Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

RapidShare - program do ściągania BEZ konta płatnego

• This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

#26 ftpd

ftpd

Nie.

• 24377 posts

Posted 19 December 2009 - 01:18

Ps2. Ktoś dla przykładu mógłby przyczepić się do mojego avatara i prowadzić dyskusje na tyle długie iż można by je spokojnie wydać w postaci książki :) Zapewne dłuższej niż sama Biblia :) hehe...

Hehe, znam ten ból. Też kiedyś miałem avatar z papieżem i napisem 'my other hat is also retarded'. Tutaj mi się upiekło, ale zakładkę obok, na innym forum, dostałem kilka PM-ek z prośbą o zmianę, bo urażałem im odczucia religijne ;-)

Teraz noszę w sygnaturce cytat z Hitlera (bo w dupie mam, że z Hitlera, ale jest prawdziwy) - polecam. Jak się niektórym krzykaczom kończą argumenty, sięgają do 'cytujesz Hitlera, musisz być nikim', co bawi mnie niezmiernie.

#27 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7426 posts

Posted 19 December 2009 - 01:42

Hahaha - ftpd -, nie wiesz, że pierwsza wzmianka o hitlerze kończy wątek? A wpisujący przegrywa? Juhu!

#28 ftpd

ftpd

Nie.

• 24377 posts

Posted 19 December 2009 - 01:44

E, nie! To na wikipedii działa tak, że w sześciu krokach można _zawsze_ dojść do hitlera! ;-)

#29 1084

1084
  • 495 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 December 2009 - 01:52

No wiesz - ten cytacik, zdjęcie w avatarze, czarna koszulka (dobrze że nie brunatna) ...to wszystko razem nie nastraja pozytywnie i od razu budzi pewne skojarzenia ;) Kwiatuszkiem to ty nie jesteś ;) Co się dziwisz że ludzie reagują nerwowo :) ech...No i znowu OT...ale o 2.00 w nocy to wybaczalne, co? ;)

#30 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7426 posts

Posted 19 December 2009 - 02:00

Jassne, że ciemne. A ten wątek jest surrealny.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users