Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Podkładka pod mysz ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 18:20

Poszukuję jakiejś podkładki pod mysz. Nie chodzi mi o taką zwykłą podkładkę za 10 zł, tylko taką hmmm jakąś inną, "bajerancką" :P Kilka lat temu widziałem takie podkładki w CD-Action - kosztowały one z 200 zł, może nawet więcej... Jeżeli znacie jakieś fajne podkładki to będę wdzięczny za pomoc. To ma być prezent ;)

#2 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 19 grudnia 2009 - 18:29

Cześć, co to ma znaczyć bajeranckie? Ma Ci gotować obiad, świecić różnymi kolorami czy jak?

Na poważnie jeśli szukasz dobrych podkładek pod mysz polecam szmatki z serii SteelSeries. Podkładki dla graczy, które charakteryzują się świetną przyczepnością do podłoża i doskonałym poślizgiem dla myszy. Sam dwa dni temu kupiłem wersję średnią ten podkładki i jestem mega zadowolony. Sto razy lepsze od jeżdżenia myszką po gołym biurku.

Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy

#3 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 18:53

Cześć, co to ma znaczyć bajeranckie? Ma Ci gotować obiad, świecić różnymi kolorami czy jak?

Na poważnie jeśli szukasz dobrych podkładek pod mysz polecam szmatki z serii SteelSeries. Podkładki dla graczy, które charakteryzują się świetną przyczepnością do podłoża i doskonałym poślizgiem dla myszy. Sam dwa dni temu kupiłem wersję średnią ten podkładki i jestem mega zadowolony. Sto razy lepsze od jeżdżenia myszką po gołym biurku.

Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy

Dzięki ;)

Teraz myślę nad tą - SteelSeries SX - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy
i tą SteelSeries Experience I-1 przezroczysta - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy

tylko czy ślizgacze od myszki nie będę się za szybko niszczyć...

i jeszcze jedno... chyba nie dojdzie do mnie do świąt, bo ich w magazynie nie mają :(

#4 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 grudnia 2009 - 18:53

steelseries faktycznie bardzo dobre (u mnie z logitechiem mx 400 to idealny zestaw do pracy)

ale jeśli szukasz czegoś naprawdę świetnego, to może szklana podkładka Icemat 2nd eidtion

ICEMAT 2ND ED ŻółTA • Sklep Komputerowy ProLine.pl Wrocław (tu akurat żółta, ale są też m.in. białe)

#5 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 19:48

Myślę, że wybiorę coś z firmy SteelSeries. Jutro pojade do Saturna i MM i sprawdzę czy takie podkładeczki mają. Jak nie to na allegro, bo widziałem interesujące mnie modele :)

#6 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 19 grudnia 2009 - 19:54

Dzięki ;)

Teraz myślę nad tą - SteelSeries SX - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy
i tą SteelSeries Experience I-1 przezroczysta - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy

tylko czy ślizgacze od myszki nie będę się za szybko niszczyć...

i jeszcze jedno... chyba nie dojdzie do mnie do świąt, bo ich w magazynie nie mają :(

Nie będą się niszczyć miałem podobną wcześniej i spisywała się wyśmienicie.

#7 Riddle

Riddle
  • 1 631 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 grudnia 2009 - 21:33

Jak ma być ładna, to pomyśl o Icemacie lub Razerze. Mam Razera (ze względów bardziej praktycznych) z podpórką pod nadgarstek, wyśmienicie się pracuje.

A ślizgacze - jeśli tylko nie masz myszki firmy krzak, spokojnie dokupisz zastępcze - ja w swojej staruszce G7 musiałem zmienić, bo odkleił się idiota ślizgacz:)

Aha : kupując zważ na typ podkładki. Control są do niskich czułości, speed do wysokich.

Aha 2 : to moje "maleństwo" Razer eXactMat + eXactRest - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy

#8 Gryniu

Gryniu
  • 207 postów
  • SkądChojnice / Gdańsk

Napisano 19 grudnia 2009 - 23:49

Razer Destructor , a ja polecam tą podkładkę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych