27 grudnia 2009 - 18:00
Napisano 28 grudnia 2009 - 15:19
Napisano 28 grudnia 2009 - 22:42

Napisano 29 grudnia 2009 - 10:47

Napisano 29 grudnia 2009 - 21:14

Napisano 11 stycznia 2010 - 11:22
No nie o to chodzi autorowi .No to po co program albo widget skoro Safari samo sobie poradzi..?
Chce posiadać stronę tak zassaną by odtworzyć jej cały obraz na dysku (wraz z infrastrukturą ) . Prawdopodobnie chce posiadać po zassaniu wszystko tak jak było online to na serwerze www po przeniesieniu na HDD wiec jeśli zapiszesz plik z safari zapiszesz go z linkami www z tej strony wiec uniemożliwi to jej wstrzelenie na nowy serwer ponieważ linki zostaną z poprzedniego serwera . Programów jest bez liku niestety większość na win ja przez lata używałem Teleport Pro jest banalnie prosty w obsłudze i ma sporo ustawień ściąga wszystko tak jak jest na www
lub wybierasz do ściągania pliki te które cię interesują wpisując rozszerzenia .Posada możliwość wydłubywania wszystkich e-maili z www wiec jak ktoś ma swój serwer kiepsko po konfigurowany to może mieć ciekawe wyniki . Jakieś 3 do 5 lat temu po zapuszczeniu go na testowaną kablówkę przypadkowo posiadałem po 5 minutach adresy e-mail około 5000 tysięcy jej użytkowników wpisanych newsletter

---- Dodano 11-01-2010 o godzinie 12:03 ----
Blue Crab
Bardzo wszechstronny program, który można używać do kopiowania zawartości witryny internetowej do komputera, w całości lub w części. Wnioski z tej funkcji należą:
- Prowadzenie szybkiego przeglądania w trybie offline, bez połączenia z Internetem.
- Tworzenie stron internetowych zdjęć historycznych materiałów archiwalnych.
- Zebrać określonych rodzajów zasobów, takich jak zdjęcia, pliki MP3 lub PDF.
- Szukaj aktualnej zawartości dokładniej niż prawo wyszukiwarki na własnym komputerze.
- Sprawdź witrynie występują nieprawidłowe linki lub pliki HTML mapy witryny.
Blue Crab oferuje opcję otrzymywania powiadomień o pobrania w toku, i może wyświetlać każdą stronę napotkane podczas pobierania w jego własnym oknie internetowych lub domyślnej przeglądarki internetowej.
- Blue Crab mogą być również wykorzystywane do pobierania adresów partii oraz zapewnienie pełnej obrazów stron adresów URL w różnych formatach (JPEG, TIFF, PNG, itp.).
[url]http://wsidecar.apple.com/cgi-bin/nph-reg3rdpty2.pl/product=03798&cat=11&platform=osx&method=sa/BlueCrab.dmg[/url]
Właśnie zainstalowałem niestety jest to wersja na 11 dni
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych