Od jakis 3 miesięcy jestem szczęśliwym (chociaż od pewnego czasu coraz mniej) posiadaczem w.w ipoda classic 30gb. Jakość dźwięku z dobrymi słuchawkami , obsługa oraz pojemność są wprost doskonałe, Ale Mam z nim ciągle powtarzający się problem , gorzej niż z dziećmi.
Mianowicie :
Podlączam ipoda do itunes (świeżo po restore) i zaczyna się synchronizacja plików , itunes sie wiesza , i pod wydaje jeden dziwny dźwięk (coś a'la trzask czy coś) ale nie taki że aż włosy dęba stają tylko tak jak by się dysk wyłączał.!! itunes zostaje zawieszony nie moge zrobić NIC i tak to wygląda, odłączam itunes wywala mi całą muze podlaczam pisze ze ipod jest w trybie awaryjnym i restore , i znowu i znowu i znowu. (...)
Po włączeniu trybu serwisowego wszystko jest okej.
[url]http://www.myapple.pl/ipod-modyfikacje/65225-problemy-z-itunes-ipod-shuffle.html[/url] to też już próbowałem.
czasami zdarza się że na 1800 plików wgra się 1700 i wywala.
ale czasem wgra się 1 i to samo.
Próbowalem z synchronizacją automatyczną z ręczną to samo.
Mój system:
Winxp pro. sp3
dodatki do windowsa tylko mam bricko pack vista inspirat (skórka to xp symulująca viste)
last.fm
itunes (odinstalowywany i instalowany jakies 30 razy)
Komp: Athlon x2 6000+
2gbddr2 , dysk 250 , krafika gf9600 gtx.
Byłem w ispocie w poznaniu za samo podłączenie do makbuka i diagnozę chcą 49 zł
I pod jest po gwarancji (jestem 2 właścicielem).
Jeżeli by się znalazł ktoś kto by mi pomógł by było ekstra. Lub jakiś magik , który mieszka w poznaniu w okolicach centrum i mógłby mi pomóc za studenckie trzy - cztery lub jakies 0,5 -0,7 byłbym bardzo wdzięczny