Odpowiednik JDownloadera na Mac Os X
Napisano 16 grudnia 2009 - 05:06
Napisano 16 grudnia 2009 - 11:31
Napisano 16 grudnia 2009 - 13:44
Napisano 16 grudnia 2009 - 14:10

Napisano 16 grudnia 2009 - 15:02
Napisano 16 grudnia 2009 - 15:55
Okno jest nieruchome i górna jego część ustawia się pod górną belką, także przycisk do wrzucenia go w docka n.p. jest prawie niewidoczny.@Piti81
Przeciez napisał że używa wersji na maka.
@plum
U mnie JDownloader na maka działą dobrze, tak samo jak na pc.
W czym masz konkretnie problem z nim na maku?
Napisano 16 grudnia 2009 - 16:22

Napisano 16 grudnia 2009 - 17:37
Faktycznie jest dobrze pomyślany, ale nie do końca, jeśli będzie można ominąć problem o którym piszę powyżej to można machnąć ręką że jest to pc-towy wytwór.Mi jDownloader nie działa jak kupa
Działa wyśmienicie i żałuję że kupiłem Speed Downloada.
Dobrze że piszesz o speed downloaderze, to nie będę próbował, pozostaje jeszcze do próby iGetter, ale poczekam na ewentualne odpowiedzi czy można coś poradzić na nieruchome okno...
---- Dodano 16-12-2009 o godzinie 17:42 ----
Może podpowiesz co wpisać, bo zachodzę w głowę i nie wiem.Wyszukiwarkę zabrali? Jest o tym kilka wątków.
Wychodzi na to, że iGetter za darmo albo Speed Download za siano.
Tak chyba będzie lepiej, jeśli już piszesz.
Jak widzisz w praktyce widać że podana przez Ciebie propozycja nie jest ciekawa, 2-gą sprawdzę.
Rozumiem że sarkastyczny to na wstępie to norma...
Napisano 17 grudnia 2009 - 09:11

Napisano 17 grudnia 2009 - 16:19
Jestem dokładnie tego samego zdania, mam wersję 0.9.579 więc chyba najnowszą, niedawno pobierałem.Nie wiem, może zainstalowałeś starą wersję. Ja nie mam żadnych problemów. Kilka kont na rapidzie, megaupload, megashares. Najczęstsze hasła do archiwów wpisane w konfigurację jDownloadera. Wystarczy zaznaczyć linki zrobić kopiuj - nawet nie trzeba wklejać
i tyle sprawdza czy dostępne, pobiera rozpakowuje używając haseł z listy - miód malina.
A jabłkowe produkty z tych co słyszę i co sam zdążyłem przetestować się nie równają (jak na razie).
Napisano 17 grudnia 2009 - 16:28
Napisano 17 grudnia 2009 - 23:20
Wyszczególniłeś rzeczy które faktycznie mogą powodować rozdrażnienie.no mnie drazni ze w wersji softu na maka np zaznaczanie wszystkiego trzeba robic przez ctrl+a zamiast cmd+a, preferencje sa gdzies dziwnie upchniete zamiast tam gdzie powinny byc, nie dziala cmd+M i duzo duzo innych tego typu pierdułek ktore po prostu utrudniaja korzystanie z programu. to samo tylko w mniejszym stopniu jest w firefoksie i innychproduktach mozillopodobnych, to samo jest w Operze (tutaj tylko menedzer hasel jest niezintegrowany)
Ja to widzę tak że nie dokońca jest ok i szukam jak najbardziej optymalnego rozwiązania.
Używałem w 80% FX w 20% Safari. Teraz testuję Google Chrome, póki co przerzucił ustawienia z Safarii, a na FX mam większość...
Chyba była jakaś możliwość, trza mi zaglądnąć w historię, bo o podobne rzeczy pytałem już kiedyś, ale jak ktoś szyciej zareaguje będzie miło, choć temat tu jest inny.
No zobaczymy jak to działa googlowy produkt, bo zwiastuna produktu zrobili że palce lizać.
Napisano 18 grudnia 2009 - 14:56
Napisano 19 grudnia 2009 - 20:41
Dzięki za podpowiedż.Chromium bierz, nie 'oficjalnego' Chroma - umie dodatki przynajmniej.
Sprawdzę, bo ten Chrome niedorobiiony jest bardzo.
Widać że bardziej się skupili na filmach reklamowych niż na produkcie.
Napisano 29 grudnia 2009 - 02:50
Już jest wsio jasne, odpalił mi się z punktu od nowości w szczycie na górze pod belką.Nie wiem, może zainstalowałeś starą wersję. Ja nie mam żadnych problemów. Kilka kont na rapidzie, megaupload, megashares. Najczęstsze hasła do archiwów wpisane w konfigurację jDownloadera. Wystarczy zaznaczyć linki zrobić kopiuj - nawet nie trzeba wklejać
i tyle sprawdza czy dostępne, pobiera rozpakowuje używając haseł z listy - miód malina.
Dlatego jego górny pasek był prawie że niewidoczny.
Ale już wykumałem ściągnąłem niżej i jest ok.
Śmiga pięknie mógłby (nie wiem jak się to fachowo nazywa) ten suwak po prawej którym można listę w z góry na dół posuwać, być innego kolory niż szyna, tak jak z regóły niebieski i biały, a nie jak tu biały...
Więc jak masz listę wilgaśną, to często nie wiem gdzie jestem i trzeba się dopatrywać.
No i ni z tego ni z owego otwierają mi się wszystkie pliki z listy i wtedy ta lista ma 10 x więcej długości

Chyba coś na pasku narzędziowym odpalam naciskając na ten program, dlatego wyłączyłem wsio prawie...
Nie mogę znaleźć w ustawieniach czegoś takiego jak skórka... hmm
Napisano 01 stycznia 2010 - 14:27
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych