Witam wszystkich. Mam pewien problem, mianowicie od dwóch dni jestem szczęśliwą posiadaczką ipoda touch
3 generacji, jednakże... po odłączeniu od niego słuchawek, dźwięk strasznie trzeszczy i jest strasznie niewyraźny. Zmieniałam już opcje i dalej nic. Mój brat ma ipoda touch 2 gen i u niego wszystko działa jak należy. Tak samo jest ze słuchawkami. Moja mp3 sprzed 6 lat daje lepszy dźwięk niż mój ipod. Mam teraz pytanie, czy to fabryczna usterka, czy jednak można coś z tym zrobić, bądź te nowsze ipody już tak mają?
ps. szukałam podobnych wątków ale takowych nie znalazłam, jednakże gdyby taki był - przepraszam za powtórkę.

szumiący ipod touch
Rozpoczęty przez
green_nanny
, 22 gru 2009 08:38
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 grudnia 2009 - 08:38
Napisano 22 grudnia 2009 - 08:50
u mnie też szumiło ,ale to było krótko po aktualizacji do 3.1.2 i na iPhone,to w zasadzie standard,czy przypadkiem nie podrasowywałaś dźwięku w itunes?
Napisano 22 grudnia 2009 - 10:32
hmm... możliwe, że się jakoś bawiłam. Można to jakoś przywrócić? Może jednak ominie mnie wizyta z paragonem w ręku i myśleniem o reklamacji...
Napisano 22 grudnia 2009 - 10:38
jeśli ustawiłaś tak wszystkie to zaznacz wszystkie,wejdź do ich właściwości i zaznacz na poziomie głośności na "brak",a jeśli już chcesz zwiększyć głośność to nie więcej jak 10%,jeśli się*więcej ustawi to zniekształca właśnie dźwięk przy odtwarzaniu
Napisano 22 grudnia 2009 - 10:49
czyli mam to w itunes zrobić czy już na ipodzie? Poza tym jestem raczej zwolenniczką głośnej muzyki ; p
---- Dodano 22-12-2009 o godzinie 12:18 ----
nie działa...
---- Dodano 22-12-2009 o godzinie 12:18 ----
nie działa...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych