Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPod Shuffle -- Problem z Odsłuchiwaniem nazw utworów i list.

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Biacho

Biacho
  • 32 posts
  • SkądWrocław

Posted 14 December 2009 - 19:57

Witam. Jestem nowy w świecie Appla więc możliwe, że moje pytanie jest z tych "głupich", no ale nie wiem i rozwiązania nie znalazłem. A mianowicie wrzuciłem sobie na mojego iPod'a trochę muzyki w paru folderach/playlistach. Odtwarza wszystkie pięknie ładnie itp. itd. Problem pojawia się w momencie kiedy chce żeby mi powiedział tytuł utworu który aktualnie odtwarza. Standardowo przelatuje mówiąc mi numery playlist po czym milknie. Pomijam fakt, że po angielsku. Podłączyłem sobie raz jeszcze pod iTunes i w karcie "Podsumowanie" faktycznie opcja "VoiceOver" jest nie zaznaczona. Zaznaczam, pobiera mi paczki... no i niby instaluje po czym opcja się samoczynnie odhacza i tyle... Za każdym razem dzieje się to samo. Działam na sofcie 1.1 i windowsi 7 oraz iTunes 9.0.2.25 64bit. Rozwiązanie jakie udało mi się wyszukać na Amerykańskim forum to odinstalowanie iTunes, VoiceOver i Apple Updater'a... reboot i ponowna instalacja. U mnie zadziałało i teraz VoiceOver mi ładnie działa ba... nawet po polsku :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users